Dodaj do ulubionych

sms-y z internetu na erę???

IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 29.10.03, 14:31
czy można wysłać z internetu sms-a na telefon ery zupełnie bezpłatnie???
Obserwuj wątek
    • Gość: maciejka Re: sms-y z internetu na erę??? IP: 194.200.70.* 29.10.03, 14:36
      tak
      wicecej na:
      www.eraomnix.pl/service/gw/main.jsp
      • Gość: Stefan Re: sms-y z internetu na erę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.03, 14:45
        Nie wyglada mi to na darmowe SMS'y
        • teufel Re: sms-y z internetu na erę??? 29.10.03, 15:19
          To załóż okulary. Na stronie Ey są bezpłatne smsy!
          • Gość: Stefan Re: sms-y z internetu na erę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.03, 15:51
            Jak nie masz telefonu w erze to zapomij - z okularami czy bez
            • Gość: kell Re: sms-y z internetu na erę??? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.10.03, 16:58
              tzn da sie, teoretycznie. rejestrujesz swoj e-mail i gdy chcesz cos wyslac
              logujesz sie i _teoretycznie_ powinienes dostac haslo na e-mail.
              teoretycznie dlatego, ze chyba siedzi tam pani kasia, ktora sama recznie te
              hasla generuje i wysyla programem pocztowym. tragedia, czasem czeka sie po 2-3h
              (a nawet wiecej) by era laskawie przyslala haslo.
              oni tak bardzo dbaja o klientow:(
              porazka, a na plus da sie wysylac bardzo wygodnie smsy, na idee podobnie
              • prawdziwy.tebe Re: sms-y z internetu na erę??? 29.10.03, 18:58

Moze pani Kasia nie lubi linuksa, bo ja otrzymuje haslo od razu.
                • Gość: kell Re: sms-y z internetu na erę??? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.10.03, 19:18
                  tebe, linuksa moze nie lubic, ale takiego paskude jak ty to nie lubi z
                  pewnoscia:) znowu nochala z nory wystawiasz?:>
                  • prawdziwy.tebe Re: sms-y z internetu na erę??? 29.10.03, 19:44

Jak nie lubi, skoro haselko wysyla od razu?
                    • Gość: kell Re: sms-y z internetu na erę??? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.10.03, 19:48
                      ..z litosci, w zyciu i bez ery masz sporo problemow z pakudnym linuksem:)
                      • prawdziwy.tebe Re: sms-y z internetu na erę??? 29.10.03, 19:50

Ale ja nie mam problemow z linuksem, bo go nie uzywam.
                        • Gość: kell Re: sms-y z internetu na erę??? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.10.03, 20:03
                          oo, to jeszcze gorzej niz sadzilem. zamiast problemow praktycznych masz
                          emocjonalne:)
            • teufel Re: sms-y z internetu na erę??? 29.10.03, 17:06
              Mam w IDEI
          • bartekjot Re: sms-y z internetu na erę??? 29.10.03, 16:54
            Jak zaglądałem tam ostatnio to aby otrzymać kod aktywacyjny, trzeba wysłac
            SMS'a ze swojego telefonu - więc bezpłatne chyba nie jest.

Pozdrawiam
    • blekot 1stWAP 29.10.03, 19:12
      Gość portalu: v2 napisał(a):

> czy można wysłać z internetu sms-a na telefon ery zupełnie bezpłatnie???

mozna: www.1rstwap.com/ (wymagana rejestracja i nic wiecej)
      polecam tez programik do wysyłania smsuf "semsms" się nazywa, malutki, polski,
      bezpłatny....

p_
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka