szwager_z_laband 28.08.10, 12:53 mysla ze niypoczebnie, bo zodyn zuego suowa Ricie niy pedziou a to ze momy inksze zdanie co do "polskego mesjanizmu" to chyba bouo by smniyszne sie obruszac ... abo? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanys_hans Re: Rita sie obrazioua 28.08.10, 13:09 szwager_z_laband napisał: > mysla ze niypoczebnie, bo zodyn zuego suowa Ricie niy pedziou > > a to ze momy inksze zdanie co do "polskego mesjanizmu" to chyba bouo > by smniyszne sie obruszac ... > > abo? abo pojechaua kajs´ foort... Odpowiedz Link
dede99 Re: Rita sie obrazioua 28.08.10, 13:35 ani na urodziny mi niy powinszowala :( lg dede Odpowiedz Link
rita100 Re: Rita sie obrazioua 29.08.10, 23:10 dede99 napisał: > ani na urodziny mi niy powinszowala :( > Nie może tak być :) Już się poprawiam :) Wszystkiego Najlepszego Dede. Wszystkie najlepsze wciórności dla Ciebie. Odpowiedz Link
dede99 Re: Rita sie obrazioua 30.08.10, 19:32 dziynki za fajny puket i zyczynia :) o wszystko sie trzeba upomniec lg dede Odpowiedz Link
ballest Re: Rita sie obrazioua 30.08.10, 21:42 ""Rito, zwykle nie zabieram glosu w sprawach forumowych polemik i awantur, bo to źle by się skończyło dla forum Olsztyn. Chcę Ci jednak podziękować za Twoje posty, które poprawiają mi humor, gdy przeglądam długą litanię żalów i wyzwisk. Jako jedna z naprawdę nielicznych osób zawsze zachowujesz - w przypadku ballesta i wielu innych - zdrowy rozsądek i nie dajesz sie opanować nienawiści i pogardzie. Dziękuję." Roman Antonowicz [*] Wspaniały człowiek to był i dobrze, że był taki. " Oj Rita, nie wiedzialem, ze Tobie za mnie podziekowal;) Byl ale naprawde WSPANIALY! Odpowiedz Link
rita100 Re: Rita sie obrazioua 30.08.10, 22:25 dede99 napisał: > dziynki za fajny puket i zyczynia :) > o wszystko sie trzeba upomniec -------------- hehe, trzeba o swoje walczyć ;)))) Idź prosto przez życie i miej byczą minę, łap szczęście za ogon i duś jak cytrynę. Odpowiedz Link
ballest Re: Rita sie obrazioua 28.08.10, 13:36 Rita se wcale nie uobrazioua, czymu by to zrobic miala, ale pojechala z Bratem Jakuba do Warszafki i tam uoba krzyza broniom i zu RECHT;) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Rita sie obrazioua 28.08.10, 14:23 mysla ze mo z nami "krziz panski" i se odpoczywo od niego;) Odpowiedz Link
kubiss Re: Rita sie obrazioua 28.08.10, 15:18 Rita miala juz dosc waszych obelg i odeszla . Mnie tez szkoda bo byla taka slodziutka . Przede wszystkim nikomu nie ublizala ..... :-I Odpowiedz Link
cirano Re: Rita sie obrazioua 28.08.10, 16:55 Noooo, ballest, jak broniynie wszawskigo krziża jes "zu RECHT", no to musza sie chyba zaro uoblyc i tam jechać, ale bejsbola (małego) wezna sie z sobom, moga? Odpowiedz Link
kubiss Re: Rita sie obziarua 28.08.10, 17:43 Ty jedz lepiej podziwiac krakowskie przedmiescie i zabytki . Warszawka jest piekna jak Syrenka ..... :-) Odpowiedz Link
cirano Re: Rita sie obziarua 29.08.10, 11:16 kubiss napisał: > Ty jedz lepiej podziwiac krakowskie przedmiescie i zabytki . > Warszawka jest piekna jak Syrenka ..... :-) -------------------------------------------------- Toś jeszcze piyknego miasta niy widzioł, kubis. Prawo strona Wszawy, to slamsy przypominajonce jako żywo przedwojynno Czynstochowa, lewo strona (nowo), z wrocławskij cegły i za nasze piniondze pobudowano, z jeji chaosym w zabudowie, to tako stodoła jak mnij-wiyncyj Gdynia Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Rita sie obziarua na Rita 29.08.10, 11:38 Rita sie obziarua na swooj nick Bestoosz tyn nik ze Forum znik Mono pod jakims´nowym inkszym nickym Walczymy jusz z nioom choby z jakim bykym Odpowiedz Link
rita100 Re: Rita sie obrazioua 29.08.10, 23:15 kubiss napisał: > Rita miala juz dosc waszych obelg i odeszla . > Mnie tez szkoda bo byla taka slodziutka . > Przede wszystkim nikomu nie ublizala ..... :-I Pudło, ale Kubiss dobrze, ze jesteś. Odpowiedz Link
anton_28 Re: Rita sie obrazioua 28.08.10, 18:30 Ballest, a skond Ty mosz take Last Minute News??? :) Odpowiedz Link
bokertov1947 Re: Rita sie obrazioua 28.08.10, 19:43 A mozno Rita mo dinst w antryju tego uod Kasztanki? Dyc mjyszko w nojulugjonszym miejscu spoczynku Lecha Zimnego! Pyrsk! Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: Rita sie obrazioua 28.08.10, 22:44 Mjejmy nadzieja ze nic zlygo jej sie niy stalo.Miejmy nadzieja ze jeszcze sie sam odezwie. www.youtube.com/watch?v=LnDoXSIIcxQ&feature=related Odpowiedz Link
cirano Re: Rita sie obrazioua 29.08.10, 13:23 Myśla że zaczytała sie w jakymś romanie, abo ji laptop na ziymia spod Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Rita sie obrazioua 29.08.10, 15:12 cirano napisał: > Myśla że zaczytała sie w jakymś romanie, abo ji laptop na ziymia spod Roman sie pisze pszeca z wielki litey! Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Rita sie obrazioua 29.08.10, 17:45 tam je taki jedyn Roman co tyn krojc tysz pilnuje;) jak mu to bouo??? ps Rita, niy byc obrazalsko = szpas tysz musi byc! Odpowiedz Link
kubiss Lassen sie bitte Rita in ruhe 29.08.10, 17:53 Ma dzioucha dosc waszego zacietrzewienia i warcholstwa . Dlatego terozki uodpocywo se ..... KubiSS Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Lassen sie bitte Rita in ruhe 29.08.10, 18:02 Kubis jak my som tak jak nos opisujesz to co pedziec o Tobie?! Odpowiedz Link
gryfny Re: Rita sie obrazioua 29.08.10, 20:04 szwager_z_laband napisał: > Rita, niy byc obrazalsko = szpas tysz musi byc! to sie nazywo trauma powyborczo Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Rita sie obrazioua 29.08.10, 20:08 niby sie o nia starocie a z drugi strony jestyście uszczypliwe do ni Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Rita sie obrazioua 29.08.10, 20:10 to tera bydymy Ciebie "szczypac" ;) Odpowiedz Link
rita100 Re: Rita sie obrazioua 29.08.10, 23:13 socer-schlesier napisał: > Mjejmy nadzieja ze nic zlygo jej sie niy stalo.Miejmy nadzieja ze jeszcze sie s > am odezwie. > www.youtube.com/watch?v=LnDoXSIIcxQ&feature=related A widział Ty Socerze dzisiejszy księżyc ? Piękny. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Rita sie obrazioua 29.08.10, 22:05 szwager_z_laband napisał: > tam je taki jedyn Roman co tyn krojc tysz pilnuje;) > > jak mu to bouo??? > > ps > > Rita, niy byc obrazalsko = szpas tysz musi byc! Sam niyma nic do s´miychu, moderator forum Olsztyn Roman umar... [´] forum.gazeta.pl/forum/w,64,115814846,115827953,Re_Roman_Antonowicz_.html Odpowiedz Link
rita100 Re: Rita zarobotana 29.08.10, 23:03 Przepraszam wszystkich za nieobecność, ale w moim życiu następują duże zmiany w pracy, reorganizacja, remonty i wizyta gości z daleka, tak że kompletnie jestem zabiegana. Nie to , bym o Was zapomniała, czy miała jakiś żal - takie rzeczy to wykluczajcie, bo na tym Forum nikt mnie nie obraził, a wręcz przeciwnie - ślicznie dziękuję za dyskusje ze mną i za piękne różnice między nami. Czasami tylko wpadłam zaglądnąć i uciekałam, bo to i komputer zajęty i ruch w interesie. Tak, faktycznie , i tu zgodzi się ze mną pewnie Ballest, zmarł nagle wspaniały moderator Forum Olsztyn Roman Antonowicz, który muszę Wam zdradzić tajemnicę - pisemnie podziękował takimi słowami. "Rito, zwykle nie zabieram glosu w sprawach forumowych polemik i awantur, bo to źle by się skończyło dla forum Olsztyn. Chcę Ci jednak podziękować za Twoje posty, które poprawiają mi humor, gdy przeglądam długą litanię żalów i wyzwisk. Jako jedna z naprawdę nielicznych osób zawsze zachowujesz - w przypadku ballesta i wielu innych - zdrowy rozsądek i nie dajesz sie opanować nienawiści i pogardzie. Dziękuję." Roman Antonowicz [*] Wspaniały człowiek to był i dobrze, że był taki. Odpowiedz Link
gryfny Re: Rita zarobotana 30.08.10, 15:26 przyjmni moje kondolencje Fajnie zes je,nazot Odpowiedz Link
rita100 Re: Rita zarobotana 30.08.10, 22:03 gryfny napisał: > przyjmni moje kondolencje > Fajnie zes je,nazo Kondolencje ? Zakończyłam prace zawodową i teraz dopiero przede mną ogrom pracy. Postaram się pogodzić wszystko. Odpowiedz Link
rita100 Re: Rita sie obrazioua 29.08.10, 23:11 szwager_z_laband napisał: > mysla ze niypoczebnie, bo zodyn zuego suowa Ricie niy pedziou > > a to ze momy inksze zdanie co do "polskego mesjanizmu" to chyba bouo > by smniyszne sie obruszac ... > Dokumentnie Laband. Można miec rózne zdania, ale żeby zaraz ajwaj to nie. > abo? Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: Rita sie obrazioua 30.08.10, 10:00 rita100 napisala: A widział Ty Socerze dzisiejszy księżyc ? Piękny. ---------------------- Rita u nos byly wczoraj dozynki i na ksiynzyc jo niy patrzol yno na fajne dziolszki.A tygo u nos jest "w pierony".Dzisiej mom problym ze "wschodym" slonca bo te slonce do tera niy widza(dyszcz leje). Odpowiedz Link
alladyn15 Re: Rita sie obrazioua 30.08.10, 15:12 Rita napisala "Przepraszam wszystkich za nieobecność, ale w moim życiu następują duże zmiany w pracy, reorganizacja, remonty i wizyta gości z daleka" Bardzo malo ludzi o tym wie,ale kiedy Rite goscie wizytuja,to zawsze przylatuja od strony pieknie wygladajacego ksiezyca.Jest to podyktowane dwoma faktami: - lepsze,naturalne oswietlenie ladowiska - wszyscy gapia sie w ksiezyc,a oni smyk(bo mali sa)i juz przy stole siedza. Rita bedzie troche dluzej jeszcze nieobecna,bo trzeba bedzie sprzatac po wizycie.Jakie chamstwo i pospolstwo zaczyna ladowac na naszej planecie,to pojecia nie macie. Odpowiedz Link
rita100 Re: Rita sie obrazioua 30.08.10, 22:21 alladyn15 napisał: > Rita bedzie troche dluzej jeszcze nieobecna,bo trzeba bedzie > sprzatac po wizycie -------------------- Wizjoner z Ciebie;) Tak właśnie jest. Przy okazji znajde czas na małe co nie co jak teraz. Odpowiedz Link
rita100 Re: Rita sie obrazioua 30.08.10, 22:16 socer-schlesier napisał: Dzisiej mom problym ze "wschodym" slonca bo > te slonce do tera niy widza(dyszcz leje). ---------------- Leje, leje, że zatrzymać go ciężko. Oby znowu nie bylo powodzi. W Krakowie to by była już siódma w tym roku. Chyba już jesień się zaczyna skoro dożynki i po plonach i po ptakach. A kiedy skubaczki są ? Ty co skubią piórka. Odpowiedz Link
rita100 Re: Rita sie obrazioua 30.08.10, 22:06 szwager_z_laband napisał: > :) piękne to ! Odpowiedz Link
alladyn15 Re: Rita sie obrazioua 30.08.10, 23:16 Rita pisze do mnie: "Tak właśnie jest. Przy okazji znajde czas na małe co nie co". Dzizuss!Nie wiem co juz robic! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Rita sie obrazioua 30.08.10, 23:24 Użytkownik alladyn15 nie ma jeszcze wizytówki. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Rita sie obrazioua 30.08.10, 23:25 Użytkownik rita100 nie ma jeszcze wizytówki. Odpowiedz Link
rita100 Re: Rita sie obrazioua 31.08.10, 00:06 Ej, przecie nie jestem łobrażona. Dajta pokój już temu kątkowi. Wizytówka jest , tylko niewidoczna. Odpowiedz Link
alladyn15 Re: Rita sie obrazioua 31.08.10, 00:13 Pewne osoby nie maja wizytowek i to jeszcze popamietaja! hans-hanys Odpowiedz Link
alladyn15 Re: Rita sie obrazioua 31.08.10, 00:42 Rozciagajcie mnie konmi,ale nie powiem gdzie te wizytowki sa,do wpisania.Nich sobie swolocz polska,galy wywala na ekran komputera i niech sie po dupie drapie w ksztalcie znaku zapytania. Uwazam,ze rowne to i sprawiedliwe. hans-kloss Odpowiedz Link