Dodaj do ulubionych

użyj systemu windows do konfiguracji sieci bezprze

IP: *.chello.pl 09.12.08, 17:58
pomóżcie

użyj systemu windows do konfiguracji sieci bezprzewodowej - zaznaczam tę opcję
i sieć działa. Po restarcie ta opcja znów jest odznaczona, czyli jakby jakiś
program przejmował kontrolę nad WiFi ale nie mam żadnego programu do
zarządzania siecią bezprzewodową.

Chcę aby opcja "użyj systemu windows do konfiguracji sieci bezprzewodowej"
została zapamiętana, ktoś wie jak to zrobić?
Obserwuj wątek
    • Gość: Romek Re: użyj systemu windows do konfiguracji sieci be IP: *.warszawa.mm.pl 09.12.08, 20:31
      A masz utworzone połączenie sieci bezprzewodowej? U mnie jest i nie muszę za
      każdym razem konfigurować połączenia. Po zainstalowaniu driverów przy zegarku
      mam ikonę bezprzewodówki i tam jest konfiguracja sieci WiFi, wybór sieci, hasła
      i inne...
      • Gość: akodo Re: użyj systemu windows do konfiguracji sieci be IP: *.chello.pl 09.12.08, 21:33
        oczywiście że tak, sieć działa, mam wybrane preferowane połączenia z którym
        łączy się automatycznie gdy są w zasięgu itp.
        Problem jedynie z tym ustawieniem o którym piszę.
        • m.gregor Re: użyj systemu windows do konfiguracji sieci be 10.12.08, 00:15
          A nie masz zadnego BlueConnecta, BE, iPlusa?
          • Gość: akodo Re: użyj systemu windows do konfiguracji sieci be IP: *.chello.pl 10.12.08, 10:00
            mam BE owszem na drugim koncie choc polaczenie jest widoczne takze na tym koncie
            na ktorym mam problem choc probowalem je usunac, wylaczylem automatyczne łączenie.
            Czyli to jest problemem?
            • m.gregor Re: użyj systemu windows do konfiguracji sieci be 11.12.08, 07:41
              Odinstaluj software od BE, zainstaluj TYLKO sterowniki do modemu i stworz
              polaczenie recznie. Bedzie dzialac.
              • Gość: akodo Re: użyj systemu windows do konfiguracji sieci be IP: *.chello.pl 11.12.08, 09:44
                a czy moge odinstalowac soft tylko z jednego konta? Widziałem opcje odinstaluj
                ale boje sie ze odinstaluje wszystko z kazdego konta a ja nie mam ani softu ani
                parametrów tego BE, chce by na innym koncie pozostało bez zmian.
                • m.gregor Re: użyj systemu windows do konfiguracji sieci be 11.12.08, 14:17
                  1 - nie
                  2 - zadzwon do pomocy technicznej Orange to powiedza Ci jak skonfigurowac
                  polaczenie recznie
                  • Gość: akodo Re: użyj systemu windows do konfiguracji sieci be IP: *.chello.pl 13.12.08, 12:40
                    ok dzięki, teraz już wiem przynajmniej co jest przyczyną. Pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka