przemyslaw.brodzki 14.08.07, 13:21 Kłaniam się, tak jak w temacie...ciekawi mnie czy te porady odnośnie wyrobienia sobie sylwetki (niekiedy w krótkim okresie czasu-tak piszą..) są skuteczne ? Ma ktoś z Was jakieś pozytywne doświadczenia ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Michał Re: Porady z MEN'S HEALTH IP: *.interkam.pl 02.01.08, 18:13 Witaj Przemku. Jestem czytelnikem Mens Health juz ponad rok. Cwiczenia przedstawione w dziale fitnes są naprawde skuteczne- jestem tego żywym przykładem. Sam stosuje pewne zestawy ćwiczeń i muszę przyznać ze znacznie poprawiła mi się moja sylwetka. jednakże efekty nie przyjdą tak łatwo.Oczekiwane rezultaty zyskasz mając silna motywacje i wole do cwiczeń... pamietaj także o odpowiedniej diecie- to praktycznie 80% sukcesu..(znajdziesz także w numerze). jeżeli chcesz uzyskać jeszcze jakieś porady zapraszam:Loczekblad1@wp.pl Pozdrawiam i życze sukcesów w budowaniu wymażonej sylwetki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac@ol Re: Porady z MEN'S HEALTH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.08, 13:36 Witam! Jestem czytelnikiem tego pisma,nie kupuję co prawda każdego numeru ale od czasu do czasu.Zdecydowanie polecam porady dotyczące żywienia.W prosty,przystępny sposób osoby zaczynjące przygodę ze sportem i często nie posiadające żadnej wiedzy mogą uzyskać na ten temat informacje. Porady treningowe jak wyżej.Mały minus za to że niektóre programy są praktycznie nie realne w publicznych siłowniach.Usprawiedliwiam to tym że jest to gazeta skierowana do bogatszej części mężczyzn,korzystających na codzień z fitness klubów gdzie nie ma problemu z ustawieniem np.obwodu. Duży plus za rozsądne podejście do odżywek i suplementów.W przeciwności do pism typowo kulturystycznych które w zasadzie w 90% procentach składają się z reklam producentów odżywek w MH można się o nich czegoś dowiedzieć. A juz osobny temat to porady dotyczące relacji damsko męskich. Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslaw.brodzki Re: Porady z MEN'S HEALTH 04.01.08, 23:56 Bardzo Wam dziękuję. Tobie Michale w szczególności za przypomnienie. Pozdrawiam i życzę pomyślności w nowym roku. =) Odpowiedz Link Zgłoś
asiabed Re: Porady z MEN'S HEALTH 06.01.08, 19:18 Przepraszam, ze troszke off topic.. ale w grudniowym numerze byla fajna rada - sugestia dotyczaca higieny jamy ustnej. Ano ponoc mezczyzni nie musza myc zebow tak czesto, jak jest to ogolnie zalecane:) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac@ol Re: Porady z MEN'S HEALTH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.08, 20:56 Nie tylko zębów!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś