Dodaj do ulubionych

Polak bezdomny

26.01.19, 09:56
Wczora na ARTE byl reportaz o berlinskich, bezdomnych Polakach. Az se wierzyc nie chce jak ech widziol tych biedokow i to tysioncami pod berlinskimi mostami i w rejonie Tiergarten. Zyjom ze zbierania pustych flaszek. Nie majom dokumentow, prawa jazdy, roboty - ale gorzola majom.
Mlodzi wyglondali jak staruszkowie. To poprostu tragedia. Iskierka nadzieji dla nich to bezplatna sluzba zdrowia Caritasu i dwoch pomocnikow polskiej organizacji BARKA. Ich dotychczasowe osiagniecie to zorgnizowanie powrotu do Polski dla 16 dumnych i niezlomnych Polakow. Powrotu to oni nie chca bo sie wstydza. Polak to ma Charakter.
Obserwuj wątek
    • socer-schlesier Re: Polak bezdomny 26.01.19, 14:55
      Niy bylo tam miyndzy nimi iksisa abo erki,tych dwoch dumnych na niymieckim chlebie?
      • hans-jurgen Re: Polak bezdomny 26.01.19, 15:57
        socer-schlesier napisał:

> Niy bylo tam miyndzy nimi iksisa abo erki,tych dwoch dumnych na niymieckim chle
        > bie?
        -------------------------------------------

Jesli tak jest, to sa tu z wlasnej woli, bo nikt ich tu na sila niy przykludziol.
        Jednak w bogatych Niemcach jest tysiace niy z wlasnej winy bezdomnych
        Niemcow, ale ci ani Ciebie, ani Herbusia niy obchodza, bo lepiej sie wyzyc
        na IKsisach i Erkach, co z Was za Fremdenfeindliches Gesindel ? :))
        • herbjelita Re: Polak bezdomny 26.01.19, 16:10
          Przikludzila ich tu bieda, tak samo jak tych Afrikanow. Gesindel zas to taki jak ty co nienawidzi obcych.
          Jo tym Afrikanom w miare mozliwosci pomogom. Polomkom nie pomogom zas biedne Niemce, bo i tacy som mogom pomoc znalezc w tyla organizacjach humanitarnych. Pomoc znejdom na pewno.
          • hans-jurgen Re: Polak bezdomny 26.01.19, 16:46
            herbjelita napisał:

> Przikludzila ich tu bieda, tak samo jak tych Afrikanow. Gesindel zas to taki ja
            > k ty co nienawidzi obcych.
            > Jo tym Afrikanom w miare mozliwosci pomogom. Polomkom nie pomogom zas biedne Ni
            > emce, bo i tacy som mogom pomoc znalezc w tyla organizacjach humanitarnych. Pom
            > oc znejdom na pewno.
            --------------------------------------------------
            Herbus niy pitol, jo niy nawidza nikogo, ani czornego, zoltego czy biolego,
            jo niynawidza leni i kombinatorow, a takich tu do nas Kazimierczakowo
            95% wpuscila.
            Po wojnie w 45 nasi " dobroczyncy " 14 milionow z nas przsiedlili do calkowicie
            zniszczonych wojenna pozoga miast i wsi, czy sie ktos pytol eli odbudujemy
            kraj abo pomrzemy w nedzy z glodu?
            Niy, nikogo los niymieckiego spoleczenstwa nic niy obchodziol, wiec niy
            zgrywej sie tu na Gutmenscha, jesli nawet w tyj swojej stolarni jakiegos
            Afrykanczyka zatrudniles, to mioles tonia sila roboczo, w duzej czynsci
            na dodatek jeszcze sponsorowana z podatkow.

• herbjelita Re: Polak bezdomny 26.01.19, 18:29
              Tys je ale ciemny. My momy 2019 a nie 1945. A po druge jo nie zarobkuja na tych najbiedniejszych. Jo go ucza zawodu.
              Jo inwestuja a nie kombinuja. Jak ty nimi gardzisz piszac : "jo niynawidza leni i kombinatorowa takich tu do nas Kazimierczakowo 95% wpuscila." To graniczy z rasizmem!!!
              • herbjelita Re: Polak bezdomny 26.01.19, 18:45
                PS. Uon chodzi do szkoly zawodowej dwa razy w tygodniu a trzi je u nos. Bardzo przijemny gosc z Gwinei.
              • hans-jurgen Re: Polak bezdomny 26.01.19, 20:02
                herbjelita napisał:

My momy 2019 a nie 1945.
                --------------------------------------------
                Dowosz mi do zrozumienio, ze 1945 niy bolo?
                Moze se przypomnisz jak my doszli do tego 2019 roku,
                Moze Tobie manna z nieba spadla, mnie niy, moi rodzice
                i jo musieli my wszstko swoimi wlasnymi rekoma urobic,
                dlatego uwazom, ze inni tyz to moga i to tam kaj sie urodzili,
                kaj jest ich Vaterland.

##################################################

A po druge jo nie zarobkuja na tych najbiedniejszych. Jo go ucza zawodu.
                ------------------------------------------------------
                No to napisz nom ( ale bez cyganstwa ) jaki Stundenlohn mu placisz
                i wiela Ci Bundesagentur für Arbeit za niego doplaco?

############################################

> Jo inwestuja a nie kombinuja.
                ----------------------------------------------
                Herbus niy rozsmieszej mnie, w co Ty tam inwestujesz?
                Inwestowac to inwestuja tacy jak ASSMANN BÜROMÖBEL

#####################################

Jak ty nimi gardzisz piszac : "jo niynawidza leni i kombinatorowa
                takich tu do nas Kazimierczakowo 95% wpuscila."
                To graniczy z rasizmem!!!
                ----------------------------------------------------
                Czy aby na pewno???
                Ciekawe jak Ty nazywosz tych wszystkich co maja po 10 tozsamosci,
                maja w d**pie integracje, a po Hartz IV przyjezdzaja porszakami.
                Tylko niy godej mi, ze to sa Einzelfelle i wszyscy maja trauma, a jo musza
                to akceptowac.
                • herbjelita Re: Polak bezdomny 26.01.19, 23:03
                  Wiesz ty co, ty paranoiku, jo jestem dumny z tego, ze mu moga pomoc. I widza ze on to chce i docenio.
                  Dlo mie, w pierwszej linii to je czlowiek i to mily i pracowity. Ty mozesz pluc tymi Afd-jowskimi parolami wiela chcesz.
                  Eli ci se to podobo abo niy, jo i moi nastempcy, jak i wspolpracownicy to akcepujom i tyz tak myslom.
                  HJ czas hitleryzmu na szczynscie downo minou i oby nigdy nie powrocil. Przemysl to!!!!
                  • 1fatum Re: Polak bezdomny 27.01.19, 00:53
                    Każdy ma prawo do subiektywnej oceny i nikt nie musi być taki sam jak inni.
                  • hans-jurgen Re: Polak bezdomny 27.01.19, 09:18
                    herbjelita napisał:

> Wiesz ty co, ty paranoiku,
                    > Ty mozesz pluc tymi Afd-jowskimi parolami wiela chcesz.
                    --------------------------------------------------------------
                    Ha,ha,ha, jetzt wird's persönlich, na ja, ist es nichts Neues wenn
                    man einen Gutmenschen auf den Zahn füllt.

###########################################

> Eli ci se to podobo abo niy, jo i moi nastempcy, jak i wspolpracownicy
                    to akcepujom i tyz tak myslom.
                    -------------------------------------------------------------
                    Dlatego za 50 lot slowo " niemcy " bydzie niewiele znaczacym okresleniem
                    dla krainy geograficznej zamieszkiwanej w wiekszosci przez muslimow.
                    Na moje szczynscie jo juz niy byda zyl.

> HJ czas hitleryzmu na szczynscie downo minou i oby nigdy nie powrocil.
                    --------------------------------------------------

Natürlich auch die Nazikeule mußte kommen, wie könnte es anders sein.
                    • socer-schlesier Re: Polak bezdomny 27.01.19, 09:55
                      hj kto jest bardzi pszidatny "niymiecki rodzinie" tyn Polok co spi pod mostym i gorzola wali od rana do wieczora (katolik) abo tyn co go herbi zawodu uczy i jak widac "cos z niygo bydzie"?Kedys moze se z "prawdziwom" Niymkom ozyni,zalozy rodzina i bydom mieli sporo dzieci kere Niymcy tak na gwolt poczebujom bo spoleczynstwo coroz starsze?Prosza o odpowiydz yno bez "zawilych"
                      komyntarzy.
                      • hans-jurgen Re: Polak bezdomny 27.01.19, 10:18
                        socer-schlesier napisał:

> hj kto jest bardzi pszidatny "niymiecki rodzinie" tyn Polok co spi pod mostym i
                        > gorzola wali od rana do wieczora (katolik) abo tyn co go herbi zawodu uczy i j
                        > ak widac "cos z niygo bydzie"?Kedys moze se z "prawdziwom" Niymkom ozyni,zalozy
                        > rodzina i bydom mieli sporo dzieci kere Niymcy tak na gwolt poczebujom bo spol
                        > eczynstwo coroz starsze?Prosza o odpowiydz yno bez "zawilych"
                        > komyntarzy.
                        -------------------------------------------------------------------------

Niemcom niy jest potrzebny ani jeden, ani drugi.
                        W Herbusia filantropie niy wierza, a poza tym ciekawy jestem
                        czy Ty bydziesz sie cieszol, ja Ci taki Gwiejczyk bydzie
                        wnuki plodziol. Tak najlepiej z dziesiec, bydzie super - prowda.

p.s.

Murzynek Bambo w Afryce mieszka,
                        czarną ma skórę ten nasz koleżka.

Uczy się pilnie przez całe ranki
                        Ze swej murzyńskiej pierwszej czytanki.

A gdy do domu ze szkoły wraca,
                        Psoci, figluje - to jego praca.

Aż mama krzyczy: "Bambo, łobuzie!''
                        A Bambo czarną nadyma buzię.

Mama powiada:"Napij się mleka"
                        A on na drzewo mamie ucieka.

Mama powiada :"Chodź do kąpieli",
                        A on się boi że się wybieli.

Lecz mama kocha swojego synka.
                        Bo dobry chłopak z tego murzynka.

Autor: Julian Tuwim dobrze pisze:
                        " Murzynek Bambo w Afryce mieszka "

Wprawdzie niy jestem pewny czy to zrozumiesz, abo???
                        • herbjelita Re: Polak bezdomny 27.01.19, 12:57
                          HJ to ty jestes tym czornym a w lebie brunatno-czorny.
                          • socer-schlesier Re: Polak bezdomny 27.01.19, 13:24
                            hans-jurgen 27.01.19, 10:18

Niemcom niy jest potrzebny ani jeden, ani drugi.
                            W Herbusia filantropie niy wierza, a poza tym ciekawy jestem
                            czy Ty bydziesz sie cieszol, ja Ci taki Gwiejczyk bydzie
                            wnuki plodziol. Tak najlepiej z dziesiec, bydzie super - prowda.
                            --
                            Niyjedyn niymiecki Papa i Mama bydzie szczynsliwo jak taki "Gwiejczyk" bydzie chciol ich cera a pszi tym i male wnuki.Zawsze to lepsze jak staro panna.
                            • sloneczko1 Re: Polak bezdomny 28.01.19, 03:25
                              socer-schlesier napisał:

> hans-jurgen 27.01.19, 10:18
                              >
                              > Niemcom niy jest potrzebny ani jeden, ani drugi.
                              > W Herbusia filantropie niy wierza, a poza tym ciekawy jestem
                              > czy Ty bydziesz sie cieszol, ja Ci taki Gwiejczyk bydzie
                              > wnuki plodziol. Tak najlepiej z dziesiec, bydzie super - prowda.
                              > --
                              > Niyjedyn niymiecki Papa i Mama bydzie szczynsliwo jak taki "Gwiejczyk" bydzie c
                              > hciol ich cera a pszi tym i male wnuki.Zawsze to lepsze jak staro panna.
                              >

uważosz , że staro panna w dzisiejszych czasach to coś złego? i na siła musi się spełniać jako matka z piyrwszym lepszym?
                          • hans-jurgen Re: Polak bezdomny 27.01.19, 13:29
                            herbjelita napisał:

> HJ to ty jestes tym czornym a w lebie brunatno-czorny.
                            ------------------------------------------------------------------------

OK, ale te na dole to sa Twoje przijociele, oni tyz kochaja Afrykanczykow.

www.deutschland-kurier.org/merkels-neue-antifa-freunde-terrorisieren-deutschland/
                            • socer-schlesier Re: Polak bezdomny 27.01.19, 13:46
                              Czymu Ty na rowni stawiosz tygo ucziwygo synka " Gwiejczyka" na rowni z tymi polglowkami z Antify?
                              • hans-jurgen Re: Polak bezdomny 27.01.19, 15:03
                                socer-schlesier napisał:

> Czymu Ty na rowni stawiosz tygo ucziwygo synka " Gwiejczyka" na rowni z tymi po
                                > lglowkami z Antify?
                                ---------------------------------------------------------------
                                Mozesz mi pedziec po jakiemu twierdzisz, ze jo stawiom tego obywatela z Gwineii
                                na rowni z chopokami Antify ?
                                Jo tylko stwierdzom, ze Antifa przaje Gwinejczykom tak samo jak im Herbus
                                przaje. Jak bys niy wiedziol, to spiesza Ci wyjasnic, ze Antifa tak jak Zieloni
                                i Die Linke pragna w Niemczech jak najwiecy multi - kulti czyli im bardziej
                                kolorowo tym lepiej.
                                • socer-schlesier Re: Polak bezdomny 27.01.19, 21:36
                                  Herbus cos robi zeby pomoc.Komu Ty pomogosz?
                                  • hans-jurgen Re: Polak bezdomny 28.01.19, 06:32
                                    socer-schlesier napisał:

> Herbus cos robi zeby pomoc.Komu Ty pomogosz?
                                    --------------------------------------------------------------

Herbus pomaga sobie, a nie Gwinejczykowi.
                                    Jo mowia uczciwie, ze niy pomogom nikomu,
                                    chyba ze jest to moje dziecko abo moja wnuczka.
                                    Mnie wystarczy, ze placa podatki z ktorych takie
                                    " Gwinejczyki " sa tu utrzymywane.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka