• Gość: Bejb Re: Dupsko IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 12.10.02, 18:39
      abstrachujac od kwestii ze ogladanie czyjegos ciala rzeczywiscie jest bardzo
      malo przyjemne, cholernie wkurza mnie, ze uzywane sa tutaj slowa: swinia,
      maciora, dupsko itp. Uwazam, ze jest to po prostu chamskie!
      Poza tym dlaczego ciagle jest mowa o grubych kobietach?? a gruby, z wylewajacym
      sie zza paska brzuchem facet, to co ??? ktory zza niego nie moze zobaczyc nawet
      swoje fiutka w zadnej pozycji!!! :-))
      • Gość: Artur Re: Dupsko IP: *.pl 13.10.02, 11:14
        Jestem facetem i dlatego chętnie bym najzwyczajniej bo "buzi" temu Macho.A swoja drogš to ciekawe jak on wyglšda?To pewnie jeden z takich sezonowych dresiaków łapiacych sezonowo figurki plażowe.Osobi�cie wolę się patrzeć na puszyste zadki pań niż na tych czere�niaków
        Artur
    • bajerful ło matko ! Wątek dupsko ;) 16.10.02, 11:21
      Teraz to sie dopiero dupsko rozrosło. Ponad 100 postów!!!! Jest to najwieksze
      dupsko jakie widziałem. I pomyśleć że to Muchomen je wychodował.....
      Blehehehehehehe
    • Gość: ania Re: Dupsko IP: *.k.mcnet.pl 16.10.02, 14:58
      A ja tam mam głęboko w dupie (grubej) opinie takiego estety. Nie ma się co
      denerwować. Chodzę na siłownie i nie przejmuję się spojrzeniami. Nie można mieć
      wszystkiego. Ale chętnie wjadę burakowi w jego polonezową nedzną dupę moją
      znacznie wiekszą masywną bryką z moją tłustą dupą w środku.

ania
      • hidden Re: Dupsko 16.10.02, 16:37
        Gość portalu: ania napisał(a):

> A ja tam mam głęboko w dupie (grubej) opinie takiego estety. Nie ma się co
        > denerwować. Chodzę na siłownie i nie przejmuję się spojrzeniami. Nie można
        mieć
        >
        > wszystkiego. Ale chętnie wjadę burakowi w jego polonezową nedzną dupę moją
        > znacznie wiekszą masywną bryką z moją tłustą dupą w środku.
        >
        > ania

Brawo Ania!Tłuste dupy do boju!!Zawsze też możesz pierdnąć siarczyście z tej
        grubej dupy.Tego pewnie nikt nie wytrzyma i skończą się spojrzenia.
        • Gość: ania Re: Dupsko IP: *.k.mcnet.pl 16.10.02, 16:52
          hidden napisała:

> Gość portalu: ania napisał(a):
          >
          > > A ja tam mam głęboko w dupie (grubej) opinie takiego estety. Nie ma się co
          >
          > > denerwować. Chodzę na siłownie i nie przejmuję się spojrzeniami. Nie można
          >
          > mieć
          > >
          > > wszystkiego. Ale chętnie wjadę burakowi w jego polonezową nedzną dupę moją
          >
          > > znacznie wiekszą masywną bryką z moją tłustą dupą w środku.
          > >
          > > ania
          >
          >
          > Brawo Ania!Tłuste dupy do boju!!Zawsze też możesz pierdnąć siarczyście z tej
          > grubej dupy.Tego pewnie nikt nie wytrzyma i skończą się spojrzenia.

Pierdzenie nie zalezy od rozmiarow dupy. Nawet z malym tylkiem mozna niezle
          pierdnac. Jak juz nie masz innych argumentow to idz pocwiczyc swoje chude
          cztery litery (tylko sobie ich nie poobijaj na przyrzadach).

Ania
          • Gość: verte Re: Dupsko IP: 62.233.163.* 22.10.02, 16:09
            Czy znacie w Warszawie jakieś siłownie,które funkcjonują jak kluby,gdzie stoi
            selekcjoner i nie wpuszcza grubasów-popaprańców.Wszystko nieważne,mogą być
            drogie byleby tylko można spokojnie poćwiczyc nie narażając siebie na takie
            widoki.Cóz za lenistwo,brak krytycyzmu i samokontroli,jak można się tak
            zapuszczać.Przez takie grube dupska zaczynam tracić szacunek do kobiet.
            A jeśli już spaślaki wybieracie się na siłownię to pamiętajcie by do ćwiczeń
            założyć dres zanim swoim widokiem zepsujecie komuś cały dzień.
            • Gość: ula Re: Dupsko IP: *.k.mcnet.pl 23.10.02, 10:19
              Gość portalu: verte napisał(a):

> Czy znacie w Warszawie jakieś siłownie,które funkcjonują jak kluby,gdzie stoi
              > selekcjoner i nie wpuszcza grubasów-popaprańców.Wszystko nieważne,mogą być
              > drogie byleby tylko można spokojnie poćwiczyc nie narażając siebie na takie
              > widoki.Cóz za lenistwo,brak krytycyzmu i samokontroli,jak można się tak
              > zapuszczać.Przez takie grube dupska zaczynam tracić szacunek do kobiet.
              > A jeśli już spaślaki wybieracie się na siłownię to pamiętajcie by do ćwiczeń
              > założyć dres zanim swoim widokiem zepsujecie komuś cały dzień.

A znasz klub w Warszawie gdzie nie wpuszczaja bezmozgów takich jak Ty
              popaprańcu (nie chciałabym sobie zepsuć widoku podczas ćwiczeń patrząc na Twój
              tępy ryj).

• Gość: verte Re: Dupsko IP: 62.233.163.* 23.10.02, 14:54
                Gość portalu: ula napisał(a):

>
                >A znasz klub w Warszawie gdzie nie wpuszczaja bezmozgów takich jak Ty
                >popaprańcu (nie chciałabym sobie zepsuć widoku podczas ćwiczeń patrząc na Twój
                >tępy ryj).

Nie złośc się tak ulka bo złość piękności szkodzi i dupa z fasonu wychodzi.
                Ja bardzo chciałbym pomóc tym biednym grubasom tylko nie wiem jak.;-)
                • Gość: ula Re: Dupsko IP: *.k.mcnet.pl 23.10.02, 16:02
                  Gość portalu: verte napisał(a):

> Gość portalu: ula napisał(a):
                  >
                  >
                  > >
                  > >A znasz klub w Warszawie gdzie nie wpuszczaja bezmozgów takich jak Ty
                  > >popaprańcu (nie chciałabym sobie zepsuć widoku podczas ćwiczeń patrząc na T
                  > wój
                  > >tępy ryj).
                  >
                  >
                  > Nie złośc się tak ulka bo złość piękności szkodzi i dupa z fasonu wychodzi.
                  > Ja bardzo chciałbym pomóc tym biednym grubasom tylko nie wiem jak.;-)

Mnie juz nic nie może zaszkodzić, ale trochę zrozumienia dla innych ludzi. Nie
                  każdy może perfekcyjnie wyglądać i mieć wszystko (być pięknym i bogatym każdy
                  by chciał i to niekoniecznie bez wysiłku). Patrząc Twoimi oczami na świat na
                  ulicach oprócz grubasów nie powinni się również pokazywać np. upośledzeni
                  przecież też źle wyglądają na tle pozostałych.

Pomimo wszystko pozdrowionka
                  Ula
    • Gość: Ludwik Re: Super Dupsko - odszkodowanie $20 tys IP: *.aei.ca 24.10.02, 18:23
      Zaczelo sie.
      Mamy pierwsze oficjalne ofiary ataku super dupska.
      Super dupsko przelalo sie jak lawina na pasazerke Barbare Hewson
      przygniatajac ja do siedzenia w 11 godzinym locie Virgin Atlantic do Los
      Angeles.
      Po wyladowaniu Hewson zostala przewieziona do szpitala w Los Angeles gdzie
      przebywala miesiac.Stwierdzono uszkodzenie dolnej partii kregoslupa,zerwane
      miesnie nogi oraz zator w klatce piersiowej.
      Przez 2 lata dotkliwy bol nie pozwolil jej zapomniec o fatalnym locie.
      Virgin Atlantic wyplaca B.Hewson $20289 odszkodowania.
      Obecnie linie lotnicze sa pod presja.Maja do wyboru przeprojektowanie
      wnetrza samolotu i zamontowanie szerszych siedzen lub narzucenie od
      super dupsk oplat za dwa siedzenia.
      Super dupska juz obecnie wrzeszcza : dyskryminacja.
      Problem nie zniknie.
      Tak nawiasem mowiac miejsca przy oknie sa obecnie niebezpieczne.
      news.bbc.co.uk/1/hi/wales/2346319.stm
    • Gość: yo man Re: Dupsko IP: 213.17.165.* 04.02.03, 11:04
      He he, a dupsko nadal zyje :)
    • Gość: ktoś Re: Dupsko IP: *.telkab.pl / 10.8.2.* 06.02.03, 15:52
      Nawet nie chciało mi się czytać tych wszystkich postów. Czy nie widzicie że,
      Machomen "włożył kij w mrowisko" swoją wypowiedzią i każdy broni teraz swojej
      dupiny.
      Daliście się sprowokować, a on tylko zaciera ręce i liczy ile jego list ma
      odpowiedzi. To taki sport.:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka