Gość: baska IP: *.media4.pl / 10.7.3.* 25.08.03, 21:59 czy ktos z was uczeszcza na taniec wspolczesny?jak tak to gdzie i ile to kosztuje za wszelkie informacje z gory dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
az69 Re: taniec wspolczecny 27.08.03, 11:40 tak ja "trenuje" taniec nowoczesny od 2 lat.jezlei chodzi o mnie to nic to nie kosztuje, bo nie jest to zaden kurs ale zespol tanca wspolczesnego.wsrod nas sa jeszcze cheerleaderki, ktore szczerze mowiac maja o wiele cekawsze uklady.bardziej sportowe.taniec wspolczesny to barziej takie artystyczne uklady. tak od siebie powiem ze to bardzo fajna sprawa i pomimo ze mam 21 lat to fajnie sie tanczy. jest to swietny sposob na spedzenie wolengo czasu (treningi mamy dwa razy w tygodniu po 1,5 h).dwuletnie tanczenie duzo mi dalo, wyrobilo miesnie nie tylko nog ale i brzucha,usprawnilo takze kondycje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia_26 Re: taniec współczesny IP: *.spray.net.pl 25.09.03, 15:03 Cześć Bardzo zainteresował mnie Twój mail. Czy mogłabyś więcej napisać na temat Twoich zajęć, gdzie się odbywają, ile kosztują itd. Niestety nie mam doświadczenia, nigdy nie tańczyłam i jestem dość stara:), ale bardzo chętna. Odpowiedz Link Zgłoś