Gość: Betka IP: *.noname.net.icm.edu.pl 21.04.07, 15:09 witam czy moze mi ktos w sposob łopatologiczny wytlumaczyc o co chodzi z tym paskiem cardio na silownii?o co tu wogole chodzi?czy tylko z tym paskiem rzeczywiscie spala sie tkanke tluszczowa?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
batimma Re: pasek cardio-pytanie??????????? 21.04.07, 16:55 www.vitashop.tv/product.php?id=122 a moze ktos korzystal z tych pasow? jestem ciekawa opinii... Odpowiedz Link Zgłoś
kradam Re: pasek cardio-pytanie??????????? 21.04.07, 17:02 "Z powodu bardzo dużego zainteresowania produktem nastąpił przejściowy brak artykułu w magazynie." To jedyne sensowne zdanie na tej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga ROTFL IP: *.172.103-84.rev.gaoland.net 21.04.07, 18:42 "Używanie Max Turbo przez zaledwie 10 minut dziennie jest równe ćwiczeniu przez 2 godziny na siłowni" Dziewczyno, nie kupuj, przesadzisz o 5 minut i się zaćwiczysz na śmierć! Odpowiedz Link Zgłoś
scept89 losy paskow Fast Abs w USA (paski = bzdura) 21.04.07, 23:41 batimma napisała: > www.vitashop.tv/product.php?id=122 > a moze ktos korzystal z tych pasow? jestem ciekawa opinii... Za falszywa reklame goscie stosujacy te same slogany placa 5 milionow $$$: "The complaint also alleges that the defendants falsely advertised that use of Fast Abs for 10 minutes is equivalent to 600 sit-ups and is more efficient and effective than regular exercise." Patrz: www.ftc.gov/opa/2003/07/unitedfitness.shtm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betka Re: pasek cardio-pytanie??????????? IP: *.chello.pl 23.04.07, 08:22 Nie o takie pasy mi chodzilo, paski magnetyczne, ktore zaklada sie cwiczac na silownii. czy ktos moze mi udzielic sensownej odp? Odpowiedz Link Zgłoś
scept89 paski magnetyczne? 23.04.07, 12:25 Betka napisał(a): > Nie o takie pasy mi chodzilo, paski magnetyczne, ktore zaklada sie cwiczac na > silownii. czy ktos moze mi udzielic sensownej odp? Jesli Ci chodzi o paski zakladane na klatke piersiowa do pomiaru tetna to odpowiedz jest prosta pozwalaja lepiej kontrolowac proces treningowy, sprawdzac postepy, wyliczas z grubsza spalone kalorie podczas sesji. Jesli Ci natomiast chodzi o magie (jakis odpowiednik magnesikow w butach) to jest to czysta szarlataneria. Odpowiedz Link Zgłoś