Dodaj do ulubionych

Aeorobik w Pro Activ

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 18:42
Cześć. Chce zapisac sie na aetobik i silownie do Pro Activ do Katowic.Jeśli
ktoś tam chodzi to prosze o opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Majka Re: Aeorobik w Pro Activ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 20:11
      Witam,
      ja tam chodze już rok. uważam (a byłam już w kilku klubach), ze jest fajnie. po
      pierwsze kierownictwo bardzo sympatyczni ludzie, z którymi można sie dogadać.
      po drugie Anka w recepcji - miła przesympatyczna i kompetenrtna. po trzecie
      zajęcia róznego typu - aerobik, BPU (brzuch, pośladki, uda), BBS (brzuch,
      biust., streching), aqua aerobik, FB (układy choreograficzne), spinning (jazda
      na rowerze - rewelacyjny Jurek prowadzi), steep (ukochana Ola J.), body - art
      (coś podobnego do joggi), jogga, a od wrześnai kursy tańca nowoczesnego i
      towarzyskiego w piatki póżnym wieczorem (włąsnie sie z Mężulem zapisalismy),
      ćwizcenia z ciężarkami, funky, tay - bo(nie wiem jak sie pisze). plusem jest,
      ze zajęcia są i rano (tańszy karnrt) i wieczorem od 16 do 21. siłownai ok, są
      steepery, owal, bieżnie i rowerki. Super masażystak Kornelia!!!! instruktorzy
      sympatyczni (prawie wszyscy) polecam Olę J. (the best), tomirę (uśmiechnięta
      prze cale życie), Iwone (profesjonalizm), Kasie M (mówimy o niej mała Kasia),
      Bartka (tancerz ah)i Rafał (ale u niego duża kondycja)W cenie karnetu (180 zł)
      jest siłowania bez ogranizceń, sauna bez ogranizceń, zajęcia. Jest czysto, są
      prysznice, suszarki do właosów, solarium 9płatne dodatkowo. jest dietetyk (pani
      z Herbline)
      kolejan rzecz atmosfera. jest świetna, nie ważne czy masz firmowe cichy, czy
      leggins w marketu, ludzie ubrani są różnie (cichy do zajeć mozna tez kupić w
      klubie)
      jestem tam codziennie po 2 godziny i nie załują zainwestowanych pieniezy.
      Może sie zobaczymy?
      Majka
      • Gość: Ania Re: Aeorobik w Pro Activ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 16:31
        Cześć. Cieszę się że odpowiedziałaś na mój list. wydrukowałam sobie z internetu
        wykaz zajeć prowadzonych w Pro Aciv razem z godzinami. Chciałabym wiedzieć z
        czego korzystasz najczęściej, czy lepiej jest skupic sie tylko na BPU i np
        silowni czy korzystać z kilku rzeczy na raz. Wybieram sie tam jutro zeby sie
        zapisać na aerobik. Troche sie stresuje bo to pierwszy raz, nikogo nie znam. a
        w jakich godzinach dokładnie tam jesteś bo mi też odpowiada dopołudnia kiedy
        dziecko w przedszkolu, wiec naprawde mozemy sie spotkac napisz skad jestes i
        ile masz lat. Aha i najważniejsze czy widać jakieś postępy po roku takich
        ćwiczeń? Dzieki za list. pozdrawiam
        • Gość: Majka Re: Aeorobik w Pro Activ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 22:02
          Witam,
          cieszę sie,ze bede miała nową znajomą!!! Jestem belfrem, wiec do klubu
          przychozdę popołudniu - jeszce nie mam całego palnu. Polecam Ci godziny ranne,
          bo jest mniej luzdi i oswoisz się z klubem. Ja mieszam wszystko po trochu tzn.
          jak mam czas idę i wchodze na to, co jest. Jedynie na spinning tzreba się
          wcześniej zapisać, bo jest 9 rowerów. postepy widać, poczatkowo nie chudłam
          wcale, ale ciało zrobiło sie dużo lepsze, mimo że wagowo było tak samo, to
          cichy robiły sie lużniejsze. teraz zaczynam chudnąć,powoli według wskazań
          Jurka, jestem zadowolona, pełan enargii po tych ćwizcenaich.
          Aha jak pójdziesz to powiedz szefowi, ze jesteś z netu z forum, bo w żartach
          powiedzałam, ze werbuje ludzi, to moze załapiesz sie an zniżkę
          Pozdarwiam, mam nadzieję, zę sie spotkamy. napisz jak było
          Magda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka