Gość: Christy IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.04, 15:22 Czy ta herbata jest rzeczywiscie skuteczna? Podobno nawet przy normalnym jedzeniu i piciu tej herbaty mozna troche schudnac. Wiecie cos na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaniaa Re: Czerwona herbata PU-ERH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.04, 20:13 Ja słyszałam, że żeby były jakieś efekty to trzeba pić ją non stop i tylko ją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorcia Re: Czerwona herbata PU-ERH IP: 213.25.30.* 18.01.04, 20:32 ja rowniez slyszalam ze aby przynioala zadowalajace efekty nalezy wypijac ja w bardzo duzych ilosciach(8szklanek dziennie!) jedno jest pewne- picie jej jest korzystne dla naszego organizmu, uwalnia go z toksyn itd. ale nie nastawiaj sie na oszalamiajace efekty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patkag Re: Czerwona herbata PU-ERH IP: 81.15.189.* 18.01.04, 22:23 ja nie podwazam jej wlasciwosci ale tak na chlopski rozum (nie obrazajac mezczyzn ehhe) to jak bedziesz pila 8 szklanek wody dziennie to tez przyniesie jakies rezultaty bo po prostu nie bedzie ci sie chcialo jesc:) pozdrawiam Patka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toga Re: Czerwona herbata PU-ERH IP: *.espol.com.pl 18.01.04, 22:52 Picie tej herbaty przynosi skutki dopiero po piciu jej przez 6 tygodni. Moj maz tym spsobem schudl 5 kg. P.S. Aktualnie w sprzedazy jest ta herbata w tabletkach, ktore nalezy polykac 2 razy dziennie. Jest to chyba przyjemniejszy sposob, poniewaz herbata ta byla wyjatkowo nieprzyjemna do picia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c-s-c Re: Czerwona herbata PU-ERH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.04, 10:10 moja babcia bardzo schudla dzięki czerwonej herbacie, niczemu innemu tego nie mozna przypisać bo babcia mało wychodzi z domu, prowadzi nieaktywny tryb życia ogólnie, a czerwoną pije ciągle bo lubi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorka Re: Czerwona herbata PU-ERH IP: *.wosana.com.pl 19.01.04, 11:25 Można, ale pijąc tylką tę herbatę no ewentualnie dodatkowo wodę mineralną. Polecam też trochę więcej ruchu i efekt murowany. Odpowiedz Link Zgłoś
isza Re: Czerwona herbata PU-ERH 27.01.04, 12:34 Przekażę zapewne zaskakującą informację na temat tej herbaty,ale chyba powinnam się nią podzielić. Ojciec mojej przyjaciółki jest profesorem medycyny, specjalizującym się z chorobach wątroby. Ostatnio widział on amerykańskie badania dotyczące m.in. osób, które intensywnie się odchudzały i piły dużo herbaty pu-erh. Otóż okazało się, że moze to doprowadzić do marskości wątroby! Na wszelkie wypadek warto więc chyab z nią nie przesadzać, ja przynajmniej ograniczyłam jej picie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hopik Re: Czerwona herbata PU-ERH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.04, 11:24 zaleca się picie 3-5 kubków herbaty czerwonej. ja ja pije od polowy stycznia i na początku ten zapach mnie powalal (w negatywnym sensie - pachnie jak skarpetki uzywane) a teraz w ogole nie przeszkadza mi ta won i smak tez mi zaczal odpowiadac. podobno nielubiana potrawe wystarczy spozyc 10 razy by zaczela smakowac, a przynajmniej nie przeszadzac. co do skutecznosci to jeszcze nie wiem. zobaczymy. na pewno i tak mi nie zaszkodzi, bo jest zdrowa. ale picie tylko jej wydaje mi się przesada, a wiadomo ze duza ilosc nawej najzdrowszej rzeczy pod sloncem moze zaszkodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSIA Re: Czerwona herbata PU-ERH IP: *.client.comcast.net 31.01.04, 01:55 JA PIJE TA HERBATE OD 6 MIESIECY,W SUMIE MI BARDZO SMAKUJE (WYPIJAM OK.4 KUBKOW DZIENNIE).NIE WIDZE JAKIS TAM WIELKICH EFEKTOW W ODCHUDZANIU ALE PU-ERH POPROSTU MI SMAKUJE.lUBIE TEZ OOLONG ,JEST BARDZO DOBRA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasik Re: Czerwona herbata PU-ERH IP: 195.117.149.* 30.03.04, 13:51 ja pije tylko czerwona od jakis 2 lat,bo ja lubie / pijam aromatyzowaną,kupuje na wage bo te tanie to smieci a nie herbata/.Niestety nie powiem ze samo picie powoduje spalanie tłuszczu czy spadek wagi.Do tego trzeba jednak troche ruchu i jakas modyfikacja diety.cudów nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
blodymarry Re: Czerwona herbata PU-ERH 30.03.04, 15:52 Piłam ją przez jakies pol roku, smakowala mi bardzo!! Potem zaczełam przesadzac z ilościaa, pilam po 8-10 dziennie. Niestety zauważylam, ze strasznie zaczela wysuszac mi się skora, niestety ubytku wagi zadnego, mozliwe ze to indywidualna sprawa.. Ale bardzo pomogla mi jezeli chodzi o przemiane materii Odpowiedz Link Zgłoś