Gość: nicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 22:41 Chodzę na fitness, kupilam krem shiseido ale cos niebardzo mi się udaje... Co mam robić? Ratunku! Po ciąży zrobił mi się okropny prawie wszędzie, pomózcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beata Re: jak pozbyć się celullitu?? help me IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 23:58 a jak długo z nim walczysz? trzeba cierpliwosci i systematycznosci... masuj celulitowe miejsca takim przyrządem do masazu np. z drewnianymi wypustkami, mocno pocieraj, potem ugniataj skóre w palcach jak ciasto, szczyp itp., rób tez naprzemienne prysznice, 3 mam kciuki;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicka Re: jak pozbyć się celullitu?? help me IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 00:39 niezbyt długo, od m-ca? dzięki za rady, nie mogę na siebie patrzeć a nie tak dawno byłam taka fajna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: jak pozbyć się celullitu?? help me IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 09:12 Co to za krem?ile dalas za niego? Ja uzywama balsamu Hean i foliuje sie ,na razie od 2 tygodni/przeczytalam o tym na forum/widze ze napewno jest lepiej nawilazona skora i taka jedrniejsza,celulitu nie mam wielkiego ale wydaje mi sie ze jest poprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B balsam Hean - IP: *.energostal.pl / 195.205.11.* 09.05.05, 12:35 gdzie można kupić i ile kosztuje? na ile czas się zawijasz? pozdrwaiam, B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dddd Re: balsam Hean - IP: 217.79.151.* 09.05.05, 15:37 kupić go można w Rossmanie koszt ok, 11 zł. Też przeczytałam o tym na forum.Używam od tygodnia, zawijam się na 2-3 godz. i widze jakąś poprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
elutek67 Re: balsam Hean - 09.05.05, 16:39 tak kupowalam go w rosmanie i wytrzymuje w tej foli ok 4 godzin,piecze jak diabli spac tak nie moge bo caly czas mysle ze mnie piecze ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
elutek67 Re: balsam Hean - 09.05.05, 22:48 shiseido?co to za krem i ile kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
vanella Re: balsam Hean - 11.05.05, 11:43 elutek67 napisała: > shiseido?co to za krem i ile kosztuje? Pewnie chodzi o Body Creator firmy Shiseido. Kosztuje około 180 PLN. Niestety skusiłam się. I powiem tak - bez zmiany diety, masażu i ćwiczeń żaden krem nie pomoże. Z kolei jak zmienimy dietę i inne - obejdzie się bez kremu :) Wystarczy wytwałość :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fion_a Re: jak pozbyć się celullitu?? help me IP: *.pl 11.05.05, 14:40 A ja stosuje krem z Avonu, stosuje juz dosc dlugo(rok, 1,5 roku) z przerwami i powiem tak: jak stosuje, to spektakularnych róznic nie widze, ale jak przestaje stosowac, to od razu robi sie wiekszy:( widac kremy uzalezniaja;)) Teraz dodalam do tego masaze takim masazerem na silowni(ale krotko, bo zawsze jest kolejka) i wydaje mi sie, ze jest jeszcze lepiej:)Ale byc moze sama chce w to tak bardzo wierzyc, ze sobie wmowilam;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lara Re: jak pozbyć się celullitu?? help me IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 15:19 wklejcie ten link: www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=8a9da2f754312f29c983f422f79a4350&cmd=details&itemid=5426 to opinie na temat serum antycellulitowego lirene firmy eris. mi pomogło,i mysle ze bedzie to bardziej wiarygodne, jesli swoją opinię poprę opiniami kilkudziesięciu internautek :-) pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: jak pozbyć się celullitu?? help me 12.05.05, 15:48 To robota estrogenu, po pierwszej ciąży znakomicie się poprawia produkcja hormonów płciowych :-) pigułka anty daje często podobny skutek www.sfd.pl/temat85666/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lu Re: jak pozbyć się celullitu?? help me IP: *.adsl.proxad.net 14.05.05, 18:12 Skoro 90% kobiet ma cellulitis to moze walka z nim to wala z wiatrakami? Zwlaszcza, ze BADANIA potwierdzaja, ze ZADEN krem ani balsam nie jest skuteczny. Najbardziej pomaga nam na... glowe (efekt placebo: im drozszy, tym wyaje sie nam skuteczniejszy). Walka z cellulitisem lezy w interesie firm kosmetycznych i to one wydaja setki tysiecy dolarow na reklame by przekonac nas, ze z cellulitisem trzeba walczyc. Dzieki temu firmy zarabiaja miliony! Skoro 90% kobiet ma cellulitis, to chyba jest to stan skory... mozna go obejrzec juz na obrazach Rubensa. Mialy go nasze babcie i mamy. Ciekawe, ze dopiero niedawno powtarza sie, ze trzeba z nim walczyc. Tylko nie ma skutecznych srodkow. Grunt, ze mozna zarobic (pisma na reklamie i artykulach, firmy na kremach) Odpowiedz Link Zgłoś