ballest 15.05.12, 20:25 Moje Faworyty to: - Mercedes-Benz B 200 CDI - Subaru Forester Mocie jeszcze inne typy ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwager_z_laband Re: Jakie AUTO kupic ? 15.05.12, 20:33 my odbiyromy zaq miesionc tego:) www.myvideo.de/watch/7016954/Nissan_xtrail_by_UPTV Odpowiedz Link
ballest Re: Jakie AUTO kupic ? 15.05.12, 20:47 Fajne te Nissan xtrail autko, muszam pedziec, jo bou w Japonii we ty fabryce i wiem , ze Qualität tych autkow jest wiyncy jak PERFEKT!!! Odpowiedz Link
anton_28 Re: Jakie AUTO kupic ? 15.05.12, 20:50 Ballest, was ist los??? jou Ciebie zajs musza po cichu podpedziec! zodyn Subaru ani Benz - dyc to se bydziesz couke zycie uczou tym autym jechac! Nur VW Audi ;) Golf Plus do Twoji, Audi Q3 do Ciebie Odpowiedz Link
kubiss Re: Jakie AUTO kupic ? 15.05.12, 20:58 Uwazam ze najlepszym samochodem dla Ost Emeryta w Niemczech jest ten malutki najtańszy Volcwagen Polo . Mało poli wszedzie zaparkujesz i do tego umyjesz jedna butelka po sprudel . No może dwoma :-) Odpowiedz Link
1fatum Re: Jakie AUTO kupic ? 15.05.12, 20:58 Nie jestem fachmanem, ale odkąd wsiadłem na Audi Quattro, to innego już nie chcę. Możecie nie uwierzyć, ale moje stare a6 2,5 tdi na trasie, kiedy nie przekraczam 140/h pali ok. 6 - 6,5/100 km. Drogi trzyma się jak kot pazurami i jest wygodne. Jak nie zawisnę na brzuchu, to wjadę i wyjadę. Wszelkie inne auta, to "wynalazki" o cienkiej blasze. Na pewno nigdy nie kupiłbym francuza, czy jakiegoś żółtka. Z niemieckich, jakoś BMW mi nie podchodzą. Ople wydają się najmniej trwałe. Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: Jakie AUTO kupic ? 15.05.12, 21:57 Cza paczec na wygoda. Same wsiadanie i wysiadanie tysz cza brac pod uwaga.Moj typ to Mercedes A lub B klasa. Maly zwinny i se niy psuje.Wiyncy niy cza. Odpowiedz Link
ballest Re: Jakie AUTO kupic ? 15.05.12, 22:40 HMMMMMMM, Soccer mou tukej Recht !!! Audi uech tysz jezdziou, dobre auto ale tera szukom auta przejsciowego na pora lot! max 5 !!! Odpowiedz Link
dede99 Re: Jakie AUTO kupic ? 16.05.12, 12:30 niy musi byc Carrera-taki Boxter by mi styknol -(przejsciowka) ;) Odpowiedz Link
kubiss Perfekt Wagen fur Deutschschlesiesche Leute 16.05.12, 14:25 Perfekt Wagen fur Deutschschlesiesche Leute Welche laien heute Zukunft Wagen - Smochod przyszlosci . Tani ekonomiczny z przestronnym wnetrzem . Do tego mozna umyc pod blokiem e Niemczech dwoma butelkami po sprudel . Ino tak aby nikt nie widzial bo mozna strafe zahlen ;-) Odpowiedz Link
cirano Re: Perfekt Wagen fur Deutschschlesiesche Leute 16.05.12, 14:47 Moja cera odebrala tydziyn tymu nowe 3-ka Audi, jako dienstwagyn. Recht piykno maszynka. Z tych dwuch, wzionbych sie tego B-Merca, ale przichylom sie do tego co godo Toni. Odpowiedz Link
bratjakuba Re: Perfekt Wagen fur Deutschschlesiesche Leute 16.05.12, 16:09 A obejrzi se te auto. Nejlepszy sie opłaci go kupić w Polsce bez VAT a Mehrwertsteuer zapłacić w BR. www.citroen.de/home/#/citroen-ds5/ Odpowiedz Link
bratjakuba Re: Perfekt Wagen fur Deutschschlesiesche Leute 16.05.12, 16:45 A jak chcesz łacno kupić naprowda dobre auto to polycom nowo 2012, Honda Civic 4D Executive. Też trza kupić w Polsce. W Niymcach tego modelu ni ma w sprzedaży. To jest zaleta bo wszyjszy sie bydom oglondać i pytać co to za model . Cena ok. 18700 €( po odliczyniu VAT i zapłacyniu MW jeszcze 4% łacnij). Mo wszystke bajery w cynie. Ksenon,podgrzywane siedzynia, automaty wycieraczki (deszcz) i swiateł(zmrok),dwustrefowo,automatyczno klima,tempomat, czujnik parkowania i niezawodność Hondy. Obsługa co 25 tys. km bez denerwujoncych "stopow" abo monitow o konieczności zgłoszynia sie do warsztatu. No i przijymność z jazdy wysokoobrotowym niezawodnym motorym i radość na stromych podjazdach jak wszystke Audi,VW, i inksze nadmuchane turbo puchnom pod gorka a honda na "szóstce" ciongnie 140 km/h. Mo,jak dlo mie jedynie dwa drobne mankamenty. Brak wycieraczki zadniego okna(z powodu Sedan) i zawiasy pałąkowe wchodzonce do bagażnika przi zamykaniu klapy. Odpowiedz Link
berncik Re: Perfekt Wagen fur Deutschschlesiesche Leute 16.05.12, 17:03 Braciku:Honda keine frage je i boua dobro. Ale ten francuz (Citroen),to bych nie radziou On je fajny i dobrze wyglondo ,ale to je auto na dwa do trzech lot bo potym zaczynajom se klopoty i roz za razem siedzisz we serwisie.Mauo tego jakos przi zamykaniu Drzwi klapie to jak bys zawierou konserwenbiksa.To Seat albo skoda nie godajonc juz o Golfie ,by bou lepszy. Odpowiedz Link
bratjakuba Re: Perfekt Wagen fur Deutschschlesiesche Leute 16.05.12, 17:21 berncik napisał: > Braciku:Honda keine frage je i boua dobro. Ale ten francuz (Citroen),to bych ni > e radziou. -------------------------------------------------------------------------------------------- Ale piykny to on je ,tyn Francuz. Toż bezmaś francuske auta som ostatnio lepsze "als ihr Ruf" ale jo ni mom żodnego snimi doświadczynio bo omijom Francuzy. Choć z druge strony przeca Nissan to je terozki jedna familio śnimi. Co do Hondy to moga poświadczyć. Mioł ech ich 7 bez ostatnie 20 lot. I potwierdzom ta parola, "Einmal Honda immer Honda". Mom porównanie bo we familii przewinyły sie w tym czasie roztomańte marki. Trza tu jeszcze dodać,ze godomy o nowych autach, bo teraz prziszła moda na kupowanie wieloletniego szrottu. Jo mom na tyn temat swoje, niedobre zdanie boch już sporo takich przechodzonych aut som przedoł. Odpowiedz Link
berncik Re: Perfekt Wagen fur Deutschschlesiesche Leute 16.05.12, 18:23 Tak trocha übersicht zechdostou tego roku bez zima .Somsiod i kolega tysz rentner pedziou mi poc trocha porobic bo ino siedzisz i ci se mierznie. Wciong mie do autoverleih firma.To my przewozieli auta ,to w jednym dniu zech jechou z 10ma roznymi prawie nowymi autami dziennie. To dostaniesz trocha wglond Francuzy som chyba nojlepi wyposazone w rozne duperele i to we listen prajzie.We Niemieckym aucie se nie wyplacisz jak bys to wszystko chciou.Od poru lod jezdza BMW .Ale ta BMW 1 bych nie kupiou to je dziadostwo, jo jechou trzema i wszystke bouy zue.Nie czues ten BMW gefühl.Mozno jeszcze zmieniom. W Aucie msi byc cicho mienko , wygodnie, jak na wodzie ,ein hauch von luxus . Odpowiedz Link
bratjakuba Re: Perfekt Wagen fur Deutschschlesiesche Leute 16.05.12, 19:17 berncik napisał: > Tak trocha übersicht zechdostou tego roku bez zima . W Aucie msi byc cicho mienko , wygodnie, jak na wodzie ,ein hauch von luxus . ======================================================= Zgodzom sie Tobom Berncik. Auta tak richtich mogesz porownać jak sie w krotkim czasie przesiodosz z jednego do drugigo ale pod warunkym,ze som z podobnych rocznikow. Z każdym liftingym przeca sie coś w autach poprawio. A jak idzie o tyn "Hauch von Luxus" to to praje majom te Francuzy a celuje w tym Citroen. Ta wygoda i te troszka luksusu je ale w nich okupione małom przijymnościom z jazdy. Od dycki Citroeny były "Untermotorisiert" bo sprit już downo we Francji boł drogi a i podatek był chnet od kożdego PS-a( konia mechanicznego). Do dzisiej we Francji nie podowo sie mocy motoru ale jakeś CV z numerym-jego klasy podatkowej. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Perfekt Wagen fur Deutschschlesiesche Leute 16.05.12, 20:41 Hondow my tysz tela mieli ze zliczyc mi to juz ciynszko - z wszyskich modeli my byli zadowolone. my srednio co 2 lata ale auto zmianiomy od cwierc wieku:) Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: Perfekt Wagen fur Deutschschlesiesche Leute 16.05.12, 21:36 Roz sie zyje.Dede tysz mysla ze do ballesta to by bylo odpowiednie auto. fotos.autozeitung.de/462x347/images/bildergalerie/2012/01/Porsche-Boxster-2012-Auto-Salon-Genf-2012-05.jpg Odpowiedz Link
berncik Re: Perfekt Wagen fur Deutschschlesiesche Leute 16.05.12, 21:48 socer-schlesier napisał: > Roz sie zyje.Dede tysz mysla ze do ballesta to by bylo odpowiednie auto. > fotos.autozeitung.de/462x347/images/bildergalerie/2012/01/Porsche-Boxster-2012-Auto-Salon-Genf-2012-05.jpg socer to je super auto ale dlo 30 latka ballest to je stary rentner,dobra w duchu mody ,ale te kosci.Do tego sieca wleci ,ale fto go mo wyciongac ha,ha,ha. Odpowiedz Link
artjomka Re: Perfekt Wagen fur Deutschschlesiesche Leute 16.05.12, 21:45 Witom! Tak po prowdzie, to pytanie Ballestra rozumia. Heut’zutage ciynczko je nawet komus dowac rada, coby kupiou sie taki, abo inkszy autok. Te czasy, kej sie godauo... italjyner to roscieje w uoczach, abo....japaner, to jest auto do dupy, som vorbei. Malo kery producynt puszczo na rynek auta, kere niy nadowajom sie do jezdzynio. Bo nawet take Rumuny majom coukiym pasable modele. Mi sie zdo, co nojwazniejsze je przekonanie do auta, kere chce sie kupic. No i pytanie – wiela chca za nie dac. A ze troszka szpanowanio tysz nolezy do tego – niy powjym, ze niy. Bo choc godajom – auto mom po to coby sie nim poruszac, to po mojymu tak coukiym niy sztimuje. Bo piernika, jak ech za modu miou Porscha, to tysz ech bou dumny jak paw, choc tak po prowdzie – ino mie uon kosztowou piniondze. Bo – jak to godajom – za dziyndobry we warsztacie, miouech jusz 100 marek weg. No ale fajnie bouo – ale jak ech chciou juzajs nastympnego kupic, i widziou ta cyna (wtedy Porsche wypusciou 968, kery mi sie bardzo podobou), to mi przeszuo Potym bou czas aut terynowach. I juzajs – jak ech chciou sie kupic nastympnego (Sorynto), kery juzajs tak drogi niy bou, to mie Moja namowioua, na auto z gwiozdom. I tak do dzisiej ostauo.Moja jezdzioua SLK – ale bou ij za twardy i za larmiaty, a do tego godaua, co niy mo w niym miejsca, coby wrazic taska. Ciynczko mi bouo jom przekonac (bo jo tysz niym rod jezdziou), no to my go sprzedali. Teroski jezdzi Hiundajym, kery mo wszyjstke szniksznaki – choc po mojymu tysz je larmiaty. Ino Moja, to przejezdzi na rok 3000 kilometrow – to do nij to styknie. Na jesiyn kupiou ech sie tyn ostatni model „C”- juzajs kombi, i musza pedziec, co trocha ech je zawjedziony. Tym poprzednik (W203), lezou mi lepij. Mozno to tysz sprawa przizwyczajynio. Teroski szukom, coby sie dlo szpasu kupic Pinzgauera – wersjo Sani. Sprzedowo je armia szwajcarsko – ale som – jak na take auto, pieronsko droge. Moja sie lacho, co jak puda na emerytka, to sie byda mog jezdzic z niym jako wounmobil. Also, to tyla z moji strony dorodzanio Ballestrowi. Pyrsk! Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: Perfekt Wagen fur Deutschschlesiesche Leute 16.05.12, 22:18 Chopcy auto to musi radosc niysc. My niy som niywolnikym auta. Ty sie mosz cieszyc zyciym.Mosz se take auto kupic kere Ci sprawio najwiynkszo uciecha. Odpowiedz Link
kubiss Re: Perfekt Wartburg fur Deutschschlesiesche Leute 16.05.12, 22:22 socer-schlesier napisał: > Chopcy auto to musi radosc niysc. My niy som niywolnikym auta. Ty sie mosz cies > zyc zyciym.Mosz se take auto kupic kere Ci sprawio najwiynkszo uciecha. Temu najwieksza ucieche sprawia Wartburg w blaszanym garazu koło chałdy pośród familoków Odpowiedz Link
artjomka Re: Perfekt Wartburg fur Deutschschlesiesche Leut 16.05.12, 22:29 kubiss napisał: Temu najwieksza ucieche sprawia Wartburg w blaszanym garazu koło chałdy pośr > ód familoków No a ciebie kubiSS, to nojwjynkszo radosc sprawio, jak pielyngniosz prziniesie tabletki na uspokojynie, wrazi do prykola i pobawi sie twojym ciulikiym! Bo ciul zostanie ciulym! Pyrsk! Polcka Kargulym silno! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Perfekt Wartburg fur Deutschschlesiesche Leut 17.05.12, 14:40 www.rabatt-auto.de/ Odpowiedz Link
kubiss Re: Perfekt Wartburg fur Deutschschlesiesche Leut 17.05.12, 15:29 pamietajcie ze samochod musi satc w garazu . 2.bp.blogspot.com/-qOS5l5AgT8A/ThM3t-DpiHI/AAAAAAAALE8/Ob5_cBHzgXM/s1600/fz_sb_14.jpg Jezdzic trzeba malo zeby sie nie zuzywal Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: Perfekt Wartburg fur Deutschschlesiesche Leut 17.05.12, 15:50 berncik 16.05.12, 21:48 Odpowiedz socer-schlesier napisał: > Roz sie zyje.Dede tysz mysla ze do ballesta to by bylo odpowiednie auto. > fotos.autozeitung.de/462x347/images/bildergalerie/2012/01/Porsche-Boxster-2012-Auto-Salon-Genf-2012-05.jpg socer to je super auto ale dlo 30 latka ballest to je stary rentner,dobra w duchu mody ,ale te kosci.Do tego sieca wleci ,ale fto go mo wyciongac ha,ha,ha. =========================================== Besto to je ostatni dzwonek zeby jeszcze trocha zaszalec a wysportowany ballest je dosc zeby mog do tygo auta wlysc a i potyn wylysc z niygo. Odpowiedz Link
anton_28 Fazit: 17.05.12, 17:38 B Klasse 200 CDI abo Subaru Forester - cza se ty sprawie pszijrzyc na powaznie : oba som prawie 2 inksze auta - piyrszy kompakt, drugi SUV, das heisst: Jak idzie o: CYNA: tukej powiniyn byc gleichstand - ale jakbyjs chciou B-Klasse ze tym ausstattungym kupic co mo Forester serie, to moge byc nawet drogszo! MOTOR: sam bych widziou B-Klasse na pszodku bo mo nowy CR Diesel, a Subaru meistyns wciepuje Boxer do kerych klangu cza se pszizwyczajic, no i spoli wiyncy skisz wogi ANTRIEB: tukej zajs je Subaru s pszodku - bo mo Allrad - tego bydzie Ci w B-Klasse brakowauo, bo nie wia eli jusz je 4-Matic FAHRWERK: sam tysz powiniyn byc Gleichstand, ale z mauom pszewogom Subaru, kerym mogesz tysz trocha po lejsie pojechac, B-Klassa uostanie wisiec na koleinach WYKONCZYNIE: klar piyrszy platz do Mercedes, sam wszyske Stoffy som piyrszo klassa, i nic niy szczyrko, niy kszipi, widac tyn Qualität - Subaru zajs, naja, fajnie wyglondo, ale to niy som te same Stoffe co niymiecke. JAZDA: B-Klasse jusz je dojs wysoko, ale w Subaru siedzisz jak na Thronie! Sitze w obuch sztramm, ale jusz pszi piyrszym dyszczu jako "VW Fahrer" klniesz na Mercedesa bo niy poradzisz wajhy uod wyciyraczkow znejs - bo ji "niyma" :) i zanim ja znejdziesz to zajs klara swiyci. W Subaru zajs musisz wpszoodzi bedienungsanleitung poczytac, bo tych knefli je wszyndzie pouno i wszyske po angelsku uopisane, i jak mosz w VW knefel ESP, to w Subaru tygo knefla niy znejdziesz - also tajak zech napisou, tymi automa cza se erst "nauczyc jezdzic" INKSZE: B-Klasse po 5 latach pszedosz drorzi jak Forester, to je klar. Ale jako ze je uod Mercedes, to gorole go mogom warci porwac, jak Subaru. W Unterhalcie tysz B-Klasse je tonszo - Steuer, versicherung, Teile, Verbrauch... Jak idzie ale o gwarancja to Mercedes se moge skludzic - yno 2 lata. Forester mosz 3 i mogesz na 5 lout zusatzgarantie dokupic, wtedy Cie nic niy interesuje, ale obacht - na verschleissteile niyma gwarancje! Also, jak bych to miou tera podsumowac, Ballest: Forester do Ciebie, a do Twoji zony B-Klasse :) Odpowiedz Link
berncik Re: Fazit: 17.05.12, 18:10 Jak se ftos wybiero take auta oba o podobnej wygodzie do wsiadanio i wysiadanio.Jak ballest bydzie chciou 911 to go se kupi.Moj somsiod go miou a teraz mo 65lot i kupiou se Cayenne.To tysz idzie szpanowac. Odpowiedz Link
ballest Re: Fazit: 17.05.12, 21:16 Dziynkujam za richtig fajne dorady, powiem nawet diagnozy, mnie se nie spieszy, bo mom 2 wagen od syna, ale chcam miec cos mojego! Widzam, ze Subaru tysz Antonowi pasuje. Cayenne nie wchodzi we rachuba, podobnie jak Tuareg ( lecom na jedny tasmie) bo som za drogie we eksploatacji1 Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: Fazit: 17.05.12, 21:49 Sam tysz cos o autach (te co lubiom Szwedzi). moto.pl/MotoPL/56,88389,11737161,TOP_10___Bestsellery_w_Szwecji.html Odpowiedz Link
bratjakuba Re: Fazit: 20.05.12, 15:20 ballest napisał: > Danke za fajne porady ================================================== Prawie ech przeczytoł,ze nowy prezydent Francji jeździ takim autym jak ech Ci polycoł. Odpowiedz Link
ballest Re: Fazit: 20.05.12, 19:49 No uobejrzi, to Ty jezdzisz prezydenckiem autem! Jo na razie Auta dali nie wybrou a na moim Merkzettlu juz ponad 80 autow mom, a dali nie wiem jakie wybrac ;) Odpowiedz Link
seppel Re: Fazit: 20.05.12, 22:55 Nur mal so aus reiner Neugier, deine alte Kiste-was ist denn mit der passiert? Odpowiedz Link
alladyn15 Re: Fazit: 21.05.12, 05:53 Najlepsze auto,to auto z wypozyczalni i tego faktu nikt nie zmieni. Odpowiedz Link
berncik Re: Fazit: 21.05.12, 12:34 alladyn15 napisał: > Najlepsze auto,to auto z wypozyczalni i tego faktu nikt nie zmieni. Mosz racja to jest najtaniej :Ale mosz inny problem .Co zrobic z Tymi Poeniedzmi.? Wiesz ? Pieniadze szczescia nie przynoszom ,wiec trzeba je wydac.Nojlepi na auto Odpowiedz Link
ballest Re: Fazit: 21.05.12, 12:26 seppel napisał: > Nur mal so aus reiner Neugier, > deine alte Kiste-was ist denn mit der passiert? On poszou do naprawy na Slonsk i tam bydzie na Gaz przerobiony i dali bydzie jezdziou! Odpowiedz Link
seppel Re: Fazit: 21.05.12, 23:06 ballest napisał: > > On poszou do naprawy na Slonsk i tam bydzie na Gaz przerobiony i dali bydzie j > ezdziou! .............. und sehr wahrscheinlich bleibt dort . Egal ,nicht meine Sache. Odpowiedz Link
ballest Re: Fazit: 23.05.12, 12:01 www.adac.de/sp/presse/_mmm/jpg/Pannenstatistik%202011_124178.JPG Tera se oglonfom za Mercedesem B 200 CDI Odpowiedz Link
seppel Re: Fazit: 23.05.12, 18:37 Guten! ein großes Auto in einem Großstadt, lohnt sich das überhaupt? ich meine, Kurze Strecken ,öfter mal mit Motorschaden verbunden , das Spritverbrauch ,Parkplatzknappheit... und das schönes Auto mal wieder am Straßenrand abgestellt -oder host jetze ne Garage? Odpowiedz Link
ballest Re: Fazit: 23.05.12, 18:43 Garage kann ich mir bauen, aber wozu ? Garagenautos rosten schneller ;) Mercedes 200 CDI ist doch ein Kleinwagen! Odpowiedz Link
seppel Re: Fazit: 23.05.12, 19:19 Alles klar! ;) ein Mercedes das Statussymbol schlechthin Odpowiedz Link
ballest Re: Fazit: 24.05.12, 21:44 Na razie zech jeszcze nie wybrou, ale byc moze bydzie Merc, ale dlo mnie to nie jest status symbol, atatus symbol ten je wiekszy a nie takie male auteczko, to moj Passat bou statussymbolem, bo ten miou Power i wyposazenie jakie jeszcze tera po 13 latach w tym mercedesie miec míec nie bydam, ale to bou Testwagen z Phaetona ! Odpowiedz Link
seppel Re: Fazit: 24.05.12, 23:24 Erzählt nicht ! ;) dein VauWi als Statussymbol? Nee! vielleicht nur dann, wenn du eine Tafel, wo all die Extras aufgelistet sind, auf das Auto anbringst -sogar die Farbe war uninteressant ;) Ein Mercedes aber, in "deiner Gegend" ... Odpowiedz Link
alladyn15 Re: Fazit: 26.05.12, 04:51 Najlepsze auto to nie Mercedes czy Cadillack. Najlepsze auto jest z wypozyczalni ! Odpowiedz Link
ballest Re: Fazit: 27.05.12, 00:25 Mein VW, war Testwagen für Phaeton ;) OKI !!!! Den Wagen habe ich nur durch "Bekanntschaft" bekommen, mein Kolege war Investitiondirektor bei Skoda in Mlada Boleslav! Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Fazit: 29.05.12, 17:40 prawiech sie dowiedziou - moj synek takim firmowym nowkom jezdzi ostatnio Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Jakie AUTO kupic ? 21.05.12, 07:49 dej znac na co sie zdecydujesz Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Jakie AUTO kupic ? 25.05.12, 08:00 moje sie chyba pora tydni spozni = jeszcze je na statku:( Odpowiedz Link
ballest Re: Jakie AUTO kupic ? 28.05.12, 22:56 Jou juz mom moje na UOGRODKU!! a tu wiyncy Bildow schlesien.nwgw.de/foto/thumbnails.php?album=1030 Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: Jakie AUTO kupic ? 28.05.12, 23:30 Bardzo fajne auto. Z tygo bydziesz zadowolony. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Jakie AUTO kupic ? 29.05.12, 15:44 auto fajne, ale jo tam widza bajtla! je zes juz oupa?? Odpowiedz Link
seppel Re: Jakie AUTO kupic ? 29.05.12, 16:43 szwager_z_laband napisał: > auto fajne, ale jo tam widza bajtla! > > je zes juz oupa?? ............ na klaro! oder denkst ze uon sie zas "take Extra" do Auta kupjou. Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Jakie AUTO kupic ? 29.05.12, 17:12 Kerj'ś bydymy wszycke oupami,mje siy to podobo:) Odpowiedz Link
ballest Re: Jakie AUTO kupic ? 29.05.12, 20:22 szwager_z_laband napisał: > auto fajne, ale jo tam widza bajtla! > > je zes juz oupa?? Tyn Bild tam przez Zufall se znod, a mnie se go löschen nie chcialo! To je cera od syna moji siostry ;) Ni jou nie je Opa ! To jest ta OMA , czytej moja siostra na tym Bildzie: schlesien.nwgw.de/foto/displayimage.php?album=828&pos=0 Odpowiedz Link
berncik Re: Jakie AUTO kupic ? 29.05.12, 20:28 Jak nie na Opy to Gratulujymy na fajne Autko, zyczymy gumiannych stromow. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Jakie AUTO kupic ? 30.05.12, 14:51 szkryfnij kedys jakzes je z niego zadowolony od mojyj siostra tysz go miaua jeszcze przed 1,5 roku - wuasciwie boua zadowolono z niego! Odpowiedz Link
ballest Re: Jakie AUTO kupic ? 30.05.12, 15:12 Laband, jeszcze nie wiem, to muszam z niym trocha pojezdzic, moj Passat miou duzo wiyncy extras, choc ten je tysz dobrze wyposazony, "Fahrzeugausstattung ABS Airbag Alarmanlage Alufelgen Beifahrerairbag Bordcomputer Einparkhilfe Elektr. Fensterheber ESP Klimaanlage Klimaautomatik Lederausstattung Multifunktionslenkrad Navigationssystem Nebelscheinwerfer Scheckheftgepflegt Servolenkung Sitzheizung Wegfahrsperre Xenonscheinwerfer Zentralverriegelung Schiebedach Kurvenlicht " Odpowiedz Link
seppel Re: Jakie AUTO kupic ? 31.05.12, 12:16 Boah-ey! und der VW war noch besser? bestimmt eine von der 007autos ;) Reschpekt ! Odpowiedz Link
ballest Re: Jakie AUTO kupic ? 31.05.12, 19:11 Ja VW Passat hat folgende Austattung: Klima FCKW-Frei Holzeinlagen aus Nußbaum-Wurzelholz Xenonlicht mit Leuctweitenregulierung Regensensor Automatisch ausblendender Innespiegel Navi mit Multi Display (MFD) Tandem Bremskraftverstärker ESP Schiebedach elektrisch mit Sonnenschutz Jalousie Sitzeinstellungen elektrisch CD Wechsler Tempomat, Sitze - Nappaleder mit Schwitzfreien Wildleder Automatik mit tiptronic funktion Hubraum 2,8l V6 syncro, Allrad Odpowiedz Link
herbjelita Re: Jakie AUTO kupic ? 31.05.12, 19:40 Ballest, jo we tyj dyskusyji nie zabierou zdania, ale tera powiem co myślam. Dlo mie Merzedes już downo odpod. Miouech E-220 Kombi, Diesel 136 PS. To boua kryka. Untermotorisiert i to do pieruna. We Alpach na tych serpentynach musiou ech na 1 bieg redukować, ale ze kożdym innym nie. Na tyj Autobanie wele Fulda robiou ech balanca jak na jachcie. To bouo najgorsze auto jekie ech kedykolwiek miou. Ze Mercedesa jest ech wyleczony. Do tyj pory w moim życiu miou ech VW Garbus, Austin Allegro, Austin Ecklein, Ford Taunus-Combi, 3 razy nowy Opel Omega-Combi, Mercedes E-220-Combi, nowy Volwo-Combi a teraz dwa razy nowe Citroen C-5-Combi. Po tych wszyskich doświadczeniach doszou ech do wniosku, że najlepsze auto jakie ech kiedyś miou to Citroen. Technika o jakej Niemcy śniom i to wszystko im Preis erhalten. To som pierwsze auta co zymnom godajom, Massażystka tysz zawsze ze mnom jedzie a jak zauaduja tona bagażu - moje auto zawsze jedzie wedug Wasserwagi. To je auto do takich jak jo - mienke - żoudnyj dziury muj krzirz se nie boi. Koffer se som otwiero, jeno niy podczas jazdy, a mosz coś cienszkiego do dzwigania, to zadek se som obniżo. To je pierwsze auto co za mie myśli!!!. Cosik fajnego. Dodom jeszcze, że te nowe Citroen DS5 to już nie to samo. Tego nie kupia. Pyrsk. Odpowiedz Link
ballest Re: Jakie AUTO kupic ? 31.05.12, 20:42 No ja, Recht mosz, bo tak jak ten Passat to nie jezdzi, choc tysz automatik, ale Quattro jest QUATTRO a tego w niym nie mom! Za pora miesiecy wom napiszam wiyncy! Odpowiedz Link
gajowy555 Re: Jakie AUTO kupic ? 18.06.12, 14:02 Balcio, a nie lepsi buło kupsić takie ołto ??? :) www.flixxy.com/volkswagen-levitating-car.htm#.T6UcnXZfQPU.gmail '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' pozdraziom ze Warniji Odpowiedz Link
rico-chorzow Pierwszą dewizą 18.06.12, 17:30 jest: obojętnie jaki wóz,byleby tylko dupę wjózł, i to jest podstawowa dewiza, inną dewizą jest też tylko i wyłącznie Benz,300-400 koników,8 - topofow:),wtedy Kordyliery,Czumolugma a wcale Alpy nie są groźne,przejedzie się bez problemów,oczywiście bez wynokwiania aury;),dejcie mi tys trocha posnokwiać:) Odpowiedz Link
seppel Re: Pierwszą dewizą 18.06.12, 19:08 ..."wyłącznie Benz,300-400 koników,8 - topofow:)"... ...und ein Esel za Lynkerym ;) Wohlsein ! Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pierwszą dewizą 18.06.12, 19:44 Seppel,to Twoja autopsja?,współczuję,no i nie przeszkadzam,Esel przez dziesiątki lat jeździ bez wypadku po świecie i to z dostateczną ilością koników pod lynkkerom;),zazdrość nie jest dobrym doradcą,Yjzlu:) zum Wohl;) Odpowiedz Link
seppel Re: Pierwszą dewizą 18.06.12, 20:45 ach Pan Rico ;) niy wjym czamu zes sie som siebje Yjslym nazwou widocznie mousz ku tymu powody und tego ci tysz niy zazdroszczam Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: Pierwszą dewizą 21.06.12, 23:41 Ballest dobre auto zes wybrol.W niyzawodnosci jest na szpicy moto.onet.pl/323268,12164597,1,zdjecie.html?node=27 Odpowiedz Link