Dodaj do ulubionych

Programy do ściągania

IP: *.prest.pl / 192.168.20.* 11.07.03, 17:16
czy ktos moglby podac mi nazwy jakichs programów do ściągania oprócz kazaa.
Ewentualnie prosilbym o strony z których możnaby je bylo ściągnąć. Z góry
wielkie DZIĘKI.
Obserwuj wątek
    • Gość: piecyk gazowy Re: Programy do ściągania IP: *.visp.energis.pl 11.07.03, 18:09
      iMesh 4.0

Tu masz czystą wersję (bez spyware):
      www.drdamn.com/downloads/imesh133.php
      • Gość: sa Re: Programy do ściągania IP: *.dip.t-dialin.net 11.07.03, 18:47
        www.emule.de
        • Gość: edi E mule IP: 196.167.2.* 11.07.03, 22:44
          Ja tez uzywam e-mule(morph + najnowsze pluginy) i chyba w
          programach p2p niema on sobie rownych.....

jak juz sobie zainstalujesz to polecam Ci

www.filenexus.com
    • skynews Re: Programy do ściągania 12.07.03, 01:32

iMesh4.0 - stanowczo nie polecam,instaluje bez konca programy szpiegowskie!
      Nie pomaga nawet dobra Firewall!
      Moim zdaniem najlepszy jest eMule.Aktualna wersja eMule v0.29b ,polecam.

www.emule-project.net/

pozdrawiam
      news-man
      • Gość: piecyk gazowy Re: Programy do ściągania IP: *.visp.energis.pl 12.07.03, 17:23
        skynews napisał:

>
        > iMesh4.0 - stanowczo nie polecam,instaluje bez konca programy szpiegowskie!
        > Nie pomaga nawet dobra Firewall!

Ale - napisałem - tu masz wersję (4.1) bez programów szpiegowskich:
        www.drdamn.com/downloads/imesh133.php
    • myst Re: Programy do ściągania 12.07.03, 14:53
      Najpierw poproś o podanie najlepszych programów antywirusowych i
      antyszpiegowskich.........
      Bo po samej instalacji programu p2p będziesz miał szpiegów od cholery a po
      ściągnięciu kilkudziesięciu programów w sieci zapoznasz się z problemem
      wirusików ;-))))))))))))
      • Gość: asd Re: Programy do ściągania - spyware co to ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.03, 16:28
        wirusy to wiadomo o co chodzi ale wyjaśnijcie dlaczego groźne są te programy
        szpiegowskie? - mam od niedawna kazaa, ściągnąłem parę plików muzycznych więc
        jestem pełen niepokoju o co chodzi???
        • Gość: Xena Re: Programy do ściągania - spyware co to ?? IP: *.acn.waw.pl 12.07.03, 20:03
          Spyware'y to programy szpiegowskie - monitoruja twoją aktywnośc internetową,
          sprawdzają, jakie strony odwiedzasz, jakiego oprogramowania uzywasz etc.
          Najczęściej instaluja sie bez wiedzy uzytkownika, wraz z innymi programami.
          napopularniejsze spyware'y to Gator, DoubleClick, Cydoor. Do walki z nimi
          dobrze nadaje się Ad-aware. No i też dobrze uważnie czytac, co sie się
          instaluje, i odhaczać, hmm, "komponenty" (nazwijmy to eufemistycznie), które
          wraz z instalacją głownego programu usiłuje się nam wcisnąc.

Pozdr.
    • Gość: Wicio Re: Programy do ściągania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.03, 21:35
      Ja używam DC++. Super program, wielu użytkowników, niezliczona ilość danych do ściągnięcia, najnowsze filmy, muza, programy. Słowem wszystko
      • Gość: asd Re: Programy do ściągania - do wicia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.03, 14:56
        Gość portalu: Wicio napisał(a):

> Ja używam DC++. Super program, wielu użytkowników, niezliczona ilość danych
        do
        > ściągnięcia, najnowsze filmy, muza, programy. Słowem wszystko
        no to napisz skąd ten program ściągnąć i jak go obsługiwać
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka