Gość: tomasz IP: *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl 12.07.03, 22:01 jak wejść na komputer kolegi aby przeglądać jego dyski które nie są udostępnione w sieći lan ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: ja Re: Jak wejść na komputer kolegi w sieci IP: *.daminet.pl 12.07.03, 22:08 Trzeba go ładnie poprosic... Link Zgłoś
Gość: emen Re: Jak wejść na komputer kolegi w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.03, 22:29 albo postawic mu browca [w zaleznosci co ma na tym dysku;)] Link Zgłoś
existens Re: Jak wejść na komputer kolegi w sieci 12.07.03, 22:29 nawet jakbym wiedział tobym niepowiedział a że się da to chyba oczywiste :P <<<eXi>>> Link Zgłoś
Gość: wesoły ślimak POPROSTU SIĘ WŁAM IP: *.pila.sdi.tpnet.pl 13.07.03, 03:43 A JAK NIE POTRAFISZ, TO POCZYTAJ O WINGROZIE, ZABEZPIECZENIACH, SIECI... ...I DOJDZIESZ DO WNIOSKU ZE WŁAMYWANIE JUZ CIE NIE BAWI Link Zgłoś
Gość: hawk.eye Re: POPROSTU SIĘ WŁAM IP: *.ld.euro-net.pl 13.07.03, 09:13 Wchodzisz na rympał. Wywalasz drzwi z kopa, licząc na zaskoczenie. Walisz ojca w szczękę i wiążesz go sznurem od żelazka, który uprzednio bierzesz z domu, psa zajmujesz kilogramową szynką, kupioną wcześniej w pobliskim sklepie mięsnym (od biedy może być pasztetowa, ale jest szansa, że pies jest wybredny), mamuśki pozbywasz się z domu słowami "Za rogiem, na siłowni są darmowe ćwiczenia na odchudzanie pośladków". Siostra na pewno słucha Bekstrit Bojz w słuchawkach, więc nawet nie zwróci na Ciebie uwagi. Kolegę częstujesz siarczystym kopem w dupę i z rykiem "Przyszedłem po zawartość twoich dysków" odpychasz go od komputera. Teraz masz kilkanaście minut zanim pies skończy szynkę, zawiedziona mamuśka skończy się kłócić z karkiem na siłowni, że to nie może być pomyłka te darmowe ćwiczenia i siostrze skończy się pierwsza strona kasety. Powodzenia. Link Zgłoś
vladip ROTFL :)))))))))))))))))))))) 13.07.03, 15:48 rewelacja.. gratulacje:) ubawiłem się setnie..:))) Link Zgłoś
Gość: monsate Re: ROTFL :)))))))))))))))))))))) IP: 62.233.166.* 17.07.03, 12:14 Ślimak to było świetne- tylko zamiast dupa trzeba było powiedziec"w pośladki znajdujące się w tylnej części ciała, dzieki nim możemy siedzieć" Link Zgłoś
Gość: emen :DDDDDDDDDDDDD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.03, 18:59 hawk, a jezeli by wlamywacz zostal powstrzymany przez jakiegos antyvira [firme ochroniarska] to czy bedzie to potraktowane przez prokurature jako wlamanie do mieszkania czy tylko jako hacking? pozdr Link Zgłoś
Gość: wesoły ślimak Re: :D IP: *.pila.gazeta.pl / *.pila.agora.pl 13.07.03, 20:25 chyba jako "zuchwały hard-hacking" Link Zgłoś
Gość: artih Re:heh IP: 195.116.244.* 14.07.03, 13:47 ... a co jak siostra ma starego łokmena i jej kasete wciągnie ? Link Zgłoś
Gość: emen Re:heh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.03, 21:52 w ogole te nasze rady sa nie na temat, po pytanie brzmialo "jak wejsc _na_ komputer kolegi". wg mnie najlepiej obiema nogami, bo wtedy latwiej zachowac rownowage Link Zgłoś
pollak Re: Jak wejść na komputer kolegi w sieci 14.07.03, 22:08 Najpierw jedna noga, później druga. Jak Ci kolega pozwoli, rzecz jasna. Link Zgłoś
marcin_witkowski Re: Jak wejść na komputer kolegi w sieci 16.07.03, 11:47 www.google.pl/search?hl=pl&ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=w%C5%82amywanie+wykorzystuje+port+139&lr= Link Zgłoś
Gość: dzidek wejść na komputer kolegi i co z tego wyniknie. IP: *.elartnet.pl 17.07.03, 10:40 Udało ci się wejść, przeglądasz pliki i znajdujesz: listę hurtowników od których twój kolega kupuje towar, pseudonimy, ile i za ile kupił i czego; listę stałych odbiorców, kto kupuje, co, za ile i jak często; rozliczenia finansów owych transakcji. Jak już to wszystko przeczytałeś to orientujesz się, że twój kolega jest dilerem. Jeśli ktokolwiek domyśli się, że coś wiesz - jesteś trupem, jeśli doniesiesz - też, a jeśli nie doniesiesz to masz współudział i też. Pozostaje ci ucieczka. Ale dokąd? Możma wymyślić inny równie paskudny scenariusz np. kolega współpracuje "na wabia" z organami ścigającymi przestępczość seksualną...... i też masz przechlapane. Link Zgłoś