madzialinka1 11.01.06, 14:15 www.spiz.ae.krakow.pl/index.php?a=pages&id=160lub www.spiz.ae.krakow.pl/index.php?a=pages&id=161 myślicie ze to coś warte ?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubertus_zamoscicus Re: studia podyplomowe Fundusze 11.01.06, 14:48 Generalnie AE ma dobrych fachowców i wykładowców z praktyką. Nie znalazłem tylko informacji ile to studium kosztuje... Odpowiedz Link
ekielski Re: studia podyplomowe Fundusze 15.01.06, 16:39 Zanim się zdecydujesz na naukę dowiedz się jak jest z zajęciai praktycznymi. Ile ich jest, kto je prowadzi itp. Tego typu kierunek jest także w Wyższej Szkole Europejskiej im J.Tischnera. Sprawdź też tam kiedy się zaczyna nabór studentów. Odpowiedz Link
gosgos1 Re: studia podyplomowe Fundusze 15.01.06, 21:23 hej. przy wyborze studiów trzeba koniecznie zwrócić uwagę na zajęcia praktyczne. ja chodze teraz na studia podyplomowe "administrowanie funduszami unijnymi" na sgh i przyznam ze jestem zadowolona, tam 2/3 zajec to praktyka. fakt, ze generalnie troche malo powiązane są zajecia, ale w sumie OK. przynajmniej zobaczylam jak pisac SW. pozdrawiam Odpowiedz Link
mon.dan Re: studia podyplomowe Fundusze 16.01.06, 12:14 ekonom.ug.gda.pl/podyplomowe/rrifsue.html a co myślicie o podyplomówce na Uniwersytecie Gdańskim? A może Politechnika? www.zie.pg.gda.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=332 Co wogóle myślicie o podyplomówce w tym kierunku? - zakladając że myślę o przyszłości w tej dziedzinie (raczej projekty miękkie - jestem po polityce socjalnej) a ponadto aktualnie pracuję przy projekcie unijnym (ZPORR priorytet 2,6 jako asystent kierownika). Odpowiedz Link