karolina999923 11.03.08, 08:38 Do ćwiczeń mięśni brzucha z mechanizmem oporu sprężyn i, poprzez wałki, masażem kręgosłupa. najpierw reklamowała go TV, teraz pojawił się na Allegro. Co myślicie o tym sprzęcie? Falafala, proszę powiedz, co Ty myślisz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
falafala Re: Ab Rocket 11.03.08, 14:26 chcesz wyrobic sobie miesnie brzucha i uwidocznic? Bez diety chocbys miala nie wiem jakie miesnie brzucha nie beda one widoczne. Ja prosta dziewczyna jestem ;-), mi starcza mata i drazek by cwiczyc brzuch. Mysle ze to taniej. A jak juz cos kupowac, to pilke, duza pilke do cwiczenia brzucha i miesni grzebietu, rewelacja :-) Karolina na prawde brzuch nie potrzebuje wcale wiekszych ilosci cwiczen, skomplikowanych urzadzen, by byc ladny, jezeli chodzisz na silownie i robisz cwiczenia wolnymi ciezarami to nawet raz w tygodnu mu starcza. A jak nie to 3 razy w tygodni poswiecic 10-20min i masz wspanialy trening brzucha. Wystarczy ze bedziesz dodawala sobie cwiczen i utrudniala w miare czasu i po paru tygodniach i odpowiednim poziomie BF (trudno tu powiedziec, ale tak kolo 17% to raczej minimum) mozesz miec nawet drabinke na brzuchu ;-) Na jakim poziomie teraz jestes? wykonaj cos takiego: 1. na plecach nogi proste w gorze i podnoszenie bioder 10x 30sek odpoczynku 2. odwrotne brzuszki (czyli na plecach nogi zgiete przyciaganie do tulowia, glowa na rekach caly czas w gorze 25x 30sek 3. podnoszenie tulowia i nogi razem lezac na boku 10x 30sek 4. brzuszki skosne 25x 30sek 5. brzuszki klasyczne z nogami zgietymi w gorze 25x 30sek 6. brzuszki z nogami na ziemi zgietymi i rozchylonymi (jakbys rozciaganie przywodzicieli chcial robic) 20x maja to byc wszystko dokladne wolne ruchy z przytrzymaniem w najwiekszym spieciu. Dajesz rade cos takiego zrobic? To taki przyklad na poczatek, zajmuje 10min na tym poziomie Odpowiedz Link Zgłoś
karolina999923 Re: Ab Rocket 11.03.08, 16:33 Falafala, wielkie dzięki, czułam, że mogę na Ciebie liczyc. bo wiesz, niby to wszystko wiedziałam, ale to Ty potrafiłaś ując w formie "pigułki". pomyślę o piłce. brzuch mam OK, ale jestem ambitna i pewnie, jak każdy, dążę do doskonałości. o ab rocket pomyślałam, aby cwiczyc w domu tylko w te dni, kiedy nie chodzę na fitness, tzn. 3 dni w tygodniu. jeszcze raz, dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anastazja_p Re: Ab Rocket IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.08, 01:24 No dobrze a co jeśli kogoś bolą plecy, ma słaby kręgosłup itd? Też rozważam kupno ab rocketa i mam wątpliwości tego typu, no ale co powiesz na to że mnie po takiej serii i w trakcie ćwiczeń (tych zwyczajnych) okropnie bolą plecy (co odbiera ochotę do ćwiczenia)? Na to nie pomoże cały ten Ab rocket??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamikaze Re: Ab Rocket IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 12:19 Dobre dla oszołomów, którzy mają nadmiar pieniedzy, do ćwiczenia mięsni brzucha wystarczy miękki dywan na podłodze, NIC WIĘCEJ!!! No ale jak ktoś myśli że mięsnie same urosną od bujania się w jakiejś kołysce, gdzie sprężyny zrobią za nas to co powinne czynić mięśnie... gratuluję jasności umysłu... Odpowiedz Link Zgłoś
catlyn Re: Ab Rocket 13.03.08, 14:59 też bardzo jestem ciekawa opini na temat tego sprzetu.Czy warto inwestować i czy naprawde jest taki super jak mówi reklama i czy przyniesie takie rezultaty płaskiego brzucha.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Ab Rocket IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 14:23 Powiem wam tyle,ja ćwicząc 3 tygodnie zrzucilem ponad 2 kg, a jak sie ćwiczy to juz po minucie brzuch robi sie gorący,nigdy nie kupuje rzeczy z TV market ale tym razem wyprobowalem i naprawde dziala. To jest link do aukcji tego sprzedawcy u ktorego kupilem: www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3215177 Odpowiedz Link Zgłoś
bobula1 Re: Ab Rocket 25.05.08, 20:20 Założę się, że TY jesteś tym sprzedawcą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anuska72 Re: Ab Rocket IP: *.grupalotos.pl 07.07.08, 11:16 Witam, chcialabym powiedziec ze zakupilam to urzadzenia na allegro. Nie mialam rowniez motywacji do robienia "brzuszków" ze wzg na bolace plecy. Szybko meczylam sie poniewaz mam bardzo slabe miesnie brzucha. Urzadzenie przyszlo w piatek. Cwiczylam juz w sobote i w niedziele i powiem krotko REWELACJA! Mozna cwiczyc i cwiczyc i nie czuc zmeczenia. Odezwe sie za 2 tyg czy sa rowniez efekty widoczne:) W kazdym razie zakwasy czuje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1234 Re: Ab Rocket 07.07.08, 14:57 Witam ja tez mam ten sprzet - i potwierdzam jest super - siekam 2 razy po 100 ja widze efekty - polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Gdzie kupowałaś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 15:18 Też chcę kupić ab rocket i zastanawiam się, gdzie go kupić czy na allegro (znalazłam już za 85 zł plus koszty wysyłki), czy raczej oryginalny z "tv zakupów"? Możecie napisać, gdzie Wy kupowałyście? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1234 Re: Gdzie kupowałaś? 09.07.08, 14:34 ja kupilam w TV i juz reklamowalam dwa razy - moja kolezanka kupila na allegro za 95 pln i na razie sobie chwali - wyglada tak samo Odpowiedz Link Zgłoś
idelfix Re: Gdzie kupowałaś? 20.07.08, 16:38 Te na Allegro to same Chińskie podróbki, można to łatwo rozpoznac po braku logo Ab Rocket... te Chińskie podróbki można kupic za 40 zł (18 USD) co samo za siebie mówi jak one są wykonane Najtanszy bo od importera ORGINALNY AB ROCKET jak z TV MARKET cena 99,99 zł w sklepie fitness www.subasta.pl/item-258626_orginal_ab _rocket_jak_z_tv_market_cena_9999_zl.html Odpowiedz Link Zgłoś
idelfix Re: Gdzie kupowałaś? 20.07.08, 16:43 Najtanszy bo od importera ORGINALNY AB ROCKET jak z TV MARKET cena 99,99 zł w sklepie fitness www.subasta.pl/active_auctions.php?user_id=20334 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamikaze Re: Gdzie kupowałaś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 12:25 Tak się składa,że współpracuję z Chińczykami i umeszczenie "orygianalnego"napisu czy tam logo jakiejś firmy to żaden problem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamikaze Re: Ab Rocket IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 12:22 Skoro nie czuć zmęczenia oznacza to że mięsnie nie pracują, ergo No pain no gain... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczery do bólu Re: Ab Rocket IP: 83.2.197.* 24.07.08, 23:34 AB Rocket to totalna ściema i pic na wodę fotomontaż, mam go od 3 tygodni, po pierwsze - głowa wcale nie leży ułożona na wałkach masujących, gdyż w trakcie ćwiczenia odruchowo ucieka, a ponieważ ucieka, ćwiczenie jest niepełne i nieefektywne, po drugie strasznie boli górny odcinek szyjny w skutek ww, po trzecie, reklama w tv ab rocketa i ćwiczenia, gdzie rzekomo ciało jest masowane przez te wałeczki, itd. - te ćwiczenia osoby w tv wykonują na najlżejszych sprężynach, na takich, na jakich nawet 5 letnie dziecko wykona je poprawnie, szkoda tylko, że te najlżejsze sprężyny nie dają żadnego efektu. W reklamie wbijają wam do głowy, że będziecie takie szczupłe etc jak te szczupłe osoby ćwiczące, szkoda tylko, że nie dali żadnej grubaski lub grubaska aby ćwiczyła na tym urządzeniu w trakcie reklamy, zaś osoby, które tutaj piszą, iż to rzekomo rewelacyjny sprzęt to ludzie, którzy chcą to sprzedać, na allegro, w swoich sklepach internetowych lub wtopili kupując to i chcą teraz odsprzedać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosccc Re: Ab Rocket IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.08, 01:11 zgodze sie, poduszka gorna nie unormuje sie jak trzeba :) glowa ucieka, i niewiadomo jak siedziec, na najlzejszych sprezynach wcale nie jest tak lekko. ja robie 50 i juz musze odpoczac... Odpowiedz Link Zgłoś
jabartekk Re: Ab Rocket 02.08.08, 22:55 nieprawdopodobne.......co to za sprzęt!!!kupiłem i bardzo żałuję!!!...po trzech dniach ukręciła się jedna ze śrub mocująca sprężynę....zerwał się gwint nie tylko śruby ale i wyrwał się srodek....beznadzieja....pozycja przy cwiczeniach!!!...delikatnie pisząc-bardzo niewygodna...nic nie leży jak trzeba...człowiek ma wrażenie,że ma nietypowe wymiary...a przecież nie odbiegam rozmiarem od przeciętnej osoby...nie polecam!!!!!...straszny kicz!!!!..poza tym nawet nie chciano ze mną rozmawiac w kwestii ewentualnej gwarancji!!!Olano mnie!!!!..nie dajcie się nabrac...Bartek z Olsztyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Ab Rocket IP: *.mas.airbites.pl 05.08.08, 23:38 czy może mi ktoś powiedzieć czy na płytach dołaczonych do tego sprzętu jest zestaw ćwiczeń czy tylko opis produktu .Ile trwa płyta? Odpowiedz Link Zgłoś
idelfix Re: Ab Rocket 10.10.08, 20:44 Najtanszy bo od importera ORGINALNY AB ROCKET jak z TV MARKET cena 84 zł w sklepie fitness www.swistak.pl/uzytkownicy_aukcje/Idelfix.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja mam plyte! Re: Ab Rocket IP: *.gprs.plus.pl 19.11.08, 17:57 na plycie jest pokazane jak cwiczyc. sa nawet podzielone na stopnie trudnosci plyta ma ok godziny Odpowiedz Link Zgłoś
vega36 AB Exerciser 10.08.08, 12:56 A ja kupiłam w Decathlonie AB Exerciser, który fajnie podtrzymuje mi głowę podczas ćwiczeń mięśni brzucha. Bardzo go polubiłam, bo naprawdę ułatwia. Odpowiedz Link Zgłoś
idelfixone Najtaniej Orginalny AB ROCKET 84,99 zł 11.10.08, 21:11 Najtanszy bo od importera ORGINALNY AB ROCKET jak z TV MARKET cena 84,99 zł w sklepie fitness www.swistak.pl/uzytkownicy_aukcje/Idelfix.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIE W TV MARKECIE nie w tv markecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 19:35 NIE KUPUJCIE W TV MARKECIE CENA MA SIE NIJAK DO JAKOSCI. NA ALLEGRO JESWT DOKLADNIE TO SDAMMO TEZ Z CHIN WSZYSCY BIORA Z CHIN A TV MARKET MA TAKIE CENY BO PRZECIEZ MUSI SIE UTRZYMAC I ZAPLACIC ZA REKLMY W TV. POWTARZAM NA LLEGRO JEST DOBREJJAKOSCI AB ROCKET ZA 30% TEGO CO W TV MARKECIE. WIEC NIE WARTO PRZEPLACAC. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TV chłam Prawda o "wynalazkach" z TV marketu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 12:31 Oto opinia kogoś kto całe życie zajmuje się fitnessem i kulturystyką, może niektórym jego argumenty przemówią do rozsądku: scoobysworkshop.com/liar.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opinia o ab rocket Re: Prawda o "wynalazkach" z TV marketu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 10:02 witam Wszystkie ab rocket to to samo żródło czyli Chiny!!!! Ten sam dostawca czyli Chiny!!!! Pytanie skąd takie róznice cen???? Juz mówię: TV Market ma takie wygorowane ceny bo musi zarobic na: siedzibe w Poznaniu, pracowników i reklame w TV ato dużo kosztuje. Ceny na allegro dlatego sa tak niskie bo: sprzedaja to ludzie ktorzy nie potrzebuja siedziby i nie reklamują sie w TV nie maja mnóstwa pracowników. Ale maja dokładnie ten sam sprzęt. Więc nie kupujcie ab rocket drogich bo to szkoda kasy wtsrarczy taki za 100-150 zł bo będzie to dokłądnie to samo co za 350 czy iles tam w TV Markecie. Zamiast ab rocket mozna tez kubic rocket ab badź inne pochodne bo to to samo rózni sie tylko nazwą!!!! Pozadrwiam Odpowiedz Link Zgłoś
miminna1 Re: Prawda o "wynalazkach" z TV marketu 02.07.09, 13:15 no to dobrze ze wpadłam na to forum - bo nie ukrywam - zamierzałam to kupić!!! w sumie zawsze sprawdza się slogan że bez wysiłku to nic łatwo nie przychodzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fasfafasrwerqwrtqw Re: Prawda o "wynalazkach" z TV marketu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.13, 17:03 no i co? on tam tylko śmieje się z reklamy, która twierdzi, że ab rocket zmniejsza objętość w pasie tłumacząc, że wszelkie ćwiczenia na brzuch tylko ją powiększają, ponieważ powiększają się mięśnie. nic nie pisze, dlaczego ab rocket miałbynie działać, argumenty przeciw to: cena i że zajmuje miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Re: Ab Rocket IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.09, 18:26 Ab Rocket + dodatek Flex Master na mięśnie rąk i nóg dostępny www.almasklep.pl/index.php?products=product&prod_id=275 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Ab Rocket IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.09, 21:57 Tu masz to samo za 119zł www.tv-zakupy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FRC Re: Ab Rocket IP: 79.139.42.* 26.08.10, 10:39 Tu też w tej samej cenie: Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
sui Re: Ab Rocket 20.02.11, 20:24 Czy warto w to inwestować? Słyszałem już różne opinie o tym, ale nie wiem czy daje to jakieś efekty. Tutaj mam taką propozycję: fitbay.pl/225-new-rocket-ab.html Ktoś coś powie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tommeeekk Re: Ab Rocket IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.11, 11:15 Ja jestem bardzo zadowolony z tego urządzenia. Kupiłem ten Ab Rocket na www.importmania.pl, przesyłkę dostałem na 2 dzień kurierem (wysyłka była gratis) wszystko co w zestawie z TV i zacząłem robić formę - do wakacji trzeba się "ogarnąć". DVD z treningami jest OK, ale i tak ćwiczę własnym "programem" o nazwie "pakuj ile sił", fajnie bo plecy nie bolą jak się macha te brzuszki, a jak chce bardziej wydajniej ćwiczyć to zmieniam sprężyny na "czerwone" wtedy naprawdę czuć mięśnie brzucha. BTW: Podobno brzuch jest w 2 wersjach, kaloryfer i boiler ;) jeśli masz tą drugą opcję kupuj Ab Rocket i ćwicz tak jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Ab Rocket IP: *.play-internet.pl 22.02.16, 13:03 Jak dla mnie to jest bardzo dobry sprzęt do ćwiczeń by schudnąć. Po porodzie ćwiczyłam na pożyczonym, teraz jestem po drugim porodzie postanowiłam zainwestować i kupić sobie własny. Brzuch na prawdę może stać się płaski. Ważne by dobrze ćwiczyć i by czuć mięśnie brzucha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubalka Re: Ab Rocket IP: *.toya.net.pl 23.05.16, 09:43 Witam.jakiś czas temu zamówiłam ab rocket twister na a..egro...koszt to 170 zł z przesyłką...Nie do końca byłam pewna czy dobrze zrobiłam,m.in. po opiniach przeczytanych tutaj.po kilku dniach użytkowania postanowiłam napisać tutaj co o nim myślę...więc tak...jeśli chodzi o samo wykonanie nie mam zastrzeżeń.widać,że sprzęt jest oryginany...dodatkowo uważam,że sprężyny nie są po to by dawać nam jakiś opór...ja mam inne ich zastosowanie..mianowicie myślę,że powinno się najpierw nałożyć najsilniejsze sprężyny...tak ja zrobiłam...one na początku ćwiczenia mają nam pomagać troszkę się podnieść z podłogi...dzięki temu nie ma odruchu szarpania ciała do góry.przez to głowa leży skierowana ku sufitowi i spięcie mięśni wydaje się maksymalne.po zrobieniu 100 brzuszków,oczywiście po 20 i przerwa czuje się dużo bardziej spięcie mięśni niż normalnie...po jakimś czasie kiedy mięśnie są już silniejsze można zmienić sprężyny na lżejsze(kiedy już łatwiej nam się samemu podnieść).oparcie bardzo dużo daje jeśli chodzi o odpowiednią pozycję...oglądałam też kilka filmików na których pokazują jak ćwiczyć na ab rocket...jak się zrobi taki trening po 5 min. dziennie to myślę,że efekt jest...ja już zaczęłam.dam znać jakie efekty za miesiąc.zrobię teraz zdjęcie i za miesiąć...dodam,że mam 167cm i 73 kg wagi.powinnam schudnąć przynajmniej 8 kg.jeżdżę też na rowerze zeby spalac...wracająć do ab rocket to polecam go...a opinie,że to g..no piszą osoby,które kupiły podróbkę bądź nie ćwicza pregularnie,albo nie umieją przyjąć na nim odpowiedniej pozycji ...pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś