wszystkienikizajete 04.04.05, 10:54 Czy rzeczywiście przyjmowanie pigułek może spowodować brak efektu???Chciałam dziś zaczać, ale się waham, jestem po kawie, jak to było u was? Ktoś schudł mimo hormonów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alrisa Re: 13 a pigułki anty 04.04.05, 11:50 Ale ma to być brak efektu przy czym? Odchudzanie ma być nieskuteczne bo bnierze się pigułki? To tak nie działa... Odpowiedz Link Zgłoś
wszystkienikizajete Re: 13 a pigułki anty 04.04.05, 12:01 Hej, brak efektu w spadku wagi. Czytrałam wątek na temat tej wagi, i niektóre dziewczyny nie osiagnęły żadnego efektu, tłumacząc to hormonami, też się dziwiłam, ale może coś w tym jest? Odpowiedz Link Zgłoś
alrisa Re: 13 a pigułki anty 04.04.05, 12:05 Od kilku lat biorę pigułki (przetestowałam 4 rodzaje) i zauważyłam tylko jedną prawidłowość - jak ograniczam jedzenie i zaczynam ćwiczyć to nie ma siły zebym nie schudła... Odpowiedz Link Zgłoś
paula-totty Re: 13 a pigułki anty 05.04.05, 16:44 ja biore pigulki i schudlam po 13to dniowej dietce okolo 7kg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavazza Re: 13 a pigułki anty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.05, 08:33 a ja brałam hormony,ćwiczyłam 3 x w tygodniu i zgrubłam 6 kg.Nie ma reguły. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
papryca Re: 13 a pigułki anty 09.04.05, 13:23 Po żle dobranej pigułce przybyło mi około 8 kilo. Jadłam to samo, ćwiczyłam tak samo. Odstawiłam pigułkę - spadło. Nawet 12. Zeszkieleciłam się hehe. Po zamianie na inną pigułkę waga się zmieniła nieznacznie: 1-2 kilo. Lekarka powiedziała mi, że to kwestia indywidualna. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś