Gość: Bejb Re: Dupsko IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 12.10.02, 18:39 abstrachujac od kwestii ze ogladanie czyjegos ciala rzeczywiscie jest bardzo malo przyjemne, cholernie wkurza mnie, ze uzywane sa tutaj slowa: swinia, maciora, dupsko itp. Uwazam, ze jest to po prostu chamskie! Poza tym dlaczego ciagle jest mowa o grubych kobietach?? a gruby, z wylewajacym sie zza paska brzuchem facet, to co ??? ktory zza niego nie moze zobaczyc nawet swoje fiutka w zadnej pozycji!!! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Dupsko IP: *.pl 13.10.02, 11:14 Jestem facetem i dlatego chętnie bym najzwyczajniej bo "buzi" temu Macho.A swoja drogš to ciekawe jak on wyglšda?To pewnie jeden z takich sezonowych dresiaków łapiacych sezonowo figurki plażowe.Osobi�cie wolę się patrzeć na puszyste zadki pań niż na tych czere�niaków Artur Odpowiedz Link Zgłoś
bajerful ło matko ! Wątek dupsko ;) 16.10.02, 11:21 Teraz to sie dopiero dupsko rozrosło. Ponad 100 postów!!!! Jest to najwieksze dupsko jakie widziałem. I pomyśleć że to Muchomen je wychodował..... Blehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Dupsko IP: *.k.mcnet.pl 16.10.02, 14:58 A ja tam mam głęboko w dupie (grubej) opinie takiego estety. Nie ma się co denerwować. Chodzę na siłownie i nie przejmuję się spojrzeniami. Nie można mieć wszystkiego. Ale chętnie wjadę burakowi w jego polonezową nedzną dupę moją znacznie wiekszą masywną bryką z moją tłustą dupą w środku. ania Odpowiedz Link Zgłoś
hidden Re: Dupsko 16.10.02, 16:37 Gość portalu: ania napisał(a): > A ja tam mam głęboko w dupie (grubej) opinie takiego estety. Nie ma się co > denerwować. Chodzę na siłownie i nie przejmuję się spojrzeniami. Nie można mieć > > wszystkiego. Ale chętnie wjadę burakowi w jego polonezową nedzną dupę moją > znacznie wiekszą masywną bryką z moją tłustą dupą w środku. > > ania Brawo Ania!Tłuste dupy do boju!!Zawsze też możesz pierdnąć siarczyście z tej grubej dupy.Tego pewnie nikt nie wytrzyma i skończą się spojrzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Dupsko IP: *.k.mcnet.pl 16.10.02, 16:52 hidden napisała: > Gość portalu: ania napisał(a): > > > A ja tam mam głęboko w dupie (grubej) opinie takiego estety. Nie ma się co > > > denerwować. Chodzę na siłownie i nie przejmuję się spojrzeniami. Nie można > > mieć > > > > wszystkiego. Ale chętnie wjadę burakowi w jego polonezową nedzną dupę moją > > > znacznie wiekszą masywną bryką z moją tłustą dupą w środku. > > > > ania > > > Brawo Ania!Tłuste dupy do boju!!Zawsze też możesz pierdnąć siarczyście z tej > grubej dupy.Tego pewnie nikt nie wytrzyma i skończą się spojrzenia. Pierdzenie nie zalezy od rozmiarow dupy. Nawet z malym tylkiem mozna niezle pierdnac. Jak juz nie masz innych argumentow to idz pocwiczyc swoje chude cztery litery (tylko sobie ich nie poobijaj na przyrzadach). Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: Dupsko IP: 62.233.163.* 22.10.02, 16:09 Czy znacie w Warszawie jakieś siłownie,które funkcjonują jak kluby,gdzie stoi selekcjoner i nie wpuszcza grubasów-popaprańców.Wszystko nieważne,mogą być drogie byleby tylko można spokojnie poćwiczyc nie narażając siebie na takie widoki.Cóz za lenistwo,brak krytycyzmu i samokontroli,jak można się tak zapuszczać.Przez takie grube dupska zaczynam tracić szacunek do kobiet. A jeśli już spaślaki wybieracie się na siłownię to pamiętajcie by do ćwiczeń założyć dres zanim swoim widokiem zepsujecie komuś cały dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Dupsko IP: *.k.mcnet.pl 23.10.02, 10:19 Gość portalu: verte napisał(a): > Czy znacie w Warszawie jakieś siłownie,które funkcjonują jak kluby,gdzie stoi > selekcjoner i nie wpuszcza grubasów-popaprańców.Wszystko nieważne,mogą być > drogie byleby tylko można spokojnie poćwiczyc nie narażając siebie na takie > widoki.Cóz za lenistwo,brak krytycyzmu i samokontroli,jak można się tak > zapuszczać.Przez takie grube dupska zaczynam tracić szacunek do kobiet. > A jeśli już spaślaki wybieracie się na siłownię to pamiętajcie by do ćwiczeń > założyć dres zanim swoim widokiem zepsujecie komuś cały dzień. A znasz klub w Warszawie gdzie nie wpuszczaja bezmozgów takich jak Ty popaprańcu (nie chciałabym sobie zepsuć widoku podczas ćwiczeń patrząc na Twój tępy ryj). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: Dupsko IP: 62.233.163.* 23.10.02, 14:54 Gość portalu: ula napisał(a): > >A znasz klub w Warszawie gdzie nie wpuszczaja bezmozgów takich jak Ty >popaprańcu (nie chciałabym sobie zepsuć widoku podczas ćwiczeń patrząc na Twój >tępy ryj). Nie złośc się tak ulka bo złość piękności szkodzi i dupa z fasonu wychodzi. Ja bardzo chciałbym pomóc tym biednym grubasom tylko nie wiem jak.;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Dupsko IP: *.k.mcnet.pl 23.10.02, 16:02 Gość portalu: verte napisał(a): > Gość portalu: ula napisał(a): > > > > > >A znasz klub w Warszawie gdzie nie wpuszczaja bezmozgów takich jak Ty > >popaprańcu (nie chciałabym sobie zepsuć widoku podczas ćwiczeń patrząc na T > wój > >tępy ryj). > > > Nie złośc się tak ulka bo złość piękności szkodzi i dupa z fasonu wychodzi. > Ja bardzo chciałbym pomóc tym biednym grubasom tylko nie wiem jak.;-) Mnie juz nic nie może zaszkodzić, ale trochę zrozumienia dla innych ludzi. Nie każdy może perfekcyjnie wyglądać i mieć wszystko (być pięknym i bogatym każdy by chciał i to niekoniecznie bez wysiłku). Patrząc Twoimi oczami na świat na ulicach oprócz grubasów nie powinni się również pokazywać np. upośledzeni przecież też źle wyglądają na tle pozostałych. Pomimo wszystko pozdrowionka Ula Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ludwik Re: Super Dupsko - odszkodowanie $20 tys IP: *.aei.ca 24.10.02, 18:23 Zaczelo sie. Mamy pierwsze oficjalne ofiary ataku super dupska. Super dupsko przelalo sie jak lawina na pasazerke Barbare Hewson przygniatajac ja do siedzenia w 11 godzinym locie Virgin Atlantic do Los Angeles. Po wyladowaniu Hewson zostala przewieziona do szpitala w Los Angeles gdzie przebywala miesiac.Stwierdzono uszkodzenie dolnej partii kregoslupa,zerwane miesnie nogi oraz zator w klatce piersiowej. Przez 2 lata dotkliwy bol nie pozwolil jej zapomniec o fatalnym locie. Virgin Atlantic wyplaca B.Hewson $20289 odszkodowania. Obecnie linie lotnicze sa pod presja.Maja do wyboru przeprojektowanie wnetrza samolotu i zamontowanie szerszych siedzen lub narzucenie od super dupsk oplat za dwa siedzenia. Super dupska juz obecnie wrzeszcza : dyskryminacja. Problem nie zniknie. Tak nawiasem mowiac miejsca przy oknie sa obecnie niebezpieczne. news.bbc.co.uk/1/hi/wales/2346319.stm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yo man Re: Dupsko IP: 213.17.165.* 04.02.03, 11:04 He he, a dupsko nadal zyje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Dupsko IP: *.telkab.pl / 10.8.2.* 06.02.03, 15:52 Nawet nie chciało mi się czytać tych wszystkich postów. Czy nie widzicie że, Machomen "włożył kij w mrowisko" swoją wypowiedzią i każdy broni teraz swojej dupiny. Daliście się sprowokować, a on tylko zaciera ręce i liczy ile jego list ma odpowiedzi. To taki sport.:) Odpowiedz Link Zgłoś