rubeus 02.09.03, 20:36 potrzebuje darmowego programu do edycji pdf-ow. chodzi mi o to zeby mozan bylo usuwac strony, zmieniac miejscami itp... Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: zz Re: darmowy program do edycji pdf-ow IP: *.toya.net.pl / 10.0.208.* 03.09.03, 16:32 PDF-Y Robisz W Edytorze OFFICE 97 LUB OFFICE 2000 w w tym Najpopolarniejszym edytorze tekstu skoro mozna przerobić dokument tekstowy z OFFICE 97 na PDFA to i chyba mozna odwrotnie Kupny ACROBAT 5 z Kodekiem do PDF-A miał coś koło 96 MB czyli 10 razy wiekszy plik niż czytnik ponad moze odkup od kogos starszą wersje Kodeka PDFa na Allegro ? zna sz Allego? niewiem .........:( w kazdym badz razie orginalny kreator Acrobat jest najlepszy bo wspóldziała ci z Office 97 czy 2000 wpierwq w pisujesz office 2000 np a dopiero potem acrobata kodeka Link Zgłoś
rubeus Re: darmowy program do edycji pdf-ow 03.09.03, 20:41 nie o to mi chodzi. nie potrzebuje tworzyc pdf-ow z tekstu, ani na odwrot. szukam programu, ktory robi tylko to co napisalem w pierwszym poscie... Link Zgłoś
Gość: wiktor Re: darmowy program do edycji pdf-ow IP: *.icpnet.pl 03.09.03, 23:27 Gość portalu: zz napisał(a): > PDF-Y Robisz W Edytorze OFFICE 97 LUB OFFICE 2000 w w tym Najpopolarniejszym ed > ytorze tekstu skoro mozna przerobić dokument tekstowy z OFFICE 97 na PDFA to i > chyba mozna odwrotnie Kupny ACROBAT 5 z Kodekiem do PDF-A miał coś koło 96 MB c > zyli 10 razy wiekszy plik niż czytnik ponad moze odkup od kogos starszą wersje > Kodeka PDFa na Allegro ? zna sz Allego? niewiem .........:( > w kazdym badz razie orginalny kreator Acrobat jest najlepszy bo wspóldziała ci > z Office 97 czy 2000 wpierwq w pisujesz office 2000 np a dopiero potem acrobata > kodeka z ciekawości - jak zrobić pdf w office? Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: darmowy program do edycji pdf-ow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 08:15 Gość portalu: wiktor napisał(a): > z ciekawości - jak zrobić pdf w office? www.pdf995.com/download2.html Link Zgłoś
Gość: wiktor Re: darmowy program do edycji pdf-ow IP: 213.17.247.* 04.09.03, 10:43 Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > Gość portalu: wiktor napisał(a): > > > z ciekawości - jak zrobić pdf w office? > > www.pdf995.com/download2.html A jak najszybciej zrobić pdf z wordowskiego dokumentu? wiktor Link Zgłoś
beata_ Piecyku, ratunkuuu... 04.09.03, 11:43 Mam ten programik, o którym mówisz i nawet raz go użyłam - zrobił, co chciałam, tylko ja zapomniałam jak to szło:( Próbuję zrobić pdf'a z worda - jestem na gg Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Piecyku, ratunkuuu... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 11:52 No jak to jak? Instaluje się jako wirtualna drukarka! Za pomocą jej drukujesz dokumenty! Zgubiłem Twój nr!!! Zarzuć pliz na piecyk.gazowy(at)gazeta.pl. Thnx! Link Zgłoś
Gość: wiktor Re: Piecyku, ratunkuuu... IP: 213.17.247.* 04.09.03, 12:41 Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > No jak to jak? Instaluje się jako wirtualna drukarka! Za pomocą jej drukujesz > dokumenty! > > Zgubiłem Twój nr!!! Zarzuć pliz na piecyk.gazowy(at)gazeta.pl. > > Thnx! Piecyk - daj proszę instrukcję tutaj! Wiktor Link Zgłoś
Gość: wiktor Re: Piecyku, ratunkuuu... IP: 213.17.247.* 04.09.03, 12:45 Gość portalu: wiktor napisał(a): > Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > > > No jak to jak? Instaluje się jako wirtualna drukarka! Za pomocą jej drukuj > esz > > dokumenty! > > > > Zgubiłem Twój nr!!! Zarzuć pliz na piecyk.gazowy(at)gazeta.pl. > > > > Thnx! > Już doszedłem - dzięki wielkie! Wiktor > Piecyk - daj proszę instrukcję tutaj! > > Wiktor Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Piecyku, ratunkuuu... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 12:47 1. Instalujesz driver - pojawia się w panelu w kat. drukarki (PDF995). 2. Otwierasz np. w Wordzie dokument, który chcesz przerobić na PDF. 3. Wybierasz Plik -> Drukuj, z rozwijalnej listy wybierasz drukarkę PDF955 i wciskasz OK. 4. Program poprosi Cię o podanie nazwy i lokalizacji pliku. Link Zgłoś
Gość: zz Re: darmowy program do edycji pdf-ow IP: *.toya.net.pl / 10.0.208.* 05.09.03, 16:44 Gość portalu: wiktor napisał(a): > Gość portalu: zz napisał(a): > > > PDF-Y Robisz W Edytorze OFFICE 97 LUB OFFICE 2000 w w tym Najpopolarniejsz > ym > ed > > ytorze tekstu skoro mozna przerobić dokument tekstowy z OFFICE 97 na PDFA > to > i > > chyba mozna odwrotnie Kupny ACROBAT 5 z Kodekiem do PDF-A miał coś koło 96 > MB > c > > zyli 10 razy wiekszy plik niż czytnik ponad moze odkup od kogos starszą > wersje > > Kodeka PDFa na Allegro ? zna sz Allego? niewiem .........:( > > w kazdym badz razie orginalny kreator Acrobat jest najlepszy bo wspóldział > a > ci > > z Office 97 czy 2000 wpierwq w pisujesz office 2000 np a dopiero potem > acrobata > > kodeka > > z ciekawości - jak zrobić pdf w office? widziałem tylko orginalnego acrobata kodeka pdf w akcji pamietam ze był to acrobat 5 miał koło 100 MB przy instalacji acrobat 5 wtyczka napewno instaluje sie domyslnie gdy wykryje instalator acrobat 5 Office 2000 to po otwarciu edytora tekstu np. office u góry wyskakuje dodatkowa ikonka korą bardzo łatwo zauwazyć po charakterystycznym symbolu pdf .Po napisaniu tekstu w edytorze office i w cisnieciu ikonki dokument pdf od razu jest zapisany jak przy normalnym zapisie tak szybko tylko tyle ze jest pdf nie doc ..koncowka pliku Link Zgłoś