Dodaj do ulubionych

czy ktoras z was ma ochote na aerobik?

IP: 10.132.128.* 23.01.02, 19:31
Chetnie zapisalabym sie na aerobik, albo jakikolwiek fitness.
Sek w tym, ze nie chcialabym chodzic sama, a zalezy mi na poprawieniu kondycji.
Mam 26 lat, mieszkam na Mokotowie.
Moze, ktoras z was ma ochote na wspolne cwiczenia. zawsze bedzie razniej.
Obserwuj wątek
    • agus7 Re: czy ktoras z was ma ochote na aerobik? 24.01.02, 09:37
      Ja nie tylko mam chęć, ale wręcz już chodzę - trzeci miesiąc i jestem bardzo
      zadowolona! Tylko nie wiem w której części Mokotowa mieszkasz, a zatem czy
      miejsce będzie Ci odpowiadało (z własnego doświadczenia wiem, że jak się ma za
      daleko to już ochota do ćwiczeń jakoś umyka ;-)) Ja chodzę do klubu Reebok przy
      Nałęczowskiej, a mieszkam na Dolnym Mokotowie. Za zajęcia 2 razy w tygodniu
      płacę 90 zł, 3 razy w tygodniu 110 zł, w cenie jest sauna. I co Ty na taką
      propozycję? :-) Pozdrawiam i życzę chęci do ćwiczeń.
      • akinlley Re: czy ktoras z was ma ochote na aerobik? 10.05.02, 14:02
        ja także mam ochotę na aerobic ale tym razem w Krakowie:) więć jesli ktoś z
        Krakowa też chciałby i nie sam...
        • Gość: agasik Re: czy ktoras z was ma ochote na aerobik? IP: *.rmf.pl 10.05.02, 20:01
          Hello, ja z checia dotrzymalabym Ci towarzystwa, jestem z Krakowa i moglybysmy
          razem sobie cwiczyc.Napisalam na Twoj adres e-mail,(nie do konca jestem
          przekonana, czy doszedł)ale mam nadzieje, ze tak. Jesli to jest aktualne to plis,
          daj znak, adres jak wyzej.pozdrawiam!
          akinlley napisał(a):

> ja także mam ochotę na aerobic ale tym razem w Krakowie:) więć jesli ktoś z
          > Krakowa też chciałby i nie sam...

• Gość: akinlley Re: czy ktoras z was ma ochote na aerobik? IP: *.tvn.pl 13.05.02, 09:39
            dostałam maila dostałam:)) i odpiszę tak szybko jak tylko będę mogła:))
            pozdrawiam
        • Gość: agasik Re: czy ktoras z was ma ochote na aerobik? IP: *.rmf.pl 10.05.02, 20:04
          czesc jeszce raz, moj adres: agasik@poczta.gazeta.pl
          akinlley napisał(a):

> ja także mam ochotę na aerobic ale tym razem w Krakowie:) więć jesli ktoś z
          > Krakowa też chciałby i nie sam...

• Gość: baba Re: do Agus7 IP: 10.132.128.* 25.01.02, 14:25
      Mieszkam na Sluzewiu nad Dolinka...wiec mam kawalek do reeboka.
      Nie jezdze samochodem, wiec musze zlokalizowac inny dojazd.
      Napisz mi cos na temat tych zajec. Godziny..itp
      • agus7 Re: do Agus7 28.01.02, 08:50
        Ja chodzę aktualnie w środy na 19:30 (aerobic) i w czwartki na 19:15 (step
        reebok). Zajęcia w środę trwają 45 min, a w czwartek godzinę zegarową. Jest
        super prowadząca! (miss fitness Polski'99, z suksesami na mistrzostwach fitness
        Europy). A po ćwiczeniach - sauenka (miodzio! ;-)). Możesz sobie wejść na ich
        strone www.bodyline.com.pl/, tylko że tam mogą być ciutkę przestarzałe
        info co do rozkładu zajęć, ale dają ogólny obraz co i w jakich mniej więcej
        godzinach można ćwiczyć.

Ze Służewia musiałabyś jechać 189 do Sobieskiego i potem bylejakim autobusem w
        prawo chyba 2 albo 3 przystanki. Nie jest to aż tak daleko... Pozdrawiam.
    • Gość: iwona Re: czy ktoras z was ma ochote na aerobik? IP: *.bresa.com.pl 01.02.02, 12:59
      ja z kolei mieszkam tuż przy pl.Unii i od dawna rozglądam sie za czymś podobnym
      i w rozsądnej cenie. czekam na jakiekolwiek info
    • Gość: dl Re: czy ktoras z was ma ochote na aerobik? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.02, 21:49
      Hej :)

Nie chcialabym wprowadzac elementu konkurencji ani nic ;) ja tez nie mam z kim chodzic, a samej jest mi troche glupio. Mieszkam przy Pulawskiej i od pewnego czasu mam chrapke na gymnasium (ok. 100 metrow od przystanku 709, 727), jesli ktos jest zainteresowany - krzyczcie!! :)
      • Gość: MUZA Re: czy ktoras z was ma ochote na aerobik? IP: *.tele2.pl 11.02.02, 07:25
        Drogie Panie ja tez mam ochotę wreszcie pozbyc się paru:))kilogramów!
        Mieszkam na Ursynowie przy stacji metra STOKŁOSY.
        Właściwie to tez nie mam z kim zapisac się na aerobic lub na siłownię.
        Właściwie to jeszcze nie wiem co wybrać.
        Zastanawiam się też nad tą meridią,ale sama juz nie wiem.
        Która z Was ma ochotę zapisac się ze mną to zapraszam byłoby super.
        Pozdrawiami za wszystkie trzymam kciuki:))
    • Gość: Monika Re: czy ktoras z was ma ochote na aerobik? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.02, 20:30
      A ja jetem taka młodziutka (14) i samej też mi się nie chce zasuwać. Tyle
      tylko, że ja jestem z pragi południe :) zwariowana2001@go2.pl,
      • Gość: atka Re: do MUZY IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 10.05.02, 22:14
        Polecam Ci aerobic z panią Elą w szkole na Szolc - Rogozińskiego, w budynku, w
        którym jest Wydział Komunikacji Urzędu Gminy (wejście z boku). 2 x w tygodniu
        kosztuje coś ok. 70 zł. Nie jestem na bieżąco, ponieważ od stycznia, kiedy
        miałam wypadek, nie chodziłam. Przedtem chodziłam przez 5 lat z bardzo dobrym
        skutkiem. Jest bardzo sympatycznie, polecam, masz tylko jeden przystanek
        metrem. Ja będę mogła wrócić dopiero po wakacjach, mam nadzieję, że wtedy moje
        kontuzjowane kolano będzie ok.
    • Gość: wiewióra Re: czy ktoras z was ma ochote na aerobik? IP: 213.17.228.* 29.01.03, 12:46
      HEJ!!!
      Okazuje się ze wiele z nas ma ten sam problem. Ja znów szukam towarzystwa na
      aerobic w centrum. Nie bardzo tez wiem gdzie tu mogłabym znaleźć tego typu
      zajęcia w rozsądnej cenie ( bez opłat typu 350 pln za m-ąc plus wpisowe 600).
      Baaardzo bym chciała zacząć cos ćwiczyć. Pomóżcie!!!
      Podaję na wszelki wypadek swój adres dybczyn@tlen.pl
      Pozdrawiam wszystkich!
      • Gość: rabarbarka Re: czy ktoras z was ma ochote na aerobik? IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 30.01.03, 15:52
        A ja sie wlasnie dzisiaj zapisalam.
        Do Jerozolimskie Fitness Center (czy jakos tam).
        To jest mniej wiecej naprzeciwko Decoradora (moze ciut blizej skrzyzowania
        Jerozolimskie-Jana Pawla).
        Musze sie jeszcze tylko zdecydowac czy 2 czy 3 razy w tygodniu.
        Na razie jestem zdecydowana na ABT w poniedzialek o 19 i w piatek o 20,
        zastanawiam sie nad stepem w czwartek o 19.
        Cena: 105 zl/2x tyg, 125/3x tyg. Plus 10 zl wpisowego.
        Chyba O.K. nie?
        Moze sie dolaczysz?

• Gość: wiewióra Re: czy ktoras z was ma ochote na aerobik? IP: 213.17.228.* 31.01.03, 11:43
          dzieki - w najblizszym czasie zajrze tam i zorientuje sie w riozkładzie zajęć!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka