Dodaj do ulubionych

Citrosept i paski Keto-Diastix Bayera

IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.05.03, 01:41
Witam,
w wątkach o kopenhaskiej przewijają się nazwy tych rzezczy. Czy ktoś to
stosuje? Jaka jest ich cena i czy bez problemu są do dostania w aptece? Czym
jeszcze wspomagacie się w kopenhaskiej? Pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • Gość: sito Re: Citrosept i paski Keto-Diastix Bayera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.03, 08:49
      citrosept jest dostepny p[owszerchnie i nie za drogi, ale gdzie o tym bylo, a
      wlasciwie co o nim bylo? to na prawde uniwersalne lekarstwo, ale jak je
      stosowac przy diecie? dzieki za info
      • Gość: Story Re: Citrosept i paski Keto-Diastix Bayera IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.05.03, 09:52
        Podobno zabija drożdżaki, które przeszkadzają w schudnięciu ;). A te paski są
        do mierzenia poziomu ketonów w moczu im więcej tym więcej tłuszczu spalasz,
        chyba że ktoś wyprowadzi mnie z błędu bo czytałm o tym o 3 nad ranem -głód w
        kopenhaskiej spac mi nie dawał :)
        • drzazga1 Re: Citrosept i paski Keto-Diastix Bayera 15.05.03, 13:03
          Gość portalu: Story napisał(a):

> Podobno zabija drożdżaki, które przeszkadzają w schudnięciu ;). A te paski są
          > do mierzenia poziomu ketonów w moczu im więcej tym więcej tłuszczu spalasz,
          > chyba że ktoś wyprowadzi mnie z błędu bo czytałm o tym o 3 nad ranem -głód w
          > kopenhaskiej spac mi nie dawał :)

Cię wyprowadzę - na kopenhaskiej nie wchodzi się w ketozę, więc po co paski?
          Mierzenie ketozy ma sens na diecie zawierającej do 20 g węglowodanów dziennie -
          np. I etap Atkinsa.

Co do zastosowania Citroseptu - wystarczy wpisać w wyszukiwarkę, było na ten
          temat mnóstwo postów.
          • Gość: minio Re: Citrosept i paski Keto-Diastix Bayera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.03, 13:39
            wiele osob wchodzi w ketoze na kopenhaskiej. i to nawet na wysoki poziom(+++).
            mysle, ze zalezy wszystko do organizmu. ale poniewaz nie jest to dieta
            ketogeniczna, ale raczej termogeniczna paski nie sa wymogiem, a jedynie
            zaspokajaczem ciekawosci ;-)
            • Gość: Apila Re: Citrosept i paski Keto-Diastix Bayera IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.05.03, 14:02
              Dzięki :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka