Dodaj do ulubionych

darmowy program do edycji pdf-ow

02.09.03, 20:36
potrzebuje darmowego programu do edycji pdf-ow. chodzi mi o to zeby mozan
bylo usuwac strony, zmieniac miejscami itp...
Obserwuj wątek
    • Gość: zz Re: darmowy program do edycji pdf-ow IP: *.toya.net.pl / 10.0.208.* 03.09.03, 16:32
      PDF-Y Robisz W Edytorze OFFICE 97 LUB OFFICE 2000 w w tym Najpopolarniejszym edytorze tekstu skoro mozna przerobić dokument tekstowy z OFFICE 97 na PDFA to i chyba mozna odwrotnie Kupny ACROBAT 5 z Kodekiem do PDF-A miał coś koło 96 MB czyli 10 razy wiekszy plik niż czytnik ponad moze odkup od kogos starszą wersje Kodeka PDFa na Allegro ? zna sz Allego? niewiem .........:(
      w kazdym badz razie orginalny kreator Acrobat jest najlepszy bo wspóldziała ci z Office 97 czy 2000 wpierwq w pisujesz office 2000 np a dopiero potem acrobata kodeka
      • rubeus Re: darmowy program do edycji pdf-ow 03.09.03, 20:41
        nie o to mi chodzi. nie potrzebuje tworzyc pdf-ow z tekstu, ani na odwrot.
        szukam programu, ktory robi tylko to co napisalem w pierwszym poscie...
      • Gość: wiktor Re: darmowy program do edycji pdf-ow IP: *.icpnet.pl 03.09.03, 23:27
        Gość portalu: zz napisał(a):

> PDF-Y Robisz W Edytorze OFFICE 97 LUB OFFICE 2000 w w tym Najpopolarniejszym
        ed
        > ytorze tekstu skoro mozna przerobić dokument tekstowy z OFFICE 97 na PDFA to
        i
        > chyba mozna odwrotnie Kupny ACROBAT 5 z Kodekiem do PDF-A miał coś koło 96 MB
        c
        > zyli 10 razy wiekszy plik niż czytnik ponad moze odkup od kogos starszą
        wersje
        > Kodeka PDFa na Allegro ? zna sz Allego? niewiem .........:(
        > w kazdym badz razie orginalny kreator Acrobat jest najlepszy bo wspóldziała
        ci
        > z Office 97 czy 2000 wpierwq w pisujesz office 2000 np a dopiero potem
        acrobata
        > kodeka

z ciekawości - jak zrobić pdf w office?
        • Gość: piecyk gazowy Re: darmowy program do edycji pdf-ow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 08:15
          Gość portalu: wiktor napisał(a):

> z ciekawości - jak zrobić pdf w office?

www.pdf995.com/download2.html
          • Gość: wiktor Re: darmowy program do edycji pdf-ow IP: 213.17.247.* 04.09.03, 10:43
            Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a):

> Gość portalu: wiktor napisał(a):
            >
            > > z ciekawości - jak zrobić pdf w office?
            >
            > www.pdf995.com/download2.html

A jak najszybciej zrobić pdf z wordowskiego dokumentu?
            wiktor
          • beata_ Piecyku, ratunkuuu... 04.09.03, 11:43
            Mam ten programik, o którym mówisz i nawet raz go użyłam - zrobił, co
            chciałam, tylko ja zapomniałam jak to szło:(

Próbuję zrobić pdf'a z worda - jestem na gg
            • Gość: piecyk gazowy Re: Piecyku, ratunkuuu... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 11:52
              No jak to jak? Instaluje się jako wirtualna drukarka! Za pomocą jej drukujesz
              dokumenty!

Zgubiłem Twój nr!!! Zarzuć pliz na piecyk.gazowy(at)gazeta.pl.

Thnx!
              • Gość: wiktor Re: Piecyku, ratunkuuu... IP: 213.17.247.* 04.09.03, 12:41
                Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a):

> No jak to jak? Instaluje się jako wirtualna drukarka! Za pomocą jej drukujesz
                > dokumenty!
                >
                > Zgubiłem Twój nr!!! Zarzuć pliz na piecyk.gazowy(at)gazeta.pl.
                >
                > Thnx!

Piecyk - daj proszę instrukcję tutaj!

Wiktor
                • Gość: wiktor Re: Piecyku, ratunkuuu... IP: 213.17.247.* 04.09.03, 12:45

> Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a):
                  >
                  > > No jak to jak? Instaluje się jako wirtualna drukarka! Za pomocą jej drukuj
                  > esz
                  > > dokumenty!
                  > >
                  > > Zgubiłem Twój nr!!! Zarzuć pliz na piecyk.gazowy(at)gazeta.pl.
                  > >
                  > > Thnx!
                  >

Już doszedłem - dzięki wielkie!

Wiktor
                  > Piecyk - daj proszę instrukcję tutaj!
                  >
                  > Wiktor
                • Gość: piecyk gazowy Re: Piecyku, ratunkuuu... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 12:47
                  1. Instalujesz driver - pojawia się w panelu w kat. drukarki (PDF995).
                  2. Otwierasz np. w Wordzie dokument, który chcesz przerobić na PDF.
                  3. Wybierasz Plik -> Drukuj, z rozwijalnej listy wybierasz drukarkę PDF955 i
                  wciskasz OK.
                  4. Program poprosi Cię o podanie nazwy i lokalizacji pliku.
        • Gość: zz Re: darmowy program do edycji pdf-ow IP: *.toya.net.pl / 10.0.208.* 05.09.03, 16:44

> Gość portalu: zz napisał(a):
          >
          > > PDF-Y Robisz W Edytorze OFFICE 97 LUB OFFICE 2000 w w tym Najpopolarniejsz
          > ym
          > ed
          > > ytorze tekstu skoro mozna przerobić dokument tekstowy z OFFICE 97 na PDFA
          > to
          > i
          > > chyba mozna odwrotnie Kupny ACROBAT 5 z Kodekiem do PDF-A miał coś koło 96
          > MB
          > c
          > > zyli 10 razy wiekszy plik niż czytnik ponad moze odkup od kogos starszą
          > wersje
          > > Kodeka PDFa na Allegro ? zna sz Allego? niewiem .........:(
          > > w kazdym badz razie orginalny kreator Acrobat jest najlepszy bo wspóldział
          > a
          > ci
          > > z Office 97 czy 2000 wpierwq w pisujesz office 2000 np a dopiero potem
          > acrobata
          > > kodeka
          >
          > z ciekawości - jak zrobić pdf w office?

widziałem tylko orginalnego acrobata kodeka pdf w akcji
          pamietam ze był to acrobat 5 miał koło 100 MB
          przy instalacji acrobat 5 wtyczka napewno instaluje sie domyslnie
          gdy wykryje instalator acrobat 5 Office 2000 to po otwarciu edytora tekstu np.
          office u góry wyskakuje dodatkowa ikonka korą bardzo łatwo zauwazyć po
          charakterystycznym symbolu pdf .Po napisaniu tekstu w edytorze office i w
          cisnieciu ikonki dokument pdf od razu jest zapisany jak przy normalnym zapisie
          tak szybko tylko tyle ze jest pdf nie doc ..koncowka pliku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka