Gość: Miśka 89 IP: *.pools.arcor-ip.net 15.02.12, 14:56 Witam! Kupiłam płyty Zumba i od wczoraj zaczęłam cwiczyc. Fajna zabawa,ale u mnie to wyglądało tak sztywnie.. :P :D Mam do zrzucenia 20 kg.. Jakie są efekty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sufin Zumba - doskonale! 16.02.12, 22:44 Zumba jest genialna i regularnie uprawiana przynosi redukcję masy ciała i poprawę wyglądu. Jest jednak jeden warunek - musisz się dobrze bawić!:) Jeśli potrzebujesz motywacji - płyta może nie spełnić swojej funkcji. Polecam trening osobisty - np taki: www.arenaruchu.com.pl/trener-osobisty.html Pozdrawiam aktywnie! Monika Odpowiedz Link Zgłoś
swiete.jeze Re: 12.03.12, 15:35 Pytanie za 10 punktów: ćwiczy się w obuwiu czy bez? Odpowiedz Link Zgłoś
nawrotka1 Re: 12.03.12, 22:09 W obuwiu, i to nie byle jakim. To jest godzina bardzo intensywnego fitnessu, but musi być wygodny i stabilny, bezpieczny przy podskokach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: famkaAli Zumba! IP: *.play-internet.pl 24.02.14, 11:31 Zobaczcie sobie tutaj filmiki Ali, ja do niej chodze na zajęcia, jest mega, schudłam z nią 9 kg. www.youtube.com/watch?v=eyVUeAZy3lM www.youtube.com/watch?v=tijcqWNc3es Odpowiedz Link Zgłoś