08.04.03, 12:54
A ja chcialam sie pochwalic hihi w ubiegly weekend w wawie miala miejsce
konwencja NIke (ja to i tak nazywam warsztatami ehhe) i od 11 do 16 z
godzinna przerwa cala sala ludzi cwiczyla pod dyktando roznych trenerow. Bylo
ciezko ale wytrzymalam!!!! bylo 6 blokow- kazdy poswiecony innemu rodzajowi
fitness. Ja odpuscilam jeden bo mi jakos prowadzenie nie pasowalo...a po
przyjsciu do domu i po wzieciu prysznica moglam isc na impre tyle energii
mialam:)
CZy ktos byl moze tez na konwencji? szkoda ze sa organizowane tak
rzadko...teraz dopiero na jesien:(

Pozdrawiam

Patka
Obserwuj wątek
    • Gość: miła Re: Nikemoman IP: *.ipartners.pl 10.04.03, 16:05
      Patka, a mogłabyś coś więcej napisać o tych warsztatach? Ja bym bardzo chciała
      sprawdzić się na takowych, ale nie wiem, gdzie i kiedy się odbywają. Chyba
      Reebok też takie organizuje? Czy to tylko dla instruktorów fitness, czy nie
      tylko? Wstęp wolny czy płatny? Dzięki za odpowiedź. Miła
      • patkag Re: Nikemoman 11.04.03, 10:43
        Gość portalu: miła napisał(a):

> Patka, a mogłabyś coś więcej napisać o tych warsztatach? Ja bym bardzo
        chciała
        > sprawdzić się na takowych, ale nie wiem, gdzie i kiedy się odbywają. Chyba
        > Reebok też takie organizuje? Czy to tylko dla instruktorów fitness, czy nie
        > tylko? Wstęp wolny czy płatny? Dzięki za odpowiedź. Miła

O Reeboku nie wiem niestety...jezeli chodzi o ta konwencje NIke to nastepna
        dopiero na wiosne. Bilet kosztowal mnie 40 zl zajecia sa DLA WSZYSTKICH. w
        cenie biletu byla butla wody, lunch (ktory mnie zawiodl bo byl banan i jakas
        zdechla kanapka taka dluga i to z wedlina i duzso masla bleeee) i mozna bylo
        pic isostara to bolu. Ja sie bawilam fantastycznie!!!! jezeli bede jeszcze
        mieszkac w wawie po wakacjach to na konwencje jesienna sie na pewno wybiore.
        Aha i zajecia odbywaly sie na AWF-ie na Hali Gier.

Pozdrawiam

Patka
        • Gość: chayanne Re: Nikemoman IP: *.com.pl 11.04.03, 19:45
          Byłam na Body Jam i na marcowej konwencji Nike'a. Mnie o wiele bardziej
          podobała się ta ostatnia. Przede wszystkim to były dwa pełne dni szaleństwa.
          Zajęcia trwały od 9 do 18. Pojawiło się wielu prezenterów z zagranicy.
          Absolutną gwiazdą była MaDonna Grimes ze Stanów Zjednoczonych, która
          poprowadziła warsztaty z hip-hopu, afrolatino i chyba jazz dance. Jest naprawdę
          wspaniałą tancerką i z przyjemnością patrzyło się na jej umiejętności. Inni
          również byli fantastyczni. Pojawili się także instruktorzy Nike'a, ci sami co
          na Body Jam i każdy prowadził jedne zajęcia w swojej "specjalizacji". Konwencje
          przeznaczone są przede wszystkim dla instruktorów, dlatego poziom zajęć jest
          wyższy niż na Body Jam (czyli bardziej skomplikowane i męczące układy), ale
          wziąć udział może w nich każdy i nie ma tu żadnych ograniczeń. No może poza
          ceną, bo 280 zł to dość sporo. Lunch wyglądał dokładnie tak samo jak na AWF-ie
          czyli kanapka, butelka wody i batonik, ale przecież nie jedzenie jest w
          fitnessie najważniejsze. Ja bardzo żałuję, że konwencje są tylko raz w roku, i
          już z utęsknieniem czekam na tą kolejną.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka