black_magic_women 19.09.06, 09:57 szczegolnie w teledyskach... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aashenta Re: Beyonce-wstyd sie przyznac 19.09.06, 10:13 a widziałas jaka ona jest tłusta w rzeczywistości? az strach;))) Odpowiedz Link Zgłoś
funghettino Re: Beyonce-wstyd sie przyznac 19.09.06, 10:31 to w sumie pocieszajace jest :)) mi sie ta sukienka czerwono-hiszpanska podoba z deja- vu Odpowiedz Link Zgłoś
vivis_cortez Re: Beyonce-wstyd sie przyznac 19.09.06, 11:47 wygląda starzej, niż ma w rzeczywistości lat, tłusta jest... Odpowiedz Link Zgłoś
aashenta Re: Beyonce-wstyd sie przyznac 19.09.06, 11:52 a na teledyskach piekna, szczupła, poprostu cud;) a w rzeczywistości grube uda, cellulit, brzuszysko itd;) Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: Beyonce-wstyd sie przyznac 19.09.06, 12:12 ale co to właściwie zmienia? Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Beyonce-wstyd sie przyznac 19.09.06, 12:37 Tez chcialam o to zapytac,co Ty Anet;)Uwielbiam na nia patrzec,faktw teledyskach,nie relacjach z koncertow.Jest szalenie fotogeniczna,ma dobrych wspolpracownikow i na pewno bardzo ciezko pracuje.Moze ja jestem od niej szczuplejsza i wyzsza,ale co z tego?! Odpowiedz Link Zgłoś
funghettino Re: Beyonce-wstyd sie przyznac 19.09.06, 12:41 nic. mowie, ze w sumie to pocieszajace bo moze ja tez tak wygladam dobrze tylko mi sie wydaje ze nie (bo mala jestem a pupiasta jak ona :)) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Beyonce-wstyd sie przyznac 19.09.06, 13:04 Szkoda,ze ja nie jestem "pupiara":((( Odpowiedz Link Zgłoś