Dodaj do ulubionych

Microsoft zaprasza do testowania Windows 7

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.08, 16:45
No, slugusy pingwina, zaczynajcie opluwanie :>
Obserwuj wątek
    • Gość: minoduesp Re: Microsoft zaprasza do testowania Windows 7 IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.08, 23:16
      Steve Ballmer twierdzi, że developers, developers, developers, developers, developers, developers, developers, developers, developers, developers, developers, developers, developers, developers, developers, developers, developers, developers, developers, developers, developers, developers, developers, developers, developers, developers, developers, developers, developers, developers, developers, developers, developers, developers, developers, developers, developers, developers, developers!

Windows7 zapowiada się ciekawie, być może będzie to trzeci zdatny do używania Windows (po XP i WS08), ale i tak nie wyobrażam sobie powrotu na stałe do oprogramowania MS, gdyż jestem zbyt zadowolonym "sługusem pingwina".
    • Gość: . Re: Microsoft zaprasza do testowania Windows 7 IP: 83.238.160.* 18.12.08, 13:38
      sługusy M$ zacznijcie czołobicie ;p
    • Gość: Shapiro Re: Microsoft zaprasza do testowania Windows 7 IP: 83.238.100.* 18.12.08, 13:41
      Nie, nie wiem.
    • Gość: Mario Re: Microsoft zaprasza do testowania Windows 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.08, 14:51
      A ja jestem zadowolonym użytkownikiem upionych wersji XP i Vista i w życiu nie spojrzałbym na Linuxa (i szczycę się tym)
    • Gość: ocadoman Re: Microsoft zaprasza do testowania Windows 7 IP: *.glfd.cable.ntl.com 18.12.08, 14:55
      Czyli będzie to Vista z poprawionymi błędami
    • Gość: Marek Re: Microsoft zaprasza do testowania Windows 7 IP: *.aster.pl 18.12.08, 15:08
      a ja wlasnie zainstalowalem ubuntu 8.10PL i jestem pod silnym wrazeniem,
      ze windows to jednak strasznie drogi i nieprzyjazny SYF.
    • Gość: ~ Re: Microsoft zaprasza do testowania Windows 7 IP: 80.48.2.* 18.12.08, 15:09
      do: ryżman

Ryżman, ty merdający ogonkiem piesku na usługach komercji. Tępy konsumencie radujący się nowym shitem z Readmond. Ktoś myśli za ciebie i tobie podobnym.

Oczywiście mam pingwina ;-)
    • Gość: Adek Re: Microsoft zaprasza do testowania Windows 7 IP: 213.92.181.* 18.12.08, 15:33
      Ja mam już od marca,czyli od początku WXP7 i jak dla mnie super-jestem bardzo i to bardzo zadowolony
    • Gość: coss Re: Microsoft zaprasza do testowania Windows 7 IP: *.silesiamultimedia.com.pl 18.12.08, 15:39
      7?
      Toż to kpina...
      Inaczej nazwana Vista - jeszcze wolniejsza, jeszcze bardziej traktująca użytkownika jak idiotę, jeszcze pełniejsza zbędnych features...
      MS naprawdę chyba nie zrozumiał, dlaczego klienci pokazali palec jego ostatniemu dziecku.

-----------
      Content XP user.
    • Gość: cma Re: Microsoft zaprasza do testowania Windows 7 IP: *.estec.esa.int 18.12.08, 15:47
      Przez lata miałem tylko Windowsa i nigdy nie myślałem o zmianie na Linuxa. Zostałem do tego po części zmuszony przygotowując projekt do pracy magisterskiej. Teraz jestem szczęśliwym urzytkownikiem Kubuntu 8.10 z KD4 którego urzywam do pracy. Jest szybki, prosty, stabilny i daje możliwość rozbudowy wg własnych upodobań. Na drugiej partycji nadal mam Windowsa, który też jest cool :) . Zapłaciłem za niego kupując laptopa, gdy chce grać lub robić rzeczy pod Windowsem poprostu go odpalam. Ta cała wojna między systemami jest troche bezsensowna. Microsoft może nie gra zbyt fair, ale jakby nie było wszyscy wychowaliśmy się w jakimś stopniu na Windowsie.
      Pozdrawiam ludzi którzy mają umiejętności i zapał by rozwijac wolne oprogramowanie i tych którzy poprostu urzywają komputera dla rozrywki : )
    • Gość: krzysiek Re: Microsoft zaprasza do testowania Windows 7 IP: 84.38.22.* 18.12.08, 15:55
      oczywiscie iż wojna jest bezsensowna.
      Na łindołsie czy makosie moge pracowac a na linuksie co najwyżej neta przeglądać i muzyki słuchać.

O i to jest cała różnica. A kto tego nie rozumie ten kiep :P
    • Gość: krzysiek Re: Microsoft zaprasza do testowania Windows 7 IP: 84.38.22.* 18.12.08, 16:00
      a i pod łindołsem moge sobie zagrać w gry.
    • Gość: dad Re: Microsoft zaprasza do testowania Windows 7 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.08, 16:14
      do ~:

Nie musiales dopisywac, ze uzywasz Linuxa. Wystarczylo przeczytac Twoja wypowiedz - od razu mozna rozpoznac Twoj system operacyjny. Niestety.
    • Gość: a Re: Microsoft zaprasza do testowania Windows 7 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.08, 16:19
      dad: hehe no racja wyjatkowo jadowity ten linuksowy "PR" :> banda oszolomow
    • Gość: han solo Re: Microsoft zaprasza do testowania Windows 7 IP: *.sds.uw.edu.pl 18.12.08, 21:50
      No, no i znowu MS zrobi coś pożytecznego dla ludzkości - wymusi przesiadkę na 64 bity (no bo RAMu za mało!!!)
    • Gość: Asmo Re: Microsoft zaprasza do testowania Windows 7 IP: 82.160.97.* 18.12.08, 22:43
      Szkoda tylko, że kto by się interesował to by wiedział iż winda 7 beta w testach wydajności przebija viste i xp-eka. No ale coż to tylko beta więc zaraz odezwą się głosy że coś jeszcze uda się panom z redmont spiep***
    • Gość: Pingwin Re: Microsoft zaprasza do testowania Windows 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.08, 00:16
      A teraz moi wielbiciele linuxa.. starym zwyczajem zeby wam drukarki chodzily.. skompilujcie sobie za przeproszeniem jądro :))))
    • Gość: Rozjemca Re: Microsoft zaprasza do testowania Windows 7 IP: *.acn.waw.pl 19.12.08, 15:13
      Hehe fajne te wasze przepychanki o czym wy byście biedni M$ i linuchowcy gadali bez siebie? O babkach? :D
    • Gość: Gość Re: Microsoft zaprasza do testowania Windows 7 IP: *.gdynia.mm.pl 23.12.08, 16:10
      A ja mam xp-ka ale już ściągnąłem ubuntu 8.1o i zobaczymy. Kibicuje Linuxowi.
    • Gość: Gość Re: Microsoft zaprasza do testowania Windows 7 IP: *.e-wro.net.pl 24.12.08, 02:04
      Cały czas słyszę, że komuś nie działa drukarka pod linuxem. Ki czort?
      Mam w firmie kilkadziesiąt drukarek HP różnych typów ,z dupleksami, zszywacami, sortowaniem i zwykłe pół-windodrukarki. Jakoś nie kręcą nosem na współpracę z linuxem.
      A co do kompilacji jądra - dziękuję, postoję. Nie trzeba :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka