Dodaj do ulubionych

Hallo....ween,ludkowie

• szwager_z_laband Re: Hallo....ween,ludkowie 31.10.11, 18:14
      my we Laband to znomy jeszcze od naszych oumow i wczesniyj, ale niy robiouo sie takego cyrku, ajnfach sie z bani gowy robiouo ze swiyczkom dryny i bou szpas. Cos mi sie zdo ze ludzie we slonsku o tyj staryj slonskyj tradycji zapomniekli i tera myslom ze to je nowe. Abo?
      • gryfny Re: Hallo....ween,ludkowie 31.10.11, 18:35
        Genau ,za bajtla zech szkubou w bani by swieczka tam postawic.... ale czy to bouo 31-go nie pamietom
        • szwager_z_laband Re: Hallo....ween,ludkowie 31.10.11, 18:41
          prawiech tera godou z mojom mamom, ona tysz to ze czasow jak bouo mauo dziouszka pamiynto

zawsze w tym czasie sie to robiouo, ale niy na jakis konkretny dziyn - pszinajmiyj jo tego ze jednym konkretnym dniym niy kojaza.
          • szwager_z_laband ps 31.10.11, 18:45
            www.slonsk.com/miniatur/utopek/bania1.htm
            jo by sie wcale niy zdziwiou keby te banie do Hameryki Slonzoki zawiyzli;)
            • gryfny Re: ps 31.10.11, 19:01
              coukiem mozliwe,przeca nic nie majom swojego poza Indianerami w rezerwatach
              • szwager_z_laband Re: ps 31.10.11, 19:10
                w kozdym razie ouma od mojyj mamy w XIX wieku rodzono znoua ta baniowo maszkara, a onyj juz wiela do wieku ameryki by niy brakwauo dzisiej;)
                • berncik Re: ps 31.10.11, 19:18
                  My to tysz robieli,tak jak szwager godo nie bouo okrelonej daty.Ino jesienne dogodzone banie
                  wieczorym bouo wczesni cma to se te totenköpfe ze to swieczkom fajnie robiouy.
    • gryfny Re: Hallo....ween,ludkowie 31.10.11, 20:14
      www.rp.pl/artykul/18,742310-Chrystus-kontra-dynia.html
      Nie byda tego komentowou bo bych musiou zgrzeszyc
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka