Dodaj do ulubionych

For Brother_Jakuba

13.09.10, 05:24
Hello My Brother_Jakuba
I didn't see you on forum .. I hope that you still live ... and you re health .
Silesian treat you like orycle and you re really important for them..
I write this letter in english because i don't want to silesian asshols to read it :)
i know that you know english ... so you will understand it :)
I m ok i m so sad that summer is finish because it s so cold and i will run to Florida because i heate weather like that.. It s really good that Germans people don't live there so i will survive .. In my neighbourhood i don't have Germans so i will not shoot to anyone .. :)
Best regards .....Kubiss

Niech towarzycho nie cyto bo i tak nie zna angielskiego
Obserwuj wątek
    • hanys_hans Re: For Brother_Jakuba 13.09.10, 06:18
      Übersetzung von Englisch in Russisch
      Привет Меня Brother_Jakuba
      Я не видел вас на форум .. Я надеюсь, что вы все еще живут ... и повторно здоровья.
      Силезский обращаться с вами как orycle и повторно очень важно для них ..
      Я пишу это письмо на английском языке, потому что я не хочу силезских asshols читать:)
      я знаю, что вы знаете английский ... так что вы поймете:)
      Я м ОК им так грустно, что лето уже закончить, поскольку она так холодно и я буду бежать во Флориду, потому что я heate такую погоду .. Это на самом деле хорошо, что немцы не живут там, поэтому я выживет .. В моем районе я не немцы, поэтому я не буду стрелять, чтобы кто-нибудь .. :)
      С наилучшими пожеланиями ..... Kubiss
      • kubiss Re: For Brother_Jakuba 13.09.10, 14:17
        Wielkie mmi co przetlumaczyc komputerowo z Angielskiego na Ruski :-)
        Pochwalic musze za to czujnosc moderatora ktory sprawdzil czy aby nie bylo tam zadnych swinstw :-) .
        Ja jestem kulturalny i uprzejmym Forumowiczem .
        Prosil byym jeszcze o przetlumaczenie z angielskiego na gware slaska ..... :-)
        • hanys_hans asshols kubiss napisał: 13.09.10, 20:29
          asshols kubiss napisał:

> Wielkie mmi co przetlumaczyc komputerowo z Angielskiego na Ruski :-)
          > Pochwalic musze za to czujnosc moderatora ktory sprawdzil czy aby nie bylo tam
          > zadnych swinstw :-) .
          > Ja jestem kulturalny i uprzejmym Forumowiczem .
    • szwager_z_laband Re: For Brother_Jakuba 13.09.10, 08:02
      Kubis po angelsku tysz mosz ale kukunamuniu:))
      • kubiss Do Hanysa tako FRAGA 13.09.10, 14:27
        Mam ochote zmienic sobie camere .
        Rozwazam kupno Canona EOS 500D 15MPIX / lub 550D 18 MPIX

Problem polega na tym ze 18 Mpix nie posiada zintegrowanego czyszczenia ultradzwiekami .
        Ktory z tych dwoch modeli bys preferowal . Roznica cen nie ma znaczeniai ..... ?
        • hanys_hans Re: Do Hanysa tako FRAGA 13.09.10, 18:22
          kubiss napisał:

> Mam ochote zmienic sobie camere .
          > Rozwazam kupno Canona EOS 500D 15MPIX / lub 550D 18 MPIX

> Problem polega na tym ze 18 Mpix nie posiada zintegrowanego czyszczenia ultradz
          > wiekami .
          > Ktory z tych dwoch modeli bys preferowal . Roznica cen nie ma znaczeniai .....
          > ?

A poczamu chcesz kupic´ taki tooni knipsaparat, niy stac´ cie na cojs´ lepszego?
    • seppel Re: For Brother_Jakuba 13.09.10, 19:57
      selber Arschloch
      • rita100 Re: For Brother_Jakuba 13.09.10, 20:00
        Cosik dawno Bratajakuba nie widać, a tu takie ładne kwiatki czekają ;)

https://www.gifyzosi.friko.pl/kwiaty/k120.gif
    • anton_28 Re: For Brother_Jakuba 13.09.10, 20:00
      Dear Kubiss :)

You have no right to call us "assholes"

I had English at my Highschool , but i speak only german - it`s my Motherlanguage.

We Silesian are very friendly people, open for all polish guests in our Land :)
      • kubiss Brother_Jakuba is asshole 14.09.10, 05:07
        Pieknie Anton Pieknie .
        Widze ze jest garsta Ober.... co znaja tez angielski :-)
        Zatem rozwijajta Bracia swoje horyzonty i nie patrzta w staro mopa historii ..... KubiSS
        • ballest Re: Brother_Jakuba is asshole 14.09.10, 06:00
          Kubus a kedy ty se angielskiego nauczysz ?
          • rita100 Re:Braciejakubie 15.09.10, 21:15
            Kaj żeś ?

https://www.gifyzosi.friko.pl/gifyzw/5.gif
            • hanys_hans Re:Braciejakubie 15.09.10, 22:15
              rita100 napisała:

> Kaj żeś ?

Brat Jakuba akurat w tym woontku niy odpowiy ci na to pytanie!

wejrzij se ino do czego kubiss poruwnou Brata Jakuba w tytule woontku:

> kubiss napisał:
              > Brother_Jakuba is asshole
              > kubiss 14.09.10, 05:07 Odpowiedz

Tyn wpis richtik pokazuje jaki ze kubissa prostak czytej burak
              • kubiss Re:Braciejakubie 15.09.10, 22:35
                hanys_hans napisał:

> rita100 napisała:
                [b]Brat Jakuba akurat w tym woontku niy odpowiy ci na to pytanie!

On nie odpowiada na watki zalozone przez Goroli

> > Brother_Jakuba is asshole

>
                > Tyn wpis richtik pokazuje jaki ze kubissa prostak czytej burak

Ja Go wcale nie obrazam . Wyraz "Dupek w tytule ma forme zartu .
                Zartu glupiego w niemieckim stylu . Niemcy toleruja glupie zarty .
              • 1fatum Re:Braciejakubie 15.09.10, 22:38
                hanys_hans napisał:

> rita100 napisała:
                >
                > > Kaj żeś ?
                >
                > Brat Jakuba akurat w tym woontku niy odpowiy ci na to pytanie!
                >
                > wejrzij se ino do czego kubiss poruwnou Brata Jakuba w tytule woontku:

>
                > > kubiss napisał:
                > > Brother_Jakuba is asshole
                > > kubiss 14.09.10, 05:07 Odpowiedz
                >
                > Tyn wpis richtik pokazuje jaki ze kubissa prostak czytej burak
                Nie raz zaiskrzyło między mną, a BratemJakuba, ale nigdy nie posunąłbym się do podobnego chamstwa. Tym bardziej, że jest to człowiek ogromnej wiedzy i kultury. Ma prawo jak każdy z nas do swoich upodobań lub ułomności, jednak należy się Jemu szacunek.
                Ubolewam,że bezzasadnie toleruje się prostactwo i obskurantyzm.

Zadaję pytanie - kto ma pozostać na forum - osobnicy nikczemni, czy ludzie normalni? Nikczemnych należy wyrzucić, bo normalni sami odejdą. Warto rozważyć korzyści dla forum płynące od jednych i od drugich.
                • rita100 Re:Braciejakubie 15.09.10, 23:02
                  Oj, to ja się wykazałam nieznajomością tych rzeczy. To przez to, że ufam ludziom, że nikt nikomu złego słowa nie powie. W mojej intencji nic złego nie ma, ale fakt - Bratajakuba nie ma.
                  Może wspólnie poszukamy ?
                  • 1fatum Re:Braciejakubie 15.09.10, 23:07
                    rita100 napisała:

> Oj, to ja się wykazałam nieznajomością tych rzeczy. To przez to, że ufam ludzio
                    > m, że nikt nikomu złego słowa nie powie. W mojej intencji nic złego nie ma, ale
                    > fakt - Bratajakuba nie ma.
                    > Może wspólnie poszukamy ?

Może wystarczy w nowym wątku przez kulturalną osobę, równie kulturalnie zaprosić?
                    • rita100 Re:Braciejakubie 15.09.10, 23:15
                      Trzeba nad pomysleć. Jutro też jest dzień i tez zaświeci słońce
                      • rita100 Re:Braciejakubie 15.09.10, 23:15
                        rita100 napisała:

> Trzeba nad tym pomyśleć. Jutro też jest dzień i tez zaświeci słońce
                    • kubiss Re:O 1 Fatum 16.09.10, 00:55
                      1fatum napisał: > Może wystarczy w nowym wątku przez kulturalną osobę, równie kulturalnie zaprosić?

Przypomnij sobie Rita jego kulturalne wpisy dot. kalu odbytu i wszystkiego co tym zwiazane
                      • kubiss Krotki popis erudycji 1Fatum 16.09.10, 01:10
                        1fatum 31.07.09, 22:29 Odpowiedz
                        rita100 napisała:

Rita, wobec Ciebie byłbym delikatniejszy, ale po jakimś czasie pracy językiem,
                        Twoje "ajajaj!" byłoby głośniejsze i bardziej długotrwałe.
                        Miałbym jedynie obawy, czy za bardzo by się moja praca nie spodobała.

Kazdy wie o jaka prace jezykiem u Rity mu chodzi.Bedzie po tym jeczec .
                        Takie teksty wyraznie podniecaja 1Fatum. Jest ich mnostwo do tego wiele tekstow o odbycie kale itp.
                        ..................................................................
                        1fatum 01.08.09, 00:25 Odpowiedz
                        Chyba zaś Rita będzie miała mokre sny, bo zarówno Dunaj, jak i Don wiele
                        wilgoci niosą.
                        • rita100 Re: Krotki popis erudycji 1Fatum 16.09.10, 21:39
                          Kubiss, a po co wracasz do takich staroci.
        • hanys_hans Re: Brother_Jakuba is asshole 24.09.10, 17:28
          kubiss napisał: -> Re: Brother_Jakuba is asshole

https://statichg.demotywatory.pl/uploads/201008/1281275104_by_KprezS_500.jpg
          • 1fatum Re: Brother_Jakuba is asshole 14.10.10, 09:20
            Swoją opinię, że B-J poczuł się źle w towarzystwie niektórych osób opieram choćby na tym wątku. Jeżeli mnie pamięć nie myli, gdzieś się krótko odezwał.

Skoro taki gruboskórny jak ja, też chciałem opuścić forum, gdzie większe przywileje mają chamy, to poważny człowiek nie czyje się dobrze z nimi. Istnieje alternatywa, że ktoś musi odejść.
            Wolałbym się mylić, ponieważ bardzo ceniłem wyważone opinie B-J.
          • kubiss Re: Brother_Jakuba is asshole :-) 14.10.10, 16:40
            It was just Jock .
            He now this . . . . . :-)

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka