Dodaj do ulubionych

Boyfriend-Girlfriend experience

02.06.15, 01:00
Szukam kobiety, z którą będę mógł stworzyć możliwie stały układ oparty na seksualnej fascynacji. Wymagający wzajemnego pociągu fizycznego, „chemii”, namiętności ale też wzajemnego szacunku.

Nie szukam jednorazowych przygód pozwalających mi zwiększyć ilość „nacięć” na łóżku. Zresztą przelotne kontakty fizyczne nieszczególnie dają komukolwiek satysfakcję. Innymi słowy mówiąc – najpierw trzeba się lepiej poznać, zmapować swoje ciała oraz preferencje tak aby można było osiągnąć odpowiedni poziom zadowolenia (trzeba „ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć” : )).

Dlatego szukam osoby, z którą będę mógł porozmawiać, która obdarzy mnie (z wzajemnością) zaufaniem. A także jeśli oboje będziemy mieli ochotę to także osoby do spędzania wspólnie aktywnie – bądź po prostu beztrosko – czasu.

Obiecuję, że nie będę traktował Cię mechanicznie. Jeśli tylko zechcesz to przytulę Cię kiedy będziesz tego potrzebować, potrzymam za rękę, wymasuję stopy lub będę towarzyszył na weselu lub w spotkaniu z Twoimi znajomymi.

Nie oferuję ani nie oczekuję sponsoringu. Chyba… że ustalimy wzajemne rozliczenia w naturze.

Określiłbym siebie jako osobę inteligentną, zabawną oraz „ładną z gęby”. Mam 29 lat.

Preferencyjnie Warszawa lub okolice.

Mój mail: cotchise@gmail.com
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka