Dodaj do ulubionych

Jaki orbitrek?

18.10.14, 15:29
Witam, chcę kupić Oribtrek, ale nie wiem czym kierować sie przy zakupie i które sprzety są warte zainteresowania i jak wygląda użytkowanie.

Mam 195cm wzrostu, ważę do 100 kg i chciałbym wydać do max 2000zł.

Co polecacie i dlaczego?
Obserwuj wątek
    • Gość: Marcos Re: Jaki orbitrek? IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.12.14, 12:02
      Hej
      Ja tez jestem niemały 189 cm i powiem ci że miałem podobny problem co Ty. Na nieszczęście mało jest sklepów gdzie można wypróbować fizycznie sprzęt. Udało mi się znaleźć sklep w Łodzi i się przymierzyć ( nie mówię o dużych marketach sportowych - bo ich oferta to tragedia ) i kupić odpowiedni sprzęt wzrostowo. Ale powiem Ci ze już straciłem nadzieje przymierzając się do 5 z kolei ;) - nie wiem dla kogo robią te sprzęty :) Wybrałem Finnlo Tivon - duży orbitrek ale chyba mniejszego nie mogłem mieć. Pozdrawiam i życzę powodzenia w poszukiwaniach :D
      • gucek_lbn Re: Jaki orbitrek? 04.12.14, 18:51
        Wiem, że na pewno w decjhatlonie można się przymierzyć do sprzętu, ale czy sa tam jakies orbitreki godne uwagi to już nie wiem ;)
    • tt125 Re: Jaki orbitrek? 18.02.15, 13:07
      Hej dziewczyny
      Ja mam taki orbitrek: www.marbo-sport.pl/product-pol-13780-Orbitrek-SG-821E-SOLAR-srebrno-czerwony-Sapphire.html
      Jestem z niego bardzo zadowolona.
      Mogę się pochwalić, że to głównie przez ćwiczenia na nim schudłam już 7,5kg. Ciągle nie przestaje ! powodzenia ! :)
    • Gość: .. Re: Jaki orbitrek? IP: *.dynamic.chello.pl 23.03.15, 23:20
      Posiadam orbitrek Thorn E5000, taki grafitowy. Kupiłam ze 3 lata temu za 1600zł. Nie wiem czy nadal sprzedają, ale jest świetny. Obciążenie sterowane komputerkiem, dużo programów. Koło 16 kg. Korzystam często w okresie zimowym i jesiennym, latem rzadko. Można powiedzieć, że średnio eksploatowany. Przez 3 lata nic się w nim nie zepsuło, jest stabilny. Jedynie ostatnio trochę piszczy, trzeba coś naoliwić. Ogólnie polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka