Gość: v2 IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 29.10.03, 14:31 czy można wysłać z internetu sms-a na telefon ery zupełnie bezpłatnie??? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: maciejka Re: sms-y z internetu na erę??? IP: 194.200.70.* 29.10.03, 14:36 tak wicecej na: www.eraomnix.pl/service/gw/main.jsp Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: sms-y z internetu na erę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.03, 14:45 Nie wyglada mi to na darmowe SMS'y Link Zgłoś
teufel Re: sms-y z internetu na erę??? 29.10.03, 15:19 To załóż okulary. Na stronie Ey są bezpłatne smsy! Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: sms-y z internetu na erę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.03, 15:51 Jak nie masz telefonu w erze to zapomij - z okularami czy bez Link Zgłoś
Gość: kell Re: sms-y z internetu na erę??? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.10.03, 16:58 tzn da sie, teoretycznie. rejestrujesz swoj e-mail i gdy chcesz cos wyslac logujesz sie i _teoretycznie_ powinienes dostac haslo na e-mail. teoretycznie dlatego, ze chyba siedzi tam pani kasia, ktora sama recznie te hasla generuje i wysyla programem pocztowym. tragedia, czasem czeka sie po 2-3h (a nawet wiecej) by era laskawie przyslala haslo. oni tak bardzo dbaja o klientow:( porazka, a na plus da sie wysylac bardzo wygodnie smsy, na idee podobnie Link Zgłoś
prawdziwy.tebe Re: sms-y z internetu na erę??? 29.10.03, 18:58 Moze pani Kasia nie lubi linuksa, bo ja otrzymuje haslo od razu. Link Zgłoś
Gość: kell Re: sms-y z internetu na erę??? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.10.03, 19:18 tebe, linuksa moze nie lubic, ale takiego paskude jak ty to nie lubi z pewnoscia:) znowu nochala z nory wystawiasz?:> Link Zgłoś
prawdziwy.tebe Re: sms-y z internetu na erę??? 29.10.03, 19:44 Jak nie lubi, skoro haselko wysyla od razu? Link Zgłoś
Gość: kell Re: sms-y z internetu na erę??? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.10.03, 19:48 ..z litosci, w zyciu i bez ery masz sporo problemow z pakudnym linuksem:) Link Zgłoś
prawdziwy.tebe Re: sms-y z internetu na erę??? 29.10.03, 19:50 Ale ja nie mam problemow z linuksem, bo go nie uzywam. Link Zgłoś
Gość: kell Re: sms-y z internetu na erę??? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.10.03, 20:03 oo, to jeszcze gorzej niz sadzilem. zamiast problemow praktycznych masz emocjonalne:) Link Zgłoś
bartekjot Re: sms-y z internetu na erę??? 29.10.03, 16:54 Jak zaglądałem tam ostatnio to aby otrzymać kod aktywacyjny, trzeba wysłac SMS'a ze swojego telefonu - więc bezpłatne chyba nie jest. Pozdrawiam Link Zgłoś
blekot 1stWAP 29.10.03, 19:12 Gość portalu: v2 napisał(a): > czy można wysłać z internetu sms-a na telefon ery zupełnie bezpłatnie??? mozna: www.1rstwap.com/ (wymagana rejestracja i nic wiecej) polecam tez programik do wysyłania smsuf "semsms" się nazywa, malutki, polski, bezpłatny.... p_ Link Zgłoś