gryfny 27.03.10, 11:39 www.fakt.pl/Ktora-z-nich-bedzie-nasza-First-Lady-,galeria-artykulu,63113,1.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bratjakuba Re: Pani Prezydentowa 27.03.10, 11:56 gryfny napisał: > www.fakt.pl/Ktora-z-nich-bedzie-nasza-First-Lady-,galeria-artykulu,63113,1.html ---------------------------------------------------------------- No to Bronek przepod u wyborcow z High -Life-u. Odpowiedz Link
gryfny Re: Pani Prezydentowa 27.03.10, 12:35 Null problemo,szpece zrobiom z tego"Kopciuszka" First Lady ze ho-ho. Odpowiedz Link
gryfny Re: Pani Prezydentowa 11.06.10, 18:50 Jakubie,moze byc? www.pardon.pl/artykul/11735/ale_zmiana_zona_bronka_schudla_i_wypiekniala_zobacz Odpowiedz Link
berncik Re: Pani Prezydentowa 11.06.10, 19:37 Nie znom ani jednyj ale tak na wyglond to ta od Olejniczaka Anna mie se zdo.Tu jusz momy Merkel to neich aby tam na trocha cos lepszygo wejrzec. Odpowiedz Link
rita100 Re: Pani Prezydentowa 11.06.10, 22:18 A po cóż nam Prezydentowa. Jak wiecie Panowie, kobieta to tylko kłopot ;))))i kasa, kasa, kasa. Gdy zostanie wybrany Prezydentem Jarosław Kaczyński , będzie mógł być oszczędny, a co za tym idzie pieniądze spożytkowane zostaną na dobre cele. Odpowiedz Link
gryfny Re: Pani Prezydentowa 11.06.10, 22:30 Jasny pieron,jo sie robia sorgi Rita,ciebie normalnie "opentalo" Odpowiedz Link
hans-jurgen Re: Pani Prezydentowa 11.06.10, 22:59 rita100 napisała: Gdy zostanie wybrany Prezydentem Jarosław Kaczyński , będzie > mógł być oszczędny, a co za tym idzie pieniądze spożytkowane zostaną na dobre c > ele. -------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------- Ciekawe czy odda te dwie stowy swojemu kierowcy, czy moze je zaoszczedzi i spozytkuje na " dobry cel ". deser.pl/deser/1,97052,8000767,Zatrzymali_Kaczynskiego__Policja_nie_miala_fotoradaru_.html Odpowiedz Link
rita100 Re: Pani Prezydentowa 11.06.10, 23:08 Co tak się dziwicie ? Nigdy was Policja nie zatrzymała ? Penie były naciski ;)))))))))) Odpowiedz Link
cirano Re: Pani Prezydentowa 12.06.10, 10:12 Marysia tysz by żodnego konkursu na miss niy wygrała, a jednak boua lubiano i szanowano w odrozniyniu do jeji władcy Odpowiedz Link
meg_s Re: Pani Prezydentowa 12.06.10, 10:29 a mnie nieustająco wkurza, że bardziej liczy się wygląd niż to co jest w głowie - i potem jest jak jest Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: Pani Prezydentowa 12.06.10, 11:07 meg_s napisała: > a mnie nieustająco wkurza, że bardziej liczy się wygląd niż to co jest w głowie > - i potem jest jak jest ======================================= "Ale zmiana! Żona Bronka schudła i wypiękniała (ZOBACZ) wybory 2010 | Komorowska | PO | "Viva" | wizerunek | wygląd Fot. "Viva" Komorowska pokazuje dziś, że potrafi mówić mądrzej niż mąż i całkiem nieźle wyglądać. --------------------------------------------- Jak widac z "tygo wszystkygo" najlepi bydzie jak wygro Komorowski.Zawsze bydzie mogl liczyc na "dobre rady" od swoji zony. Odpowiedz Link
berncik Re: Pani Prezydentowa 12.06.10, 11:13 meg_s napisała: > a mnie nieustająco wkurza, że bardziej liczy się wygląd niż to co jest w głowie > - i potem jest jak jest meg_s:Czemu Cie to wkurzo.Prezydentowej Job jest dobrze wygladac i robic dobre wrazenie,wiecej obowiaskow Zona prezydenta nie ma.Wiec niech aby dobrze i ladnie wyglada. Odpowiedz Link
meg_s Re: Pani Prezydentowa 12.06.10, 11:28 być zadbaną, elegancką, uprzejmą - owszem zgadzam się ale ja mówię o wyglądzie "wrodzonym" :) Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: Pani Prezydentowa 12.06.10, 11:49 Ogolnie mowiac chodzi o to zeby lud sie niy musiol wstydzic za prezydynta i za prezydyntowo. Odpowiedz Link
stroppendorf_os Re: Pani Prezydentowa 15.06.10, 22:31 widzieliśta łonyj foto jak modo boła? po 6 bahorów wyglondo jak wyglondo... Odpowiedz Link
bratjakuba Re: Kaszaloty Komorowskiego 16.06.10, 09:58 stroppendorf_os napisał: > widzieliśta łonyj foto jak modo boła? po 6 bahorów wyglondo jak > wyglondo... -------------------------------------------------------------------- The Strong Man and the First Lady. www.fakt.pl/Komorowski-o-kobietach-Kaszaloty-,artykuly,72585,1.html Odpowiedz Link
bratjakuba Re: Pani Prezydentowa 16.06.10, 10:17 Berncika prosza aby mi nie podpowiadoł kogo mom wybiyrać. A sam pora uwag o kobiytach mojego kandydata. # – Czy gdyby urodził się Pan jako kobieta, to czy miałby te same poglądy co teraz? – Na pewno! Ale nie umiałbym ich tak klarownie i logicznie przedstawiać. # Droga Rodaczko! „Obowiązek” oznacza, że ktoś będzie Panią do przeprowadzenia tych badań zmuszał! Pod groźbą 30.000 zł grzywny – o ile pamiętam projekt ustawy. Ponieważ, jak widać, niektóre białogłowy tego nie potrafią swym rozumem objąć, modyfikuję postulata moje: o posyłaniu kobiet na mammografię nie powinna decydować ustawa, nie powinna decydować kobieta – lecz Pan Małżonek! : D Chyba lepiej, gdy decydować będzie wybrany sobie przez Panią Mąż – a nie Ustawodawca, który Pani na oczy nie widział? # Harmonijna współpraca mężczyzny i kobiety dla postępu ludzkości nie polega na tym, by żona Izaaka Newtona razem z nim wymyślała prawo powszechnego ciążenia – od czego co najwyżej zaszłaby w ciążę – tylko na tym, by nie przeszkadzała mu leżeć pod jabłonką i rozmyślać oraz by usuwała mu spod nóg rożne drobne niedogodności, które mogłyby oderwać go od myślenia. # Jak wiadomo kobieta potrafi zrobić z niczego trzy rzeczy: kapelusz, sałatkę i awanturę. Odpowiedz Link
annak12 Re: Pani Prezydentowa 16.06.10, 10:38 bratjakuba napisał: > A sam pora uwag o kobiytach mojego kandydata. Nie pedzioł tysz tak: "kobiety nie powinny mieć prawa do głosowania w wyborach" "uważa, że przeciętna kobieta nie interesuje się polityką. - Chodzi o to, by głosowali tylko ci, co się znają na polityce" Odpowiedz Link
bratjakuba Re: Pani Prezydentowa 16.06.10, 11:06 annak12 napisała: > bratjakuba napisał: > > > > A sam pora uwag o kobiytach mojego kandydata. > > Nie pedzioł tysz tak: > "kobiety nie powinny mieć prawa do głosowania w wyborach" > "uważa, że przeciętna kobieta nie interesuje się polityką. - Chodzi o to, by > głosowali tylko ci, co się znają na polityce" ---------------------------------------------------------------- Tego to dokładnie nie wiym,bo przeca dużo ciekawych rzeczy godo. Ale jak tak powiedzioł to z pewnościom mo recht. To potwierdzo opinia sam na forum,kiero odmowio Ricie wyboru swojego Kandydata,bo abo sie na tym nie zno,abo oszalała. Odpowiedz Link
gryfny Re: Pani Prezydentowa 25.06.10, 14:32 www.tvn24.pl/-1,1662270,0,1,nie-planuje-przeprowadzki-do-palacu--nie-lubie-gdybac,wiadomosc.html Odpowiedz Link
gryfny Re: Pani Prezydentowa 04.07.10, 20:49 to jednak,kobieta www.tvn24.pl/-1,1663565,0,1,wygrala-polska-demokracja,wiadomosc.html Odpowiedz Link
gryfny Re: Pani Prezydentowa 04.08.10, 19:31 nie bydzie jej letko : www.tvn24.pl/1,251,8,73614693,190942810,9350929,0,forum.html Odpowiedz Link