Gość: monika IP: 134.197.62.* 04.09.02, 03:11 przed przyjadem do stanow, chodzilam ma silownie 4 razy w tygodniu, tu odzywiam sie bardzo zdrowo dwa razy dziennie iduzo warzyw, ale pracyje 15 godzi na dobe i strasznie grube ma uda nie wiem od czego ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
charissa Re: tycie w stanach 04.09.02, 12:36 hmmm. nie znam mikogo kto by w USA zeszczuplal Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: tycie w stanach 05.09.02, 18:30 Jedzenie 2 razy dziennie - tak się tuczy świnki !!! Wszystko to, co nie da się wchłonąć tkankom w trakcie posiłku magazynowane jest pod postacią tłuszczu. Dodatkowo organizm zaniepokojony długimi przerwami między posiłkami obniża metabolizm podstawowy. Musisz brać jakieś sałatki/surówki do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
basia_kwiat Re: tycie w stanach 05.09.02, 19:33 to ja jestem wyjatkiem bedac w USA schudlam 5 kg, moj sposob odzywiania wogole sie nie zmienil porownaniud o polski, jaks ie chce mozna znalezc takze tutaj wiele zdrowych rzeczy i przede wszystkim nei jadac gotowego jedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś