Gość: matt IP: *.opatowek.sdi.tpnet.pl 12.10.02, 20:49 Moglbys powiec mi cos o HMB Olimpu-strasznie to teraz reklamuja i zastanawiam sie czy to kupic ale nie wiem czy warto-z gory dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jogger Re: do Joggera 13.10.02, 19:59 Kiepskie, bo w tabsach. Najlepsze jest w kapsułkach - polecam Ultimate. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geco Re: do Joggera IP: *.acn.pl / 10.129.129.* 13.10.02, 23:46 Choć nie jestem joggerem to jednak spróbuje ci coś doradzic z wlasnego doświadczenia. Olimp jest dosyc konkurencyjny cenowo, tabletki są ogromniaste więc cięzko je przełykać. Nie bede ci opowiadał co to jest HMB bo to możesz sprawdzic w podrecznikach .Z mojego doświadczenia : nie na wszystkich działa dobrze, po pierwszym kursie organizm sie przyzwyczaja wiec konieczna jest przerwa najlepiej ok 3-4 tyg. Ja brałem to zaraz po kreatynie i naprawde pozwolilo mi zachowac cala sile wtedy zdobyta . Mysle ze mija sie z celem branie HMB i kreatyny razem , glownie z powodow finansowych. Po kuracji jak wyżej w lawie wyciskam (po 6 tyg ) prawie 10 kg wiecej w maxie.Co mysle ze jest dobrym wynikiem.Dodatkowo troche wysusza ok 2 kg w plecy bez utraty sily.Jednak powtarzam nie na wszystkich dziala rownie dobrze czasem ludzie mocno na tym chudna , czasem ida w sile, zależy jak stoisz z kasa i co chcesz osiągnąć. Pozdrawiam i życze sukcesow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matt Re: do Joggera IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.10.02, 17:36 Hej! Dzieki za odpowiedz. Jednak i tak kupilem cos innego-w sklepie polecili mi samo bialko serwatkowe Whey Protein fitmy Trec.Nie wiem czy dobrze zrobilem ale zobaczymy-wiecie moze cos o tym wiecej niz mozna przeczytac w ulotkach? Wczesniej bralem diet ripped i schudlem i nie chcialbym teraz przybrac znowu na wadze-moglibyscie polecic cos co mozna brac rownolegle z tym a co zapobiegnie przybieraniu na masie np cos co bedzie przyspieszac spalanie tluszczow?I mam jeszcze jedno pytanie choc pewnie niektorym wyda sie glupie-30g to ile to lyzeczek-pytam odnosnie bialka.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: do Joggera 14.10.02, 18:12 Białko z serwatki b. szybko się wchłania i jest dobre z w/w prostymi zaraz po treningu. Ja stosuję je 1godz przed snem, żeby zdążyło się wchłonąć, a potem pobudzało wydzielanie hormonu wzrostu w pierwszej fazie snu (hormon wzrostu ma działanie budujące mięśnie a spalające tłuszcz). Odpowiedz Link Zgłoś