Gość: przedszkolanka Ala IP: *.elpos.net 30.01.08, 14:35 Czy jest jakis program w rodzaju COlorCastFix w ktorym moge rozjasnic fotki( zrobione aparatem cyfrowym) ale nie po jednym a hurtowo po kilka,kilkanascie sztuk? Dziekuje za podpowiedz :-) Link Zgłoś Obserwuj wątek
hrabia.mileyski Re: Pytanie o program do rozjasniania zdjec cyfro 30.01.08, 15:58 IrfanView. Darmowy. Znajdziesz potrzebne (hurtowe) funkcje wciskając klawisz B. Wpisz sobie w Google. Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Pytanie o program do rozjasniania zdjec cyfro IP: *.elpos.net 30.01.08, 21:06 Dziekuje a moze jeszcze jakis inny? Link Zgłoś
hrabia.mileyski Re: Pytanie o program do rozjasniania zdjec cyfro 30.01.08, 21:13 A co tam ci nie pasuje? Po polsku, łatwo, prosto i skutecznie. To dobry program. Link Zgłoś
cavy Re: Pytanie o program do rozjasniania zdjec cyfro 30.01.08, 21:26 XnView, też darmowy. Link Zgłoś
Gość: akodo inny IP: *.chello.pl 30.01.08, 21:26 FastStone Photo Resizer ale czemu tamten nie odpowiada Ci? Link Zgłoś
beata_ A skąd wiesz, że każde z tych zdjęć... 30.01.08, 22:21 ... trzeba rozjaśnić w tym samym stopniu? Link Zgłoś
Gość: ALA Re: Widzi IP: *.elpos.net 31.01.08, 16:14 Prosze nie ironizujcie,no po prostu jestem poczatkujaca w tych rzeczach i pewnych rzeczy nie umiem albo nie umiem dostrzec i wole miec altenratywe i robic w tym co mi najbardziej podpasuje a zdjec mam setki bo robie z imprez w przedszkolu i daje rodzicom na pamiatke wiec nie mam czau na obrabianie kazdego zdjecia osobno bo juz i tak siedze godzinami przy kompie.Ale takie zdjecie nawet ciemniejsze to przeciez wspaniala pamiatka dla rodzicow bo dziaciaczki tak szybko rosna..... Dziekuje wszytskim za pomoc Link Zgłoś
beata_ Re: Widzi 31.01.08, 22:38 Przepraszam - tak tylko troszkę poironizowałam, bo nie jestem zwolenniczką automatów tam, gdzie niezbędne jest oko :-) Niemniej faktycznie - przy dużej "produkcji" dopieszczanie każdego zdjęcia jest niewykonalne. Mam nadzieję, żę uda ci się coś dobrać dla siebie Link Zgłoś