IP: *.aster.pl / *.acn.pl 11.11.03, 09:50
Czy może ktoś z was wie o abswing. Jest to urządzenie do ćwiczeń mięśni
brzucha. Reklamowane w telewizyjnym sklepie wysyłkowym.

Prosze o informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: maxon Re: Abswing IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 16.11.03, 17:46
      Polecam ! naprawde super sprzęt choć drogi:( ja zaufałem iteraz nie żałuję,
      ćwicząc łykałem chrom i l-karnityne i efekt niesamowity po miesiącu sie nie
      poznałem, po 3 m-cach na brzuchu (miałem poprostu piłkę) widoczne są żeberka
      tzw. kaloryferek a ćwiczenia nie są trudne poprostu super! polecam!
      • Gość: Ewa Re: Abswing IP: *.pkobp.pl 18.11.03, 08:56
        Gość portalu: maxon napisał(a):

> Polecam ! naprawde super sprzęt choć drogi:( ja zaufałem iteraz nie żałuję,
        > ćwicząc łykałem chrom i l-karnityne i efekt niesamowity po miesiącu sie nie
        > poznałem, po 3 m-cach na brzuchu (miałem poprostu piłkę) widoczne są żeberka
        > tzw. kaloryferek a ćwiczenia nie są trudne poprostu super! polecam!
        A jaki harmonogram ćwiczeń miałeś?
        • Gość: M!k@ Re: Abswing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 23:09
          Abswing jest okropny nie da się na nim ćwiczyć. Nie polecam Wam tego sprzętu w
          taki sposób nie schudniecie tylko będziecie odczuwać bóle kręgosłupa.
      • Gość: Ewa Re: Abswing IP: *.pkobp.pl 18.11.03, 09:37
        I jeszcze jedno czy po ćwiczeniach czułeś ból mięśni brzucha? Ja niestety nie
        czuje tylko nóg. Zastanawiam się czy wszystko robię ok.
        • Gość: Baśka Re: Abswing IP: 193.19.164.* 22.01.04, 17:37
          Ciągle mam wątpliwości czy kupić Abswing-choć intuicja mówi, że może być
          dobry...Czy jezcze ćwiczysz i jakie masz efekty? Warto się pokusić??
          • Gość: Wiorka Re: Abswing IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.04, 23:07
            Ja również bardzo się waham, czy zainwestować, czy będą jakieś rezultaty i czy
            oczywiście nie będę musiała niewiadomo ile ćwiczyć;-)
            Bardzo proszę o jakieś informacje , o nieco szczegółów!Strasznie mi na tym
            zależy. Napiszcie ile ćwiczycie i jaką dietę stosujecie.Dzięki
            • Gość: iska-37 Re: Abswing IP: 149.156.12.* 26.01.04, 11:56
              Dopisuję się do prośby.
              HELP!!!
            • Gość: iska-37 Re: Abswing IP: 149.156.12.* 28.01.04, 11:30
              Poza jedną, niezwykle pochlebną opinią n/t abswing niczego nie znalazłam.
              Postanowiłam jednak zainwestować. Wsłałam zamówienie. Jestem zdeterminowana, bo
              przed sobą mam niezły balonik, a wykonywanie "klasycznych" brzuszków jest dla
              mnie bardzo uciążliwe ze względu na koneiczność przyjęcia pozycji horyzontalnej
              (przepuklina rozworu przełykowego).Kiedy tylko wypróbuję sprzęt, napiszę co o
              nim sadzę.
              • Gość: Ania Re: Abswing IP: *.elsat.net.pl / *.elsat.net.pl 29.03.04, 14:30
                więc co z ab swingiem? ktos napisał że w sklepie mango tez mozna nabyć podobne
                cudo. moze ktos ma tzw pro swing? Sa w ogóle efekty..??
                • jogger Re: Abswing 03.04.04, 22:43
                  Gość portalu: Ania napisał(a):

> więc co z ab swingiem? ktos napisał że w sklepie mango tez mozna nabyć
                  podobne
                  > cudo. moze ktos ma tzw pro swing? Sa w ogóle efekty..??
                  Efekty są takie same jak po wszystkich cudach z reklam telewizyjnych :-(
                  cudowne zioła, cudowne aparaty elektryczne etc
          • Gość: Baśka Re: Abswing IP: 193.19.164.* 29.01.04, 11:25
            Ja również zdecydowałam się dzisiaj zamówić to COŚ, bo czuję się mocno
            zdeterminowana. Muszę doprowadzić się do porządku do wiosny. Będę tu często
            zaglądać, to wymienimy doświadczenia. Pozdrawiam
            • Gość: teea Re: Abswing IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.04, 13:59
              ..tez zamowilam..;)niestety czeka sie na to cos az 3 tygodnie...;<..obawiam
              sie ze same cwiczenia nic nie dadza..chyba nalezaloby tez troszeczke
              zmniejsczyc porcje zywieniowe<to tak subtelnie nazywajac;)>..milego
              cwiczenia..napisze o efektach<mam nadzieje!>
              • Gość: Ja Re: Abswing IP: 195.116.222.* 06.02.04, 14:25
                Koniecznie napiszcie!!! ;-))
                • Gość: Baśka Re: Abswing IP: 193.19.164.* 06.02.04, 19:36
                  Ja czekałam tydzień i mam to coś w domu. Racja, że trzeba zmniejszyć ilość
                  jedzenia i to znacznie. Myślę,że na początek zrezygnuję ze słodkiego w każdym
                  wydaniu, nawet z cukru w herbacie. No i oczywiście ostatni posiłek o 18
                  wieczorem!! Próbowałam to COŚ już dwa razy. Ćwiczenia sprawiają wrażenie
                  łatwych i racja...bardziej bolą nogi. Nie będę się zrażać, tylko na początek
                  codziennie wykonam po 3 serie. Napiszcie swoje sugestie i wrażenia!!!
        • Gość: Daniel Re: Abswing IP: 80.51.180.* 08.01.05, 10:50
          Ćzesc Ewa ja miałem to samo ale juz po drugim dniu cwiczenia czułem mięsnie
          brzucha cwicze juz prawie 2 tygodnie ale narazie nie mam żadnych efektów a ty?
          może żle ćwicze jak wiesz jak sie powinno ćwiczyć to mi napisz to mój e mail
          danielmsk79@poczta.onet.pl. PA.
      • lualpe Re: Abswing 01.03.04, 12:39
        Witam Maxon,
        Mam wielka prosbę, czy mogłbyś mi powiedzieć jakie ćwiczenia robileś i jak
        należy to robić? Kupilem ten sprzęt, ale niestety nie mam oprocz kiepskiego
        opisu ćwiczeń nic innego, ani kasety video, ani nic! Obawiam się, że źle robię
        te ćwiczenia i po prostu szkoda czasu, żadnych wyników nie będzie!
        Dziękuję ci bardzo z góry za pomoc!
        Pozdrawiam
        Lualpe

Gość portalu: maxon napisał(a):

> Polecam ! naprawde super sprzęt choć drogi:( ja zaufałem iteraz nie żałuję,
        > ćwicząc łykałem chrom i l-karnityne i efekt niesamowity po miesiącu sie nie
        > poznałem, po 3 m-cach na brzuchu (miałem poprostu piłkę) widoczne są żeberka
        > tzw. kaloryferek a ćwiczenia nie są trudne poprostu super! polecam!
      • Gość: Daniel Re: Abswing IP: 80.51.180.* 08.01.05, 10:47
        Mam na imie Daniel cwicze abswingiem juz 8 dni średnio po 40 min dziennie nie
        widze narazie zadnych efektów może żle ćwicze? jak wiecie jak sie powinno
        cwiczyć to do mnie napiszie danielmsk79@poczta.onet.pl. PA
    • Gość: vincent vega Re: Abswing IP: *.icpnet.pl 06.02.04, 22:29
      Przestancie wierzyc w cudowne maszyny, z telewizji, nic nie jest takie latwe i
      proste, nie ma drogi na skroty, szczegolnie w przypadku brzucha, a juz
      zwlaszcza jego dolnej partii. po pierwsze, mozna miec mocne miesnie brzucha,
      ale byc otluszczonym i tutaj ten przyrzad na nie wiele sie zda, podstawa to
      dieta i aeroby. pol godziny co najmniej 3 razy w tygodniu, po spaleniu tluszyku
      mozna zajac sie w wiekszym stopniu treningiem silowym brzucha. nie wiem skad
      bierze sie cena tego cuda. wierzcie mi - ostatecznie
      podloga+krzeslo+samozaparcie sa niegorsza "maszyna".
      • Gość: Baśka Re: Abswing IP: 193.19.164.* 13.02.04, 18:32
        O.K. vincent vega masz rację. Myślę,że nikt nie chce iść na skróty, nikt też
        nie chce leżeć na podłodze, bo inni wykorzystują różne skomplikowane urządzenia
        np w siłowiniach. Samozaparcie, dieta i odpowiednie urządzenie jest chyba
        lepsze od samozaparcia, diety, podłogi i krzesła! Na mnie to coś działa
        mobilizująco, ćwiczę codziennie i pilnuję posiłków. Podłoga od wilu lat nie
        była ....zachęcająca i strasznie bolały mnie plecy...
        • Gość: ANULKA Re: Abswing IP: 149.156.12.* 20.02.04, 08:44
          Kochani, jeżeli ktoś przymierza się do kupna "abswing" ( ok. 350 PLN)
          informuję, że tak samo wyglądający sprzęt, o takich samych funkcjach,
          nazywający sie "Swingpro" (249 PLN)widziałam na stronach "Mango" - jakby nie
          było 100 zł jest się "do przodu".
          • Gość: teea Re: Abswing IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.04, 21:08
            do mnie juz tez przyszlo to"cudo";) mam pytanie?ile Wy dziennie na tym
            cwiczycie<oraz ile minut za jednym razem?>czy cwiczenie powiedzmy, 4 razy po5
            miniut ma jaki kolwiek sens<szczerze, nie mam ochoty na polgodzinna rozrywke,
            siadam bna to kiedy zaczynamrzygac edukacja;)>oraz czy rezygnujac z kolacji i
            slodyczy schudne do wakacji 4 kilo?pozdrawiam..
            • Gość: ANULKA Do Baśki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.04, 13:41
              Cześć wszystkim. Pytanie do Baśki: jak tam efekty? Dotarł do mnie dzisiaj
              sprzęt, wymierzyłam się i do dzieła. Mam już trochę wprawy w róznego rodzaju
              ćwiczeniach ( 3x min w tygodniu siłownia), więc plany mam ambitne. Zamiast
              gapić się tępo w TV, zrobię sobie 2 w 1. Czyli gdzies ok. 1h dziennie. Ominą
              mnie brzuszki na sali, popracuję nad innymi partiami. Odezwę sie za 2 tygodnie
              i powiem wam co nowego (mam nadzieję).
              • lualpe Re: Do Baśki 05.03.04, 09:48
                Witam,
                Ja mam prośbę, czy ktokolwiek z Was mógłby mi pomóc? Mam ten sprzęt ale
                instrukcje które dostalem są do kitu, nie mam kasety video ani niczego inego.
                czy ktoś móglby mi wyjaśnic jak należy ćwiczyc na tym sprzęcie? Bardzo proszę o
                pomoc!!!!
                Będę bradzo wdzięczny za pomoc, mie chcialbym ćwiczyć źle bo wówczas wyników
                żadnych nie będzie!
                Dzięki i proszę jeszcze raz o pomoc!
                lualpe

Gość portalu: ANULKA napisał(a):

> Cześć wszystkim. Pytanie do Baśki: jak tam efekty? Dotarł do mnie dzisiaj
                > sprzęt, wymierzyłam się i do dzieła. Mam już trochę wprawy w róznego rodzaju
                > ćwiczeniach ( 3x min w tygodniu siłownia), więc plany mam ambitne. Zamiast
                > gapić się tępo w TV, zrobię sobie 2 w 1. Czyli gdzies ok. 1h dziennie. Ominą
                > mnie brzuszki na sali, popracuję nad innymi partiami. Odezwę sie za 2
                tygodnie
                > i powiem wam co nowego (mam nadzieję).
                • Gość: ANULKA Re: Do Baśki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.04, 15:39
                  Dołączam się do prośby o przykłady prawidłowo wyk. ćwiczeń na tym ustrojstwie.
                  Póki co po wczorajszym najbardziej bolą mnie bicepsy, a podczas ćwiczenia
                  czułam bardziej wewnętrzną, górną część ud. A podobno ma to ćwiczyć mięśnie
                  brzucha. Chyba robię coś nie tak.
                  Baśka - odezwij sie proszę, zdaje się, że masz już w tym jakieś doświadczenie.
                  • Gość: mamade gdzie można zamówić abswing? IP: 80.55.171.* 19.03.04, 18:56
                    Słuchajcie gdzie można kupić to ustrijstwo. podajcie jakies namiary.
                    • jogger Re: gdzie można zamówić abswing? 19.03.04, 23:15
                      Na mojej siłowni leży coś takiego w kącie i się kurzy - właściciel siłki kupił
                      ten chłam na próbę :-) nikt tego nie używa, bo nic to nie daje.
                      • Gość: Aga Re: gdzie można zamówić abswing? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.04, 18:58
                        Jogger, a skąd wiadomo, że to nie działa skoro jak twierdzisz nikt tego nie
                        stosuje na Twojej siłowni??? Nie żebym chciała tu prowadzić jakąś reklamę, ale
                        ja ćwiczę na tym, i zdecygowanie wolę w ten sposób niż na podłodze bo przecież
                        nie zawsze można być na siłowni (normalne życie też istnieje). A co do efektów
                        u mnie są widoczne a innych ćwiceń na brzuszek nie wykonuję. Czytam dosyć
                        regularnie Twoje wypowiedzi i odnoszę wrażnie, że chcesz "robić " za
                        wszechwiedzące guru. Z całym szacunkiem ale trochę więcej pokory.
                        • Gość: hahaha Re: gdzie można zamówić abswing? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.04, 19:21
                          a to dooooobre :)))) <lol><lol><lol> no tak jogger! jestes bezczelny!!!
                          przeciez te biedne panie wydaly 350 zlotych na to cudo! jak smiesz wyrazac sie
                          o nim niepochlebnie!!! grrrr :)))))))))
                        • jogger Re: gdzie można zamówić abswing? 21.03.04, 00:53
                          Gość portalu: Aga napisał(a):

> Jogger, a skąd wiadomo, że to nie działa skoro jak twierdzisz nikt tego nie
                          > stosuje na Twojej siłowni??? Nie żebym chciała tu prowadzić jakąś reklamę,
                          ale
                          > ja ćwiczę na tym, i zdecygowanie wolę w ten sposób niż na podłodze bo
                          przecież
                          > nie zawsze można być na siłowni (normalne życie też istnieje). A co do
                          efektów
                          > u mnie są widoczne a innych ćwiceń na brzuszek nie wykonuję. Czytam dosyć
                          > regularnie Twoje wypowiedzi i odnoszę wrażnie, że chcesz "robić " za
                          > wszechwiedzące guru. Z całym szacunkiem ale trochę więcej pokory.
                          Każdy wziął to raz do ręki i starczyło :-). Fakt, że lepsze takie ćwiczenie niż
                          żadne :-). Co do podłogi... ja preferuję materacyk...
    • Gość: lola a ja sprzedam! IP: *.chello.pl 05.04.04, 08:43
      a może jest ktoś zainteresowany kupnem?chętnie odsprzedam!był używany tylko dwa
      razy i na moje chore nogi to za duże obciążenie!
      • Gość: olo-70 Re: a ja sprzedam! IP: 217.97.149.* 09.04.04, 13:31
        Napisz na prywatny mail cene, to mozemy sie dogadac. olo-70@o2.pl
      • Gość: marta Re: a ja sprzedam! IP: 217.153.149.* 30.09.04, 08:03
        ile chcesz
        • Gość: NEA Re: a ja sprzedam! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.04, 18:23
          witajcie zakupilam swinga na allegro za 172zl,niczym nie odbiega od tego
          reklamowanego w telewizji,wedlug instrukcji powinno sie cwiczyc 5 minut
          dziennie,wazne jest ustawienie dlugosci,nogi powinny byc lekko ugiete w
          kolanach,a pupa jak najnizej,wtedy sa efekty zauwazalne najszybciej,mi w ciagu
          2 tygodni ubylo po 3 cm w pasie i biodrach,cwicze kiedy mam tylko wolna
          chwilke,pozdrawiam
          • Gość: lola Re: a ja sprzedam! IP: *.chello.pl 06.10.04, 10:58
            200 do negocjacji-jestem z Warszawy
    • Gość: iza Re: Abswing IP: *.chello.pl 11.10.04, 23:22
      ojej,gdybym mieszkala blizej to na pewno bym odkupiła od Ciebie ale niestety
      troszkę km nas dzieli
    • Gość: ola Re: Abswing IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.04, 00:54
      chciałam wszystkich zainteresowanych abswingiem poinormowac, ze sa w
      Carrefourze w Arkadii /Warszawa/ za 136 zł.
      • Gość: Maciek tO NAPRAWDĘ DZIAŁA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 11:40
        W dwa tygodnie 7 kg.Cwiczę po 1 godzinie dziennie.Jem normalnie.Łykam tylko
        chrom i L-karnitynkę.SUUUUUPER.Ważę 105 zacząłem od 112.Jak zejdę
        poniżej "setki to stawiam piwko :)
        • Gość: lulu Re: tO NAPRAWDĘ DZIAŁA!!! IP: *.chello.pl 03.11.04, 23:36
          godzinę dziennie???chyba bym się wykończyła!!!
          • Gość: Maciek Re: tO NAPRAWDĘ DZIAŁA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.04, 11:20
            Luzik przecierz nie mówię że nonstop :) Robię 100 i przerwa 5 minutek itd.
            Pozdrowionka.Dziś ważę 106.50kg :)
            • Gość: Ania Re: tO NAPRAWDĘ DZIAŁA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 18:46
              Maciek mowisz szczerze ,ze dziala??? Tez chce kupic ale sie wacham, w tesco
              jest za okj. 170zl, w gazecie jest za 119 plus wysylka. Widzialam tez ulepszona
              wersje w tv sat ale za 200euro. Szkoda mi kasy,ale jesli to dziala to po
              wyplacie sobie kupie.
              • takandrynka Re: tO NAPRAWDĘ DZIAŁA!!! 04.03.05, 11:46
                Pytanie c - jak efekty?

Kupilam za jedyne 109 zl - nie tylko ja, moje kolezanki tez...i musze przyznac
                ze czuje miesnie brzucha. Dostalam do tego oryginalna plytke CD z bardzo
                dokladnym opisem.
                • Gość: nsyia Re: tO NAPRAWDĘ DZIAŁA!!! IP: *.skok.pl 11.03.05, 10:56
                  a mi moja rehabilitantka powiedziala ze mam koniecznie kupic, bo to jest
                  najlepsze na brzuch i jutro jade po to urzadzenie ale tez za ok.100 zl wiec
                  jeszcze przezyje
    • Gość: scept89 Re: Abswing -> kolejny "cudowny" przyrzad IP: *.ljcrf.edu 12.03.05, 03:59
      Jesli ktos cale zycie lezy na plecach i na raz jakiekolwiek cwiczenie na miesnie
      brzucha wykonuje to oczywiscie ze miesnie brzucha poczuje, nawet na najbardziej
      pupnym/tandetnym przyrzadzie.
      Poloz sie prosze na prawym boku, nastepnie podnies do wyprostowanej prawej lapy
      tak aby tylko dlon i krawedz prawej stopy opierala sie o podloge. Prawe biodro w
      dol, prawe biodro w gore. Zrob 20stke, zmien strone. Jesli jeszcze pomyslisz o
      cudownym Abswing-u dorzuc kolejna serie do czasu kiedy Ci ta mysl kosztowna
      przejdzie.

Jedyne zabawki co to warto z cala pewnascia kupic na brzuch i nie tylko to pilki:
      - duza dymana
      - lekarska

• wiorka_mrau Re: Abswing -> kolejny "cudowny" przyrzad 23.03.05, 10:06
        Ja mam i ćwiczę codziennie 2 x 15 min (czasem po 20) i wyraźnie mam jędrniejszy
        i bardziej płaski brzuch, nawet jak czasem przybieram trochę na wadze to brzuch
        nie sterczy. Rozumiem, że takie same efekty dają normalne brzuszki, ale jakoś
        wygodniej mi na absingu przed telewizorem - nawet nie zauważam czasu. Dla
        zainteresowanych: ćwiczę 20 "machnięć" siedząc na dole, 30 na połówce i ok.
        minuty na górze i tak w kółko.
    • Gość: pszczolka Re: Abswing IP: 192.168.1.* / *.cza.warszawa.supermedia.pl 31.03.05, 16:21
      a ja cwicze juz od ponad miesiaca i efektow zero, wydaje mi sie ze duzo lepiej
      dzialaja klasyczne brzuszki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka