Dodaj do ulubionych

wymiary,a waga, a wzrost

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.06, 13:11
Podajcie mi swoje wymiary, bo ciągle sie odchudzam i nic i chyba już mi tak
zostanie. Chcę porównać i może dać sobie wreszcie spokój
Biust 95, pas 74, biodra 93, udo 53, łydka34, wzrost 170, waga 61-62
Obserwuj wątek
    • Gość: Dorota Re: wymiary,a waga, a wzrost IP: *.range86-138.btcentralplus.com 22.03.06, 16:47
      Zainspirowalas mnie do zmierzenia sie pierwszy raz od lat!
      wzrost 171
      biust 86
      brzuch 66
      biodra 91
      uda-50
      lydka 35
      waga-56- ale jestem drobnej kosci i do idealu musze wazyc 52
      -najwiecej tluszczu mam na brzuchu,ciezko sie go pozbyc
      -tylek cwicze zeby byl duzy,okragly bo taki lubie, nie chce miec mniej niz 90
      nawet jak zrzuce pare kilo
      -nogi troche umiesnione od biegania
      • Gość: patkag Re: wymiary,a waga, a wzrost IP: 81.15.189.* 23.03.06, 00:32
        nie rozumiem...przeciez nie ma szablonu....wazne sa proporcje...waga? a co ma
        waga wspolnego z wygladem...miesnie waza wiecej niz tluszcz...dwie osoby o tych
        samych wymiarach moga wygladac zupelnie inaczej:)
    • Gość: Anja Re: wymiary,a waga, a wzrost IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.06, 09:38
      No ja mam proporcjonalną budowę, ale te 4 kilo, które przytyłam cały czas mnie
      męczą i mam nadzieję, że zrzucę je. Mam taki sam problem jak Ty Dorota czyli
      otłuszczony brzuch, nawet kupiłam sobie borowinę i pomalutku widzieć
      zmiany.Zaczęłam też ćwiczyć Pilates więc zobaczymy co z tego wyniknie.
      Pozdrawiam !!!
      • Gość: sigma Re: wymiary,a waga, a wzrost IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.03.06, 12:08
        co daje borowina ?
        • Gość: Anja Borowina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.06, 14:20
          Tak borowina polski odpowiednik Guamu, który likwiduje cellulitis i tkankę
          tłuszczową. Jednocześnie wygładza, nawilża. Kupuje się w aptece "Borowina" plus
          z Buska Zdroju podgrzewa i nakłada np. na brzuch owija się folją streczową
          zakłada coś ciepłego i wskakuje sie pod kocyk na godzinkę. Potem zmywamy to ale
          nie mydłem tylko delikatnie wodą ponieważ działa jeszcze na następny dzień.
          Trzeba wykonac przynajmniej 10 razy co drugi dzień. Cena 1 kg borowiny około 20
          zł.
          • Gość: eliza... Re: Borowina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 19:03
            A masc borowinowa rowniez moze byc...?
            • Gość: patkag Re: Borowina IP: 81.15.189.* 23.03.06, 21:53
              w jaki sposob borowina likwiduje tkanke tluszczowa?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka