Dodaj do ulubionych

candida-poczytajcie sobie, ja jestem przerażona:-(

IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 10:02
republika.pl/hendrys/
Obserwuj wątek
    • modo Re: candida-poczytajcie sobie, ja jestem przerażona:-( 06.06.02, 10:24
      Nie przejmuj się, to jakiś stek bzdur, w których pewnie tkwi ziarnko prawdy.
      Doczytałam do momentu, jak facet zaleca, żeby nie jeśc żywności
      wysokoprzetworzonej, a potem jako przykładowe menu podaje "serdelki organiczne,
      tuńczyka z puszki i kiełbaski z bizona".
    • pletwa3 Re: candida-poczytajcie sobie, ja jestem przerażona:-( 06.06.02, 14:24
      Ja też jestem przerażona - głupotą tego gościa.
      • Gość: Monika Re: candida-:( IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 14:49
        A to dlaczego? Mi się wydaje, że ma rację zwłaszcza co do skutków zmiany
        sposobów żywienia homo sapiens, cukru w naszej diecie itp. Zresztą nie jest to
        jego wymysł, sprawdziałam inne linki podane na tej stronie. Mi to na pewno dało
        bardzo dużo do myślenia. Zresztą bardzo dużo z tego artykułu pokrywa się z tym
        co inni na tym forum piszą o candida.
        • pletwa3 Re: candida-:( 06.06.02, 15:01
          Dobrze, zgoda, nie chodzi mi o to, że to nieprawda, ale o ten ton "spiskowej
          teorii dziejów". Facet mi wygląda na kogoś z manią prześladowczą.
          • Gość: mila Re: candida-:( IP: *.acn.pl / 10.128.131.* 07.06.02, 02:29
            Po przeczytaniu Twojej poprzedniej i tej wypowiedzi życzę, aby dopadła Ciebie
            ta paskudna dolegliwość.Chętnie poczytałabym wówczas Twojej "spiskowej teorii"
            nt.objawów i leczenia. Znam w najbliższym moim kregu 3 osoby, które musiały
            walczyć z candida i nie było im do śmiechu.
            Strona warta poczytania, ku przestrodze.Jako materiał przygotowany przez laika,
            bardzo dobra,widać zaangażowanie i chęć pomocy innym.A przerażająca - jak każdy
            dokładny opis choroby,ze zdjęciami.Jeśli mówi sie o chorobie podając tylko
            nazwę, spływa po nas, jak woda po kaczce.Dopóki nas dana choroba nie "trafi".
            • pletwa3 Re: candida-:( 07.06.02, 10:26
              Współczuję osobom cierpiącym z tego powodu, nie kwestionuję istnienia schorzeń
              spowodowanych tą candidą, ale czyż nie jest to bełkot (chodzi mi tylko o styl):
              "Nie wiadomo kto zorientowl sie ze te biale krysztalki posiadaja zniewalajaca
              moc.Zaczal sie proceder rafinowania przez wyrafinowanych producentow zywnosci
              produktow spozywczych celem zwabienia jak najwiekszej ilosci konsumentow,co
              trwa do dzis.Na poczatku byly to praktyki nielegalne jak chociazby w
              rafinowaniu piwa potem spowszechnialy i czasami zastanawiam sie czy dobre
              europejskie piwo nie byloby skuteczniejsze w klejeniu niz tzw budaprem.

Ogolna slodycz wokol nas przypomina mi inna sytuacje handlowa.We wszystkich
              sklepach wszystko jest na sale 50% albo i wiecej off.Gdy ktos nie zastosuje
              tego triku ma powazne klopoty handlowe,podobnie z cukrem jesli cos nie jest
              slodkie moze sie nie sprzedac i wtedy pada na nas cien rozdzialu 7 prawa o
              bankrupcji."

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka