Dodaj do ulubionych

Karły z wielkimi bicepsami !!!

IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 04.07.02, 16:10
Chodze do naprawde dobrej silowni.
Jak do tej pory bylo O.K.
Towarzystwo na poziomie, ludzie mlodzi, zadbani, swietnie wygladajacy jednym
slowem bylo bardzo milo.
I zupelnie nie moge zrozumiec co sie stalo ?
Nagle pojawili sie faceci co to 1.05 m w kapeluszu maja, a bicepsy wieksze od
wlasnych glow - zgroza.
To nie ludzie, to karykatury ludzi !!!
Nie mozna na nich patrzec !!!
Na ich widok robi mi sie niedobrze.
Jak tacy faceci moga przychodzic na silownie i obrzydzac ludziom przyjemnosc
cwiczenia ?
Jak w ogole tacy kurduple (przepraszam za wyrazenie) moga pchac sie miedzy
ludzi ??????
Powinni siedziec w domu i nie pokazywac sie ludziom na oczy.

Napiszcie dziewczyny jakie jest Wasze zdanie na ten temat.
Pozdrowionka.

Obserwuj wątek
    • Gość: Wera Re: Karły z wielkimi bicepsami !!! IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 04.07.02, 17:23
      Ja na silowni spotykam na dodatek wszystkiego nie dosc, ze malych to jeszcze z
      brzuchami jak pilki.
      A pusza sie jak pawie o zgrozo :(((
      Z niesmakiem odwracam glowe jak takiego widze.
    • Gość: Cyklon-B Re: Karły z wielkimi bicepsami !!! IP: 63.78.171.* 04.07.02, 20:19
      A mnie, podobnie jak Tobie, niedobrze się robi, jak czytam takie beznadziejne
      posty. Jeśli Ciebie brzydzi czyjeś ciało, to mnie drażni Twoje szowinistyczne
      podejście. Jeśli się wysilisz, to może nawet załapiesz tu jakąś analogię.
      • Gość: em Re: Karły z wielkimi bicepsami !!! IP: 62.148.83.* 05.07.02, 12:25
        mali, grubi, brzydcy, "dupska" nie dla was siłownia i inne miejsca publiczne
        stare przysłowie mówi, że najlepiej być pięknym, młodym i bogatym - o rozumie
        milczy - może autorka wątku należy do tej "uprzywilejowanej" grupy z przysłowia
      • Gość: daria Re: Karły z wielkimi bicepsami !!! IP: *.smsnet.pl / 192.168.1.* 05.07.02, 13:47
        Gość portalu: Cyklon-B napisał(a):

> A mnie, podobnie jak Tobie, niedobrze się robi, jak czytam takie beznadziejne
        > posty. Jeśli Ciebie brzydzi czyjeś ciało, to mnie drażni Twoje szowinistyczne
        > podejście. Jeśli się wysilisz, to może nawet załapiesz tu jakąś analogię.

Brawo Cyklon!!! Przyłączam się i pozdrawiam :)
        • Gość: M Re: Karły z wielkimi bicepsami !!! IP: *.starnet.pl / *.starnet.pl 05.07.02, 14:43
          WOLE KARLA Z WIELKIM BICEPSEM
          NIZ WYSOKIEGO CIECIA - CHUDZIELCA KTOREGO JAKBYM PIERDOLNAL TO BY MUS IE
          KREGOSLUP ZLAMAL JAK ZAPALECZKA
          POZDROWIENIA
          SILA , JEST W MIESNIACh!!
          {a tak poza tym nie liczy sie wzrost ale proporcje}
    • Gość: syrena Re: Karły z wielkimi bicepsami !!! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 05.07.02, 15:13
      Ten post napisalam z wielu powodow.
      1-bo bardzo zdenerwowal mnie post "Dupsko" i cala dyskusja na temat wygladu
      kobiet,
      2-bo na tym farum nie powinno byc tak glupich dyskusji,
      3-bo kazdy z nas wyglada jak wyglada a innym guzik do tego,
      4-bo to wlasnie faceci maja wygorowane wymagania co do wygladu kobiet a sami
      najczesciej o siebie nie dbaja,
      5-bo rzeczywiscie na silowni im mniejszy facet ale z wiekszymi bicepsami od
      innych tym wiekszy bufon,
      6-bo najczesciej tacy faceci sa niemili bo niby takie "siodme cudy swiata",
      7-bo jak ulica idzie dwoje bardzo grubych ludzi - kobieta i mezczyzna - to
      kasliwe uwagi typu "jaka gruba dupa", "co ona ze saba zrobila", itd. itp.
      dotycza KOBIETY nigdy mezczyzny.

Chcialam wiec pokazac, ze MEZCZYZN TEZ MOZNA W NIEWYBREDNY SPOSOB KRYTYKOWAC !
      I to tyle.

Pozdrawiam
      • ew.ka Re: Karły z wielkimi bicepsami !!! 05.07.02, 16:31
        Z tym co napisałaś w ostatnim poście zgadzam się w 100 %, szkoda tylko Syreno,
        że zostałaś po prostu źle zrozumiana i stąd te gromy na Ciebie; ja sama już
        zabierałam się do napisania Ci kilku niemiłych słów. Na szczęście nie zdążyłam.
        Pozdrawiam Cię
        Ewka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka