Dodaj do ulubionych

Jak oszukać głód ?

IP: 157.25.119.* 15.04.03, 16:03
Ja też po raz kolejny próbuję odchudzać się. Ale bezskutecznie. Przeważnie
tak jest, że do godz. 16:00 nic nie jem, ale póżniej nie mogę się powstrzymać
od jedzenia i lecę do lodówki.
Proszę, powiedzcie mi jak Wam się udaje powstrzymać głód ???????????
Czym zajmujecie swój umysł, ręce ? Pomagają Wam jakieś tabletki ?
Proszę o odpowiedź
Obserwuj wątek
    • muggz to nie grupa wsparcia dla any 15.04.03, 17:01
      wpisz do wyszukiwarki dla forum 'fitness':
      dieta + Atkins + ketoza
      itp.
      poczytaj trochę starszych postów.
      chudnąć oznacza "jeść inaczej" a nie "nie jeść"
      ĆWICZYĆ + dieta
    • Gość: Dzidka Re: Jak oszukać głód ? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 18:49
      Gość portalu: Graceful napisał(a):

> Ja też po raz kolejny próbuję odchudzać się. Ale bezskutecznie. Przeważnie
      > tak jest, że do godz. 16:00 nic nie jem, ale póżniej nie mogę się powstrzymać
      > od jedzenia i lecę do lodówki.

Ratunku!!!!! Dziewczyno!!!! Co Ty robisz!
      Stosuj jakąś rozsądną dietę plus ćwiczenia, nie jedz nic wieczorem, a jeśli juz
      cię ssie z glodu, to pij niegazowaną wodę, dużo niegazowanej wody. Jeśli masz
      ochotę poczuć coś "w zębach", jedz marchew, rzodkiewkę lub kalarepkę. Ale nie
      może być tak, że nic nie jesz!
      • Gość: miła Do Dzidki - Re: Jak oszukać głód ? IP: *.ipartners.pl 16.04.03, 12:06
        Dzidko, czy może masz coś współnego (ze wzgldu na Twój nick), ze słynną Panią
        Dzidką z ośrodka Smrek w Piwnicznej? Czy Twój nick to zbieg okoliczności? Nie
        mogłam się powstrzymać, że by nie zadać tego pytania, gdyż Panią Dzidkę po
        prostu uwielbiam, zreszą nie tylko ja. Mam nadzieję, że nie obrazisz się za
        moją ciekawość. Miła
        PS A może mam przyjemność z Panią Dzidką z Piwnicznej?
        • Gość: Dzidka Do Dzidki - Re: Jak oszukać głód ? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 13:13
          Gość portalu: miła napisał(a):

> Dzidko, czy może masz coś współnego (ze wzgldu na Twój nick), ze słynną Panią
          > Dzidką z ośrodka Smrek w Piwnicznej? Czy Twój nick to zbieg okoliczności? Nie
          > mogłam się powstrzymać, że by nie zadać tego pytania, gdyż Panią Dzidkę po
          > prostu uwielbiam, zreszą nie tylko ja. Mam nadzieję, że nie obrazisz się za
          > moją ciekawość. Miła
          > PS A może mam przyjemność z Panią Dzidką z Piwnicznej?

Nie, to nie ja. To znaczy ja nie jestem tamtą panią Dzidką. Ale chętnie bym sie
          o niej czegoś dowiedziała? :-) Może napiszesz coś o niej - najlepiej w osobnym
          wątku, żeby już w tym nie mieszać? Jest w jednym z ośrodków Hulewicza? I co tam
          robi?
    • anut Re: Jak oszukać głód ? 16.04.03, 17:19
      Takie odchudzanie jest bezsensu i bezskuteczne. I nie chodzi tu o żadną
      anoreksje, ale o zwyczajny, ludzki głód. Kilka razy się na to nadziałam:
      obiecuje sobie, że nie będe jeść, a potem lece do lodówki. Było tak z 6 razy,
      ale w końcu dałam sobie spokój i wiem, że wytrzymać sie nei da. Wzięłam sieza
      dietę - wytrzymałam i przede wszystkim jest bardzo skuteczna (jeślibyś chciała
      to podrzuce przepis na forum), a zeszło mi 7 kg w dwa tygodnie. A i tak
      najbardziej polecam aerobic - wspaniale modeluje sylwetke.
    • jogger Re: Jak oszukać głód ? 16.04.03, 18:44
      To jest sposób, który zalecam chudzielcom na przytycie: uczucie głodu, które
      powoduje spadek metabolizmu, i superduży jeden posiłek, z którego 3/4 się
      odkłada :-)
    • Gość: misia Re: Jak oszukać głód ? IP: *.milakowo.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 23:11
      schudłam od wrzesnia 10 kg trzymam wagę ale mam jeszcze 10 do zrzucenia ,musisz
      jeść 5-6 posiłków małych ilociowo i nisko klorycznych ,co 3 godziny ,między
      posiłkami czerwona herbata i woda min. nie możesz jeść ostatniego posiłku o 16
      do 19 można jeść .po 19 tylko woda lub owoc .Aha trzeba zrezygnowac ze słodyczy
      podnosza glukozę we krwi a tym samym zwiększają łaknienie.Jeśli jesteś głodna
      poćwicz,zajmij sie czyms

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka