Gość: sonny IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.12.03, 10:42 potrzebuje dobrego, darmowego, nieskomplikowanego programu do odzyskania plikow mp3 Link Zgłoś Obserwuj wątek
baal82 Re: program do odzyskania plikow mp3 01.12.03, 10:44 jakto do odzyskania? a gdzie je straciles? Link Zgłoś
Gość: sonny Re: program do odzyskania plikow mp3 IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.12.03, 13:52 zostały skasowane (z kosza oczywiscie) przez pomyłkę wiem ze jest sporo takich programikow ale ktory jest najlepszy? Link Zgłoś
baal82 Re: program do odzyskania plikow mp3 01.12.03, 14:07 dobry jest Norton Utilitis (chyba tak to sie pisze), tylko nie wiem czy odzyska jak juz je usunales. jezeli bys go mial wczesniej zainstalowanego to napewno bys odzyskal, a tak to nie jestem pewny. sproboj co ci szkodzi. Link Zgłoś
Gość: Beny Re: program do odzyskania plikow mp3 IP: 213.68.127.* 01.12.03, 16:13 > dobry jest Norton Utilitis (chyba tak to sie pisze), tylko nie wiem czy > odzyska jak juz je usunales. jezeli bys go mial wczesniej zainstalowanego to > napewno bys odzyskal, a tak to nie jestem pewny. sproboj co ci szkodzi. Dobre to te Norton utilities (tak to sie pisze ;)) owszem jest. Co wiecej potrafi czesto odtworzyc pliki ktore usunelo sie z kosza :). Ale darmowy to on napewno nie jest :( Cos co darmowe nie jest, ale i nie jest drogie i co mozna wyprobowac za darmo masz tutaj www.2haveit.com/listdetail.php?id=10855<ype=search www.r-undelete.com/ Efekt pytania sie pana googla: www.google.com/search?hl=en&ie=UTF-8&oe=utf-8&q=free+undelete+winxp&spell=1 I pewnie setke innych zaproponuja ludzie, ktorzy pracuja w srodowisko windows bardziej intensywnie ode mnie. Link Zgłoś
Gość: deszczwtwarz Re: program do odzyskania plikow mp3 IP: *.lanet.wroc.pl 01.12.03, 23:41 Tu masz niezły program za friko www.PCinspector.de przywraca nie tylko mp3 Link Zgłoś