Dodaj do ulubionych

usuwanie programów

15.06.08, 20:10
Jak to jest, że programu nie ma w Panelu sterowania > Dodaj/usuń programy?
Natomiast jest na liście rozwijającej sie z menu Start.
Program był juz na kompie jak go kupowałam.
I tu mam pytanie: czy jak go odinstaluję (bo chcę zainstalować nową wersję),
to nie bedzie szkody dla systemu?
Obserwuj wątek
    • Gość: abc Re: usuwanie programów IP: *.elomza.pl 15.06.08, 20:31
      Nie wiem jaki masz system operacyjny, ale wejdź w
      panel sterowania -> Odinstaluj programy -> i odinstalujesz wybrany.
      Jeśli nie ma go na liście, to można usunąć z menu start, prawym
      klawiszem myszki, a także wchodzisz w "Program Files" i stamtąd
      usuwasz. Pozdrawiam :)
      • nuova Re: usuwanie programów 15.06.08, 21:47
        Wiem, ze można tak: > panel sterowania -> Odinstaluj programy; i tak: można
        usunąć z menu start.
        Bardziej chodzi mi o to, że jak program był w środku komputera (wybacz
        niefachową terminologię), to czy usuwanie rzeczonego programu ma jakiś wpływ na
        system? (nie znam sie na powiązaniach wewnątrz kompa; co notabene widać po moich
        zmaganiach na forum) ;)
        • Gość: Paweł Re: usuwanie programów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 22:00
          nuova napisała:
          > Wiem, ze można tak: > panel sterowania -> Odinstaluj programy; i
          > Bardziej chodzi mi o to, że jak program był w środku komputera (wybacz
          > niefachową terminologię), to czy usuwanie rzeczonego programu ma jakiś wpływ na
          > system?

A skąd to mamy wiedzieć ? Może raczysz w końcu powiedzieć co to za program.
          Ewentualnie próbuj programem Revo Uninstaller.
          • nuova Re: usuwanie programów 15.06.08, 22:12
            screamer radio, sorry zapomniałam.
            • Gość: Paweł Re: usuwanie programów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 01:26
              A co właściwie zrobiłaś, żeby odinstalować ten program ? Zakładam, że u Ciebie
              google działa podobnie jak u mnie, więc powinnaś znaleźć ten temat:
              forum.pcformat.pl/showthread.php?tid=26665
              Mam rację czy się mylę ? :-)
              • nuova Re: usuwanie programów 16.06.08, 07:09
                Skupiasz sie na sposobie reinstalki, a mnie chodzi o to: czy jak go odinstaluję
                (bo chcę zainstalować nową wersję), to nie bedzie szkody dla systemu?
                • Gość: Paweł Re: usuwanie programów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 08:43
                  Nie, nie będzie szkody dla systemu. Dlaczego samodzielnie nie sprawdziłaś do
                  czego służy ten program ? Pierwsza lepsza informacja z google:
                  "Screamer Radio to prosty w użyciu program do odtwarzania i nagrywania radia
                  internetowego. Główne funkcje programu: możliwość użycia wielu kart dźwiękowych,
                  obsługa wielu formatów radia internetowego, Windows Media Audio Streaming,
                  funkcja buforowania dzięki której możesz zacząć nagrywanie piosenki w połowie i
                  nagrać całą :), brak strat w jakości podczas nagrywania mp3 i wiele wiecej."

Ja tu nie widzę "szkody dla systemu".
                  • nuova Re: usuwanie programów 16.06.08, 09:25
                    Dzięki.
                    Tak w ogóle dmuchałam na zimne :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka