dipolzg 20.11.07, 16:14 Witam! Coś się poprzestawiało i jak zamykam klapkę od laptopa to mi nie przechodzi w stan uśpienia - gdzie to naprawić? Pozdrawiam, dipolzg Link Zgłoś Obserwuj wątek
t-800 Re: Coś się poprzestawiało 20.11.07, 16:16 Panel sterowania -> Zarządzanie energią (czy jakoś tak). Link Zgłoś
dipolzg Re: Coś się poprzestawiało 20.11.07, 16:57 W opcji: "Kiedy pokrywa komputera przenośnego zostanie zamknięta:" mam ustawione: "stan gotowości". No ale kiedy zamykam pokrywę to ekran dalej się świeci i normalnie działa Link Zgłoś
Gość: ala Re: Coś się poprzestawiało IP: *.chello.pl 20.11.07, 18:15 dipolzg napisał: > W opcji: "Kiedy pokrywa komputera przenośnego zostanie zamknięta:" mam > ustawione: "stan gotowości". No ale kiedy zamykam pokrywę to ekran dalej się > świeci i normalnie działa więc albo sterownik tej aplikacji uległ uszkodzeniu ("zgaduję" rozwiązania, bo się nie zetknęłam z takim problemem: Norton WinDoctor albo windosowe Naprawianie błędów; może pomóc też przeinstalowanie fabrycznego softu sterującego zasilaniem - to co dostałes z lapkiem) albo też czujnik pokrywy się popsował wtedy - serwis Link Zgłoś