Dodaj do ulubionych

Moomy nowego fotografa na galerji

14.02.10, 21:01
schlesien.nwgw.de/foto/thumbnails.php?album=882
Obserwuj wątek
    • ballest Re: Moomy nowego fotografa na galerji 14.02.10, 21:29
      Danke Meriviorz!

Besten Dank, richtig fajnie ues to zrobiou!
      • cirano Re: Moomy nowego fotografa na galerji 15.02.10, 08:05
        Zastanawiom sie ino, pojakymu niy widza ani jednego umundurowanego Bergmana na
        tych zdjynciach. Powymiyrali abo jich to niy uobłazi?
        • szwager_z_laband Re: Moomy nowego fotografa na galerji 15.02.10, 08:18
          kuknij dobrze, bo jo widza:)
          • kubissreaktywacja Re:Do Hanysa_Hanza 15.02.10, 15:35
            A co ze mna ?
            Czy mnie wreszcie odbanujesz ?
            Czy doczekam sie rownego prlnoprawnego traktowania ?
            Smutno jest byc u was forumowiczem II lub nawet III kategorii :-(
            • szwager_z_laband Re:Do Hanysa_Hanza 15.02.10, 15:48
              jak bys bou Hanys to by my cie zaro juzas zabanowali pszi takich
              gupotach jak sam szkryflosz, ale zes je Gorol to mosz ulga:)
              • rita100 Re:Do Hanysa_Hanza 15.02.10, 19:38
                No a jo wnioskuja o amnestie dla Kubissia, ze względu na szykujący się wielki
                fajer (199593)

To jest okazja nad okazją
          • rita100 Re: Moomy nowego fotografa na galerji 15.02.10, 19:36
            Winszuja nowemu galernikowi duzo wrażeń związanych z fotografiką i miłego
            spojrzenia na wszystkie galernicze zdjęcia :)

Zapraszam też w imieniu Hanysa Galernika i reszty Forumów do wybory zdjęcia roku
            2009. Wątek na wierchu.
            • anton_28 Re: Moomy nowego fotografa na galerji 15.02.10, 19:38
              Rita, jo jusz wybrou :)
              • rita100 Re: Moomy nowego fotografa na galerji 15.02.10, 19:40
                Myślę, ze Hanys zdecyduje się wreszcie wyłonić zwycięzcę, tym bardziej, że z
                okazji pięknej zimy wyłoni się nowy konkurs - zimy 2010, bo nie wiadomo czy w
                przyszłym roku spadnie śnieg. Pogoda lubi figle płatać :)
                • anton_28 Re: Moomy nowego fotografa na galerji 15.02.10, 19:49
                  A nowymu fotografowi winszuja coby jak nojwiyncy Bildow sam
                  wciepywou - meistyns tych ze Kreis Niywiesche - Muldenau -
                  Plawniowitz. My na Niymcach som radzi jak widzymy nowe Bildy s
                  Heimatu :)

Na jezioro bestimmt niy mo daleko :)
                  • rita100 Re: Moomy nowego fotografa na galerji 15.02.10, 19:51
                    Album z Plawniowitz to jest kultowy album. Pod każdym względem. Ballest tak
                    wypromował jak Hanys swoją piosenke jakem jechał do Glywic.
                    Właśnie - z czym kojarzymy sonie forumowiczów ?

Antón - Ty mi się kojarzysz z autami
                    • anton_28 Re: Moomy nowego fotografa na galerji 15.02.10, 19:55
                      a niy ze lasym i gowiedziom??? :)

Tja, Rita - a mie sie zaro Krakau wspomino jak z Tobom pisza :)
                      • rita100 Re: Moomy nowego fotografa na galerji 15.02.10, 20:09
                        Powiem Ci Antón, że Kraków szykuje rewolucję turystyczną. Od wrzesnia tego roku
                        będzie otwarty Kraków pod ziemią, czyli pod płytą Rynku Krakowskiego. Na wieka
                        skalę inwestycja. Będzie co oglądać.

Z gowiedzom też i z lasem, ale większość to prawisz o autach :)
                    • rita100 Re: Moomy nowego fotografa na galerji 15.02.10, 20:00
                      Nie widzę wpisu, jest o 19.55, a jego nie ma. Coś mi komputer szwankuje chyba.
                    • kubissreaktywacja Re: Moomy nowego fotografa na galerji 15.02.10, 20:03
                      rita100 napisała:
                      > Antón - Ty mi się kojarzysz z autami

Tymi maluskimi :-)
                      • rita100 Re: Moomy nowego fotografa na galerji 15.02.10, 20:11
                        A z czym się kojarzy Kubiss ? Nie mam określenia na to jeszcze. Może z
                        ballestową jedną komóreczką ? ;)))))))))))))0
                        • hanys_hans Re: Moomy nowego fotografa na galerji 15.02.10, 22:09
                          rita100 napisała:

> A z czym się kojarzy Kubiss ? Nie mam określenia na to jeszcze. Może z
                          > ballestową jedną komóreczką ? ;)))))))))))))0

Jako sie niy kojarzy, kubiss to pszeca odmiana kapusta!
                          Taki nik kojarzy mi sie z powiedzyniym "rozum z kapusty" czyli pusty
                          • rita100 Re: Moomy nowego fotografa na galerji 15.02.10, 22:28
                            a dlaczego ?
                            • meriviorz Re: Moomy nowego fotografa na galerji 16.02.10, 18:12
                              Bardzo mie to cieszy że zdjencia wam sie podobajom.Tak przy okazji jak mocie taki program:Google Earth to tam jest moich zdjęć dużo wiecej i to z okolic jeziora.Byda mioł wiecej czasu to tyz sam coś wciepna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka