Gość: Robi78 IP: *.prest.pl / 192.168.20.* 11.07.03, 17:16 czy ktos moglby podac mi nazwy jakichs programów do ściągania oprócz kazaa. Ewentualnie prosilbym o strony z których możnaby je bylo ściągnąć. Z góry wielkie DZIĘKI. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: piecyk gazowy Re: Programy do ściągania IP: *.visp.energis.pl 11.07.03, 18:09 iMesh 4.0 Tu masz czystą wersję (bez spyware): www.drdamn.com/downloads/imesh133.php Link Zgłoś
Gość: edi E mule IP: 196.167.2.* 11.07.03, 22:44 Ja tez uzywam e-mule(morph + najnowsze pluginy) i chyba w programach p2p niema on sobie rownych..... jak juz sobie zainstalujesz to polecam Ci www.filenexus.com Link Zgłoś
skynews Re: Programy do ściągania 12.07.03, 01:32 iMesh4.0 - stanowczo nie polecam,instaluje bez konca programy szpiegowskie! Nie pomaga nawet dobra Firewall! Moim zdaniem najlepszy jest eMule.Aktualna wersja eMule v0.29b ,polecam. www.emule-project.net/ pozdrawiam news-man Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Programy do ściągania IP: *.visp.energis.pl 12.07.03, 17:23 skynews napisał: > > iMesh4.0 - stanowczo nie polecam,instaluje bez konca programy szpiegowskie! > Nie pomaga nawet dobra Firewall! Ale - napisałem - tu masz wersję (4.1) bez programów szpiegowskich: www.drdamn.com/downloads/imesh133.php Link Zgłoś
myst Re: Programy do ściągania 12.07.03, 14:53 Najpierw poproś o podanie najlepszych programów antywirusowych i antyszpiegowskich......... Bo po samej instalacji programu p2p będziesz miał szpiegów od cholery a po ściągnięciu kilkudziesięciu programów w sieci zapoznasz się z problemem wirusików ;-)))))))))))) Link Zgłoś
Gość: asd Re: Programy do ściągania - spyware co to ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.03, 16:28 wirusy to wiadomo o co chodzi ale wyjaśnijcie dlaczego groźne są te programy szpiegowskie? - mam od niedawna kazaa, ściągnąłem parę plików muzycznych więc jestem pełen niepokoju o co chodzi??? Link Zgłoś
Gość: Xena Re: Programy do ściągania - spyware co to ?? IP: *.acn.waw.pl 12.07.03, 20:03 Spyware'y to programy szpiegowskie - monitoruja twoją aktywnośc internetową, sprawdzają, jakie strony odwiedzasz, jakiego oprogramowania uzywasz etc. Najczęściej instaluja sie bez wiedzy uzytkownika, wraz z innymi programami. napopularniejsze spyware'y to Gator, DoubleClick, Cydoor. Do walki z nimi dobrze nadaje się Ad-aware. No i też dobrze uważnie czytac, co sie się instaluje, i odhaczać, hmm, "komponenty" (nazwijmy to eufemistycznie), które wraz z instalacją głownego programu usiłuje się nam wcisnąc. Pozdr. Link Zgłoś
Gość: Wicio Re: Programy do ściągania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.03, 21:35 Ja używam DC++. Super program, wielu użytkowników, niezliczona ilość danych do ściągnięcia, najnowsze filmy, muza, programy. Słowem wszystko Link Zgłoś
Gość: asd Re: Programy do ściągania - do wicia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.03, 14:56 Gość portalu: Wicio napisał(a): > Ja używam DC++. Super program, wielu użytkowników, niezliczona ilość danych do > ściągnięcia, najnowsze filmy, muza, programy. Słowem wszystko no to napisz skąd ten program ściągnąć i jak go obsługiwać Link Zgłoś