Gość: kaja IP: *.dip.t-dialin.net 19.02.05, 19:24 wlasnie, mam dosc masywne ramiona-jak schudnac wlasnie w tych miejscach? dziekuje za wypowiedzi! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaja Re: co na grube ramiona? IP: *.dip.t-dialin.net 21.02.05, 18:07 nikt nie ma pomyslu? Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: co na grube ramiona? 26.02.05, 01:24 Siłownia - ćwiczenia na biceps i triceps z niewielkimi obciążeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
smaczna Re: co na grube ramiona? 26.02.05, 09:03 moim zdaniem albo siłownia albo skskanka... ja skacze na skakance i mam super wyrzeżbione męśnie ramion.. i 0 tłuszczu.... pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: co na grube ramiona? IP: *.dip.t-dialin.net 26.02.05, 09:46 ok, dzieki...ja wlasnie cwicze na silowni-czy moglibyscie mi odac jakis konkretny link gdzie te cwiczeni sa przedstawione? bardzo wam dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: co na grube ramiona? 26.02.05, 11:44 www.kulturystyka.pl/atlas/ramiona.htm Odpowiedz Link Zgłoś