Gość: Kaśka IP: *.biaman.pl 30.11.03, 20:44 Czy ktoś wie gdzie w Białymstoku jest aqua areobic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fumcia Re: AQUA AREOBIC w Białymstoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.03, 23:25 a przypadkiem na mleczaku nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yossa Re: AQUA AREOBIC w Białymstoku IP: *.tkb.net.pl 01.12.03, 06:42 sorki, a gdzie jest "mleczak"???? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fumcia Re: AQUA AREOBIC w Białymstoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.03, 09:05 nie wiem, tylko tak slyszalam moge sie dowiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moniccc Re: AQUA AREOBIC w Białymstoku IP: *.w3cache.osiedle.net.pl / *.w3cache.osiedle.net.pl 01.12.03, 23:34 Po rozbudowie "Maniac Gym" na Warszawskiej, powstał basen specjalnie do aqua aerobiku. Ceny są tam dosyć wysokie, ale naprawdę warto, bardzo profesjonalny kompleks fitnes (wiem, bo chodziłam tam kiedyś na siłownię) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naka Re: AQUA AREOBIC w Białymstoku IP: *.biaman.pl 04.12.03, 13:55 Aqua Aerobic jest na pływalni na ul. Mazowickiej 39c zajęcia odbywaja sie w poniedziałki i czwartki na 20:00 z tym że w te dni jest juz komplet ludzi i raczej sie nie wejdzie na te godziny. Wolna godzina jest w środę o 9:30. W tej chwili trwają jeszcze zapisy na grupe w niedziele na 19:15. chętni niech się zapisują!!! Bilet jednorazowy kosztuje 11 zł karnet miesieczny 4 wejścia 32 zł. Dziewczyny to naprawdę pomaga! Przy tych ćwiczeniach chudnie się w oczach!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolomit Re: AQUA AREOBIC w Białymstoku IP: *.euro / *.euro-net.pl 05.12.03, 15:15 Kto prowadzi, ile jest osób w grupie i czy można przyjść z 11-latką? I - bardzo przepraszam, ale MUSZĘ o to spytać - czy jest czysto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolomit Re: AQUA AREOBIC w Białymstoku IP: *.euro / *.euro-net.pl 10.12.03, 08:33 Jeszcze raz to samo pytanie... Odpowiedz Link Zgłoś