Dodaj do ulubionych

do Joggera

IP: *.opatowek.sdi.tpnet.pl 12.10.02, 20:49
Moglbys powiec mi cos o HMB Olimpu-strasznie to teraz reklamuja i zastanawiam
sie czy to kupic ale nie wiem czy warto-z gory dziekuje i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • jogger Re: do Joggera 13.10.02, 19:59
      Kiepskie, bo w tabsach. Najlepsze jest w kapsułkach - polecam Ultimate.
    • Gość: geco Re: do Joggera IP: *.acn.pl / 10.129.129.* 13.10.02, 23:46
      Choć nie jestem joggerem to jednak spróbuje ci coś doradzic z wlasnego
      doświadczenia. Olimp jest dosyc konkurencyjny cenowo, tabletki są ogromniaste
      więc cięzko je przełykać. Nie bede ci opowiadał co to jest HMB bo to możesz
      sprawdzic w podrecznikach .Z mojego doświadczenia : nie na wszystkich działa
      dobrze, po pierwszym kursie organizm sie przyzwyczaja wiec konieczna jest
      przerwa najlepiej ok 3-4 tyg. Ja brałem to zaraz po kreatynie i naprawde
      pozwolilo mi zachowac cala sile wtedy zdobyta . Mysle ze mija sie z celem
      branie HMB i kreatyny razem , glownie z powodow finansowych. Po kuracji jak
      wyżej w lawie wyciskam (po 6 tyg ) prawie 10 kg wiecej w maxie.Co mysle ze jest
      dobrym wynikiem.Dodatkowo troche wysusza ok 2 kg w plecy bez utraty sily.Jednak
      powtarzam nie na wszystkich dziala rownie dobrze czasem ludzie mocno na tym
      chudna , czasem ida w sile, zależy jak stoisz z kasa i co chcesz osiągnąć.
      Pozdrawiam i życze sukcesow.
      • Gość: matt Re: do Joggera IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.10.02, 17:36

Hej! Dzieki za odpowiedz. Jednak i tak kupilem cos innego-w sklepie polecili
        mi samo bialko serwatkowe Whey Protein fitmy Trec.Nie wiem czy dobrze zrobilem
        ale zobaczymy-wiecie moze cos o tym wiecej niz mozna przeczytac w ulotkach?
        Wczesniej bralem diet ripped i schudlem i nie chcialbym teraz przybrac znowu na
        wadze-moglibyscie polecic cos co mozna brac rownolegle z tym a co zapobiegnie
        przybieraniu na masie np cos co bedzie przyspieszac spalanie tluszczow?I mam
        jeszcze jedno pytanie choc pewnie niektorym wyda sie glupie-30g to ile to
        lyzeczek-pytam odnosnie bialka.Pozdrawiam
        • jogger Re: do Joggera 14.10.02, 18:12
          Białko z serwatki b. szybko się wchłania i jest dobre z w/w prostymi zaraz po
          treningu. Ja stosuję je 1godz przed snem, żeby zdążyło się wchłonąć, a potem
          pobudzało wydzielanie hormonu wzrostu w pierwszej fazie snu (hormon wzrostu ma
          działanie budujące mięśnie a spalające tłuszcz).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka