Dodaj do ulubionych

Expedus czy Gwinner ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 09:19
Podobają mi się komplety do fitness zarówno firmy Expedus jak Gwinnera. Obie
firmy szyją koszulki i spodnie z materiałów przeznaczonych do aktywności
fizycznej. Czy ktoś może ma już doświadczenie, i powie mi której firmy odzież
lepiej się sprawdza przy ćwiczeniach?
Expedus
www.hike.pl/sklep/Fitness-p-1-c-428.htmlGwinner
www.hike.pl/sklep/Fitness-Club-p-1-c-486.html
Dziękuję, wika
Obserwuj wątek
    • Gość: inka Re: Expedus czy Gwinner ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 00:00
      Bardziej podoba mi się Expedus, tylko że trochę za czarny, czy nie mają
      koszulek w innych kolorach?
    • Gość: mika Re: Expedus czy Gwinner ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 19:57
      Ja wybrałam niebieską koszulkę Gwinnera, taką z częściowo odkrytymi plecami,
      super i czarne spodnie 3/4. Jestem bardzo zadowolona z tego kompletu. Na
      mikołajki dokupię sobie nową koszulkę.
    • Gość: michał Re: Expedus czy Gwinner ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 19:16
      Dzięki Wiktoria, dzieki tobie znalazłem sklep w którym kupiłem świetny prezent
      dla żony. Jest bardzo zadowolona kompletu, bluza z kapturem (biała), boxerka
      czarno-biała, takie krótkie leginsy czarne. Na gwiazdkę mają byc długie spodnie
      i koszulka z krótkim rękawem czarno biała. Na mikołajki wystarczy pólgolf,
      czarny cały. Mało bym zdziałał gdyby nie fachowa pomoc pani Magdy.
    • Gość: żona Re: Expedus czy Gwinner ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 22:41
      gdzie cię twoja kobieta znalazła ?

żona innego męża
    • Gość: baba Re: Expedus czy Gwinner ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 00:25
      ja wolę Expedusa, ma wiecej sexu
      przynajmniej na zdjęciach
      www.hike.pl/sklep/mska-koszulka-z-krtkim-rkawem-Expedus-ExtremeLine-biaa-p-16723.html
    • Gość: ania Re: Expedus czy Gwinner ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 20:50
      Dostałam w prezencie koszulkę, bluzę i leginsy Expedusa - supppper:)
    • Gość: beata Re: Expedus czy Gwinner ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 21:57
      a ja kupiłam sobie pomarańczowe spodnie Gwinnera i białą koszulkę, w klubie
      mówią, ze wygladam wiosennie pozdrowieńka :-)
    • Gość: ANGELIKA Re: Expedus czy Gwinner ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 18:50
      Mam pytanie do tych którzy kupili biało-czarne koszulki Expedusa.
      Czy te koszulki można prać normalnie tzn. pralka 40 C.
      Mam ochote na bluzę czarną z białymi wstawkami i jedno czego się obawiam to
      tego farbowania.
    • Gość: iga Re: Expedus czy Gwinner ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 16:32
      Bez problemu możesz prać bluzy i koszulki , nic nie farbuje. Ja moją ukochaną
      bluzę (białą z kapturem) musiałam nawet trochę mocniej potraktować i jest OK.
      Jesienią, gdy jechałam na rowerze, rękaw bluzy (miałam ją przepasaną) wszedł mi
      w koło.
      • iwkam Re: Expedus czy Gwinner ? 12.03.07, 13:24
        A czy przy praniu w pralce na 40 st. nic się nie zbiega?
        Nie nawiedzę prąć w ręku, a na komplecie Expedusa jest wskazne pranie ręczne.
        Uprałam go ręcznie i muszę przyznać, że troszkę mi zafarbowała bokserka biało-
        czarna.
        • majka732 Re: Expedus czy Gwinner ? 12.03.07, 15:10
          Ja piorę w pralce 40 stopni, leginsy, boxerkę i bluzę. Nic się nie dzieje,
          zuwazyłam, że czasami włsnie przy praniu ręcznym coś farbuje a w pralce nie.
          Wszystkie sportowe ciuchy piorę na programie do delikatnych tkanin.
          • iwkam Re: Expedus czy Gwinner ? 12.03.07, 15:16
            Dzieki za info :-> Też zacznę tak robić.
    • Gość: mikolajek Tak naprawdę to Expedus czy Gwinner ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 20:17
      mam dwa upatrzone komplety, koszulka i spodnie, jeden jest wlasnie z gwinnera a
      drugi z expedusa, czy ktos mi moze powiedziec ktorej firmy wybrac
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka