Gość: Uroboros IP: 192.168.1.* 27.02.02, 20:10 Powiedz Ty mi slonko moje najukochansze, ktory Ty AWF konczyles ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jogger Re: HEJ JOGGER 28.02.02, 10:07 Biegałem tylko wzdłuż Potoku Bielańskiego, a że AWF był tuż za płotem, to widocznie czymś się zaraziłem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uroboros Re: HEJ JOGGER IP: *.osi.gda.pl 01.03.02, 19:27 Tos mi bratem i siostra w jednej osobie :))) Ja jednak zarazilam sie znacznie skuteczniej, bo wraz z nurtem Potoku Oliwskiego wplynelam prosto w brame AWF` u i juz mi tak zostalo ;) Pytalam Cie o to, bo myslalam, ze jestesmy po fachu. Pozdrdowienia znad morza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp Re: HEJ JOGGER IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 23:46 A mi powiedz czy jestes mezczyzna czy kobieta bo mnie to ciekawi . a czy l-karnityna plus z chromem i tam jeszcze czyms jest rzeczywiscie na plus ? Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: HEJ JOGGER 04.03.02, 11:49 Gość portalu: mp napisał(a): > A mi powiedz czy jestes mezczyzna czy kobieta bo mnie to ciekawi . Aby uprzedzić ew. pytanie uściślające, jestem płci męskiej, orientacji hetero:)))) > a czy l-karnityna plus z chromem i tam jeszcze czyms jest rzeczywiscie na plus > ? Lepsza niż 'goła' karnityna - chrom jest czynnikiem tolerancji glukozy (może zmniejszać apetyt na słodycze), razem z argininą i ornityną (ale na czczo) wpływa na zwiększenie wydzielania hormonu wzrostu, który z kolei powoduje rozbudowę mięśni i spalanie tłuszczu. Oddziaływanie na hgh można zwiększyć dodając wit. PP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp Re: HEJ JOGGER IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 15:40 Joggerku to mi powiedz jeszcze ,czy jak ja chce gglownie spalac tkanke tluszczowa to lepiej mi brac ta zwykla l0karnityne czy ta plus . Jezdze glownie na rowerku i chodze na biezni ,co drugi dzien -te cwiczenia okolo 45-60 min a reszte troche silowych w stylu wypady z obciazeniem i spinanie brzucha . Jak widac chodzi mi glownie o te kobiece :) sprawy -posladki ,uda , brzuch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp Re: HEJ JOGGER IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 15:41 dodam jeszcze ze na przyroscie miesni mi nie zalezy, dzieki za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: HEJ JOGGER 06.03.02, 15:54 Plus jest lepsza, bo działa na kilka sposobów jednocześnie. Jak nie będziesz ćwiczyła z dużymi obciążeniami, to mięśnie Ci nie urosną. Odpowiedz Link Zgłoś