Dodaj do ulubionych

jak pozbyć się celullitu?? help me

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 22:41
Chodzę na fitness, kupilam krem shiseido ale cos niebardzo mi się udaje... Co
mam robić? Ratunku! Po ciąży zrobił mi się okropny prawie wszędzie, pomózcie
Obserwuj wątek
    • Gość: beata Re: jak pozbyć się celullitu?? help me IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 23:58
      a jak długo z nim walczysz? trzeba cierpliwosci i systematycznosci...
      masuj celulitowe miejsca takim przyrządem do masazu np. z drewnianymi
      wypustkami, mocno pocieraj, potem ugniataj skóre w palcach jak ciasto, szczyp
      itp., rób tez naprzemienne prysznice, 3 mam kciuki;)
      • Gość: nicka Re: jak pozbyć się celullitu?? help me IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 00:39
        niezbyt długo, od m-ca? dzięki za rady, nie mogę na siebie patrzeć a nie tak
        dawno byłam taka fajna :)
        • Gość: Ela Re: jak pozbyć się celullitu?? help me IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 09:12
          Co to za krem?ile dalas za niego?
          Ja uzywama balsamu Hean i foliuje sie ,na razie od 2 tygodni/przeczytalam o tym
          na forum/widze ze napewno jest lepiej nawilazona skora i taka
          jedrniejsza,celulitu nie mam wielkiego ale wydaje mi sie ze jest poprawa
          • Gość: B balsam Hean - IP: *.energostal.pl / 195.205.11.* 09.05.05, 12:35
            gdzie można kupić i ile kosztuje? na ile czas się zawijasz?
            pozdrwaiam,
            B.
            • Gość: dddd Re: balsam Hean - IP: 217.79.151.* 09.05.05, 15:37
              kupić go można w Rossmanie koszt ok, 11 zł. Też przeczytałam o tym na
              forum.Używam od tygodnia, zawijam się na 2-3 godz. i widze jakąś poprawę.
              • elutek67 Re: balsam Hean - 09.05.05, 16:39
                tak kupowalam go w rosmanie i wytrzymuje w tej foli ok 4 godzin,piecze jak
                diabli spac tak nie moge bo caly czas mysle ze mnie piecze ha ha ha
                • elutek67 Re: balsam Hean - 09.05.05, 22:48
                  shiseido?co to za krem i ile kosztuje?
                  • vanella Re: balsam Hean - 11.05.05, 11:43
                    elutek67 napisała:

> shiseido?co to za krem i ile kosztuje?

Pewnie chodzi o Body Creator firmy Shiseido. Kosztuje około 180 PLN. Niestety
                    skusiłam się. I powiem tak - bez zmiany diety, masażu i ćwiczeń żaden krem nie
                    pomoże. Z kolei jak zmienimy dietę i inne - obejdzie się bez kremu :) Wystarczy
                    wytwałość :P

• Gość: fion_a Re: jak pozbyć się celullitu?? help me IP: *.pl 11.05.05, 14:40
      A ja stosuje krem z Avonu, stosuje juz dosc dlugo(rok, 1,5 roku) z przerwami i
      powiem tak: jak stosuje, to spektakularnych róznic nie widze, ale jak przestaje
      stosowac, to od razu robi sie wiekszy:(
      widac kremy uzalezniaja;))
      Teraz dodalam do tego masaze takim masazerem na silowni(ale krotko, bo zawsze
      jest kolejka) i wydaje mi sie, ze jest jeszcze lepiej:)Ale byc moze sama chce w
      to tak bardzo wierzyc, ze sobie wmowilam;))
    • Gość: lara Re: jak pozbyć się celullitu?? help me IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 15:19
      wklejcie ten link:
      www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=8a9da2f754312f29c983f422f79a4350&cmd=details&itemid=5426

to opinie na temat serum antycellulitowego lirene firmy eris. mi pomogło,i
      mysle ze bedzie to bardziej wiarygodne, jesli swoją opinię poprę opiniami
      kilkudziesięciu internautek :-)
      pozdrawiam!!!
    • jogger Re: jak pozbyć się celullitu?? help me 12.05.05, 15:48
      To robota estrogenu, po pierwszej ciąży znakomicie się poprawia produkcja
      hormonów płciowych :-) pigułka anty daje często podobny skutek
      www.sfd.pl/temat85666/
    • Gość: lu Re: jak pozbyć się celullitu?? help me IP: *.adsl.proxad.net 14.05.05, 18:12
      Skoro 90% kobiet ma cellulitis to moze walka z nim to wala z wiatrakami?
      Zwlaszcza, ze BADANIA potwierdzaja, ze ZADEN krem ani balsam nie jest
      skuteczny. Najbardziej pomaga nam na... glowe (efekt placebo: im drozszy, tym
      wyaje sie nam skuteczniejszy).
      Walka z cellulitisem lezy w interesie firm kosmetycznych i to one wydaja setki
      tysiecy dolarow na reklame by przekonac nas, ze z cellulitisem trzeba walczyc.
      Dzieki temu firmy zarabiaja miliony! Skoro 90% kobiet ma cellulitis, to chyba
      jest to stan skory... mozna go obejrzec juz na obrazach Rubensa. Mialy go nasze
      babcie i mamy. Ciekawe, ze dopiero niedawno powtarza sie, ze trzeba z nim
      walczyc. Tylko nie ma skutecznych srodkow. Grunt, ze mozna zarobic (pisma na
      reklamie i artykulach, firmy na kremach)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka