Gość: mania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.07, 15:22 mam pytanko:) chciałabym sie zapisać na aerobic. jakich cen mogę się spodziewać za godz.? jeszcze nigdy nie chodziłam. ile godz tygodniowo polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolina999923 Re: aerobic? 28.12.07, 11:11 Mniej niż 3 x w tygodniu nie ma sensu, najlepiej co drugi dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
ultima-thule Re: aerobic? 09.01.08, 19:26 ja płacę 8 zł za godz, ale nie mieszkam w Wawie ani żadnym dużym mieście :) zależy jaki cel chcesz osiągnąć - schudnąć, poprawić kondycję, rozruszać się trochę? ja chodzę jak mam ochotę :) naprzemniennie z innymi formami ruchu (siłownia, basen ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kana Re: aerobic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.08, 08:33 Ja chodzę 3 razy w tygosniu, czasem wychodzi nawet 4. Efekty są;)) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: aerobic? 10.01.08, 11:56 bedac na wakacjach w pewnej nadmorskiej miejscowosci chodzilam sobie na aerobic i placilam 7 pln za 60min zajec. powiem tyle, ze cena odpowiadala jakosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
mary.nara Re: aerobic? 10.01.08, 13:27 no właśnie, często te zajęcia po 20 zł za miesieczny karnet prowadzone sa, powiedzmy, w dziwnych warunkach:) mój pobliski dom kultury coś takiego oferuje i z tego co panie spotkane w fitness clubie mówiły - zajecia prowadzone sa na korytarzu tego domu i do tego zero wycisku, taki troche WF z podstawowki (nie chce sie ani klasie ani nauczycielowi) a wracajac do pytania - najlepiej ceny sprawdzic w internecie, wiekszosc klubów posiada strony www i tam tez sa cenniki, z tego co widze we Wrocławiu karnet (tanszy od pojedynczych wejsc) na 8 razy/miesiac to wydatek rzedu 70-100 złotych (oczywiscie sa i tansze opcje np. na godziny poranne lub mało popularne zajecia, czasem znizki dla studentów, inne rabaty) Odpowiedz Link Zgłoś