Dodaj do ulubionych

program do odzyskania plikow mp3

IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.12.03, 10:42
potrzebuje dobrego, darmowego, nieskomplikowanego programu do odzyskania
plikow mp3
Obserwuj wątek
    • baal82 Re: program do odzyskania plikow mp3 01.12.03, 10:44
      jakto do odzyskania? a gdzie je straciles?
      • Gość: sonny Re: program do odzyskania plikow mp3 IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.12.03, 13:52
        zostały skasowane (z kosza oczywiscie) przez pomyłkę

wiem ze jest sporo takich programikow ale ktory jest najlepszy?
    • baal82 Re: program do odzyskania plikow mp3 01.12.03, 14:07
      dobry jest Norton Utilitis (chyba tak to sie pisze), tylko nie wiem czy odzyska
      jak juz je usunales. jezeli bys go mial wczesniej zainstalowanego to napewno
      bys odzyskal, a tak to nie jestem pewny. sproboj co ci szkodzi.
      • Gość: Beny Re: program do odzyskania plikow mp3 IP: 213.68.127.* 01.12.03, 16:13
        > dobry jest Norton Utilitis (chyba tak to sie pisze), tylko nie wiem czy
        > odzyska jak juz je usunales. jezeli bys go mial wczesniej zainstalowanego to
        > napewno bys odzyskal, a tak to nie jestem pewny. sproboj co ci szkodzi.

Dobre to te Norton utilities (tak to sie pisze ;)) owszem jest. Co wiecej
        potrafi czesto odtworzyc pliki ktore usunelo sie z kosza :). Ale darmowy to on
        napewno nie jest :(

Cos co darmowe nie jest, ale i nie jest drogie i co mozna wyprobowac za darmo
        masz tutaj
        www.2haveit.com/listdetail.php?id=10855<ype=search
        www.r-undelete.com/
        Efekt pytania sie pana googla:
        www.google.com/search?hl=en&ie=UTF-8&oe=utf-8&q=free+undelete+winxp&spell=1

I pewnie setke innych zaproponuja ludzie, ktorzy pracuja w srodowisko windows
        bardziej intensywnie ode mnie.

• Gość: deszczwtwarz Re: program do odzyskania plikow mp3 IP: *.lanet.wroc.pl 01.12.03, 23:41
      Tu masz niezły program za friko
      www.PCinspector.de
      przywraca nie tylko mp3

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka