Dodaj do ulubionych

Mexico City - tanie bilety lotnicze !!!

10.07.10, 11:59

I znowu Lufthansa ma promocję na wyloty z Warszawy do Mexico City. Promocja
obowiązuje na wyloty w okresie od 14 lutego do 10 kwietnia 2011 roku. Zakup
biletu należy dokonać do 13 lipca 2010r. Całkowita cena biletu na przelot w
dwie strony to 1999 zł. Uważam, iż jest to super oferta na wylot z Polski.
Obserwuj wątek
    • wojtek.kozlowski Re: Mexico City - tanie bilety lotnicze !!! 10.07.10, 21:44
      juz nie takie tanie. Przynajmniej w terminie 14.02-28.02.11.
      Wiec znow pozostanie czatowanie pod koniec roku na obnizke cen.
      pzdrw.
      W.K.
      • lagunek Re: Mexico City - tanie bilety lotnicze !!! 11.07.10, 14:16
        Jak najbardziej zgadzam się z Tobą Wojtku :-) IBERIA z pewnością będzie miała
        dużo tańsze bilety, ale wylot z Niemiec. A nie każdemu pasuje jechać do Berlina.
        Pozdro :-)
        • wojtek.kozlowski Re: Mexico City - tanie bilety lotnicze !!! 11.07.10, 19:32
          Mylisz sie. Nie tylko Iberia bedzie miala tanie bilety. Od
          pazdziernika-listopada bedzie mozna kupic tani bilet dowolnej linii do Meksyku.
          Faktem jest, ze z Berlina. Nie wiem dlaczego start z naszego Okecia, jest takie
          drogi. Dla przykladu lot Air France lub KLM z Wa-wy kosztuje nie mniej niz
          3000,00pln a z Berlina 1700,00-1800,00pln. A zeby bylo weselej, to w Paryzu czy
          Amsterdamie i tak i tak, podrozni laduja sie do tego samego samolotu. Wiec jak
          dla mnie, to cos jest nie tak z Okeciem. A co do dojazdu do Berlina, to od
          Wroclawia w gore, z kazdego miasta masz lepszy dojazd do Berlina niz do
          Warszawy. A przy kilku osobach, koszt dojazdu do Berlina jest smieszny w
          porownaniu z roznica w cenie biletu. Nawet, jesli musimy zaplacic za parking, za
          ktory tez placimy pod Okeciem.
    • monia1996 Re: Mexico City - tanie bilety lotnicze !!! 11.07.10, 21:20
      Na początku maja udało nam się kupić bilety na termin 10.02-01.03
      WAW-MEX za 1700 PKN od osoby :). Trzeba zapisać sie na newslettera
      Lufthansy. Mają bardzo ciekawe promocje, ale znikające w mgnieniu
      oka.
      • lagunek Re: Mexico City - tanie bilety lotnicze !!! 12.07.10, 23:44
        Muszę przyznać , że 1700 zł z Warszawy do Mexico City to rewelacyjna CENAAAA.
        • monia1996 Re: Mexico City - tanie bilety lotnicze !!! 13.07.10, 20:47
          Też tak myślę, dlatego jedziemy całą rodziną 2+2. Mam nadzieję, że
          dam radę, bo zawsze mnie wrabiają w organizację (wiadomo -
          księgowa :).
          W zeszłym roku we wrześniu polecieliśmy za 1600 .....
          • zielo53 Re: Mexico City - tanie bilety lotnicze !!! 03.09.10, 15:43
            my też lecimy z tej promocji za 1700 zł :-) 01.02.-14.02. 2011 w 4 osoby
            gdzie w jakim hotelu się zatrzymacie ?
            • monia1996 Re: Mexico City - tanie bilety lotnicze !!! 05.09.10, 20:13
              Hoteli jeszcze nie mamy, na razie tylko propozycje do zweryfikowania pod kątem finansowo-
              organizacyjnym. W DF chyba zdecydujemy sie na Finisterre - bardzo dobry stosunek standardu do
              ceny a dojazd do centrum bezproblemowy (taniutkie metro). Nocowaliśmy tam podczas
              poprzedniego pobytu i było ok (poza nieznajmością języka lengłydż w recepcji - ale to raczej norma
              niż wyjątek). Potem w planach: Veracruz, Villahermosa, Campeche, Merida, Chitzen Itza, Playa del
              Carmen i Puebla. W sumie myślę, że sensowny kompromis pomiędzy chęciami, możliwościami
              finansowymi i organizacyjnymi (podróż z dziećmi). Niemniej jednak jeszcze nic nie jest do końca
              zatwiedzone :)
    • bluesasanka86 Re: Mexico City - tanie bilety lotnicze !!! 05.09.10, 19:27
      A to prawda! Ja również byłam w Meksyku za 1800zł w dwie strony :) Do
      wyszukiwana ofert polecam strony w wyszukiwarkami roznych przewoźników. Polecam
      cp-online.pl. !Hasta luego!
    • zawracanie.dupy Zasrany spam 26.06.13, 20:03
      Nie chce. Spadaj. forum.gazeta.pl/forum/w,205,75940307,145385402,Spam_zasrany.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka