sloneczko1 Re: dla tych co już idą spać 07.11.05, 22:17 Zgaś swiatełko wejdz do łózka,niech przytuli Cie Skarbie poduszka.Zamknij oczka zasnij sobie ja to samo teraz zrobie.Dobranoc Skarbie wyspij sie KOCHAM CIE BARDZO Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: dla tych co już idą spać 08.11.05, 21:00 już dawno słonko jest za chmurkami Ciemność nadchodzi dużymi krokami Zza ściany słychać ludzkie chrapania Gwiazdki mrugają na przywitanie Wskakuj do łóżka, miej słodki sen Bo jutro Cie czeka wspaniały dzień Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: dla tych co już idą spać 08.11.05, 21:10 mosz recht! jo mom fraj!!! :)) Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: dla tych co już idą spać 09.11.05, 20:58 Już noc… jak czarne skrzydło kruka na niebie gwiazd troszeczkę drobinki moich marzeń... a przecież gdzieś tam jesteś jak żal, że nie tu przy mnie tuląc się do poduszki zaplatam myśli o Tobie z nutką tęsknoty. Tak więc zamknij oczy i wyobraź sobie jak tulę się do Ciebie mocno czujesz jak drżę w Twoich objęciach wzmaga się pragnienie. Bo przecież namiętność ciepło to jest to... kraina marzeń do której wchodzimy razem. Kochanie… życzę Ci spokojnej nocy z odrobiną rozmarzenia o ciepłym moim dotyku słodkim pocałunku i odpłynięciu razem w głębinę pragnień. Autor: kropka(bw Odpowiedz Link
szwager_z_laband Stowac!!!!! 09.11.05, 22:13 jo wom dom nynac, a kery sam bydzie posty rachowou :)) Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: dla tych co już idą spać 09.11.05, 22:28 Spać to jeszcze niy ida, dyć musza synkowi łodstompić komputer. Dobranoc. Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: dla tych co już idą spać 10.11.05, 23:57 Na dobranoc do snu utul moje marzenia roztańczone... Na dobranoc pogłaskaj głowę. Na dobranoc na ustach słodki złoż pocałunek. Na dobranoc... Odwracam się w Twoją stronę i delkatnym ruchem ręki, niczym wiatr co chmury z nieba odgania, zabierasz wszystkie moje udręki. Na dobranoc ukołysz moją duszę. Na dobranoc czułym szeptem mów. Na dobranoc pozwól się wtulić w swoje ramiona i życz mi poprostu pięknych snów.. .motylek79 Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: dla tych co już idą spać 11.11.05, 23:34 Jest tam tak cicho, że słyszymy piosenkę zaśpiewaną wczoraj: "Ty pójdziesz górą, a ja doliną..." Chociaż słyszymy - nie wierzymy. Nasz uśmiech nie jest maską smutku, a dobroć nie jest wyrzeczeniem. I nawet więcej, niż są warci, niekochających żałujemy. Tacyśmy zadziwieni sobą, że cóż nas bardziej zdziwić może? Ani tęcza w nocy. Ani motyl na śniegu. A kiedy zasypiamy, We śnie widzimy rozstanie. Ale to dobry sen, ale to dobry sen, bo się budzimy z niego. Wisława Szymborska Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: dla tych co już idą spać 12.11.05, 23:43 Słodkiej nocki Ci dziś życzę, Takiej słodkiej jak słodycze. A w cukierek lub pączusia, Niech zamieni sie podusia dobranoc wszystkim............ Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: dla tych co już idą spać 13.11.05, 20:21 dla ciebie chciałam być kwiatem czerwoną różą na powitanie zakochania miałam być jak piórko unoszona nadzieją na wiosennym wietrze myślałam że szczęścia nie wypuszczę nigdy z dłoni teraz tylko patrzę jak zachodzi słońce bo bez ciebie jestem jak pokruszona muszelka na dnie oceanu przegranych marzeń czas zajmuje mi za dużo czasu... Autor: Tori Smoking2 z 12 poziomów Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: dla tych co już idą spać 14.11.05, 21:42 Twojego serca tak mało, tak mało! Twojego serca trzeba mi na ziemi, co by przy moim miłością zadrżało, a byłabym cicha pomiedzy cichymi! Jednych ust trzeba! skąd bym wieczność całą piła napój szczęścia ustami moimi i oczu dwoje skąd bym patrzała śmiało, widząc Cię świętym pomiedzy świętymi! Jednego serca i rąk białych dwoje! Co by mi oczy przesłoniły moje, bym zasnęła słodko marząc o Aniele, który mnie niesie w objęciach do nieba, Twojego serca! Tak mało mi trzeba! Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: dla tych co już idą spać 16.11.05, 21:48 Przychodzisz do mnie każdej nocy Siadasz na krześle obok Nie wiem co o tym myśleć... Wpatrujesz się we mnie Wpatrujesz sie w mą twarz, me oczy Są one zamknięte, ale wiem, ze to robisz Czy ty wiesz, że ja wiem? Oddycham spokojnie, ty słuchasz To nieuczciwe!Jak wyglądasz? Wyobrażam sobie... Nie będę otwierała oczu Oddycham spokojnie, coraz ciszej... Próbuję usłyszeć twój oddech Dobranoc. Gwiazdki na niebie już mrugają,ptaszki do snu się układają. Ty też kładź się spać, bo rano musisz wcześnie wstać;) Odpowiedz Link
borasca0107 Re: dla tych co już idą spać 17.11.05, 02:04 Hej hej - kolorowych snow Wam zycze! www.onephoto.net/info.php3?id=152561 ;) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: dla tych co już idą spać 17.11.05, 02:21 borasca0107 napisała: > Hej hej - kolorowych snow Wam zycze! > www.onephoto.net/info.php3?id=152561 > ;) Nix hej,hej wylaź z snów!! Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: dla tych co już idą spać 17.11.05, 22:30 W tę cudowną noc Zabiorę Cię z sobą Chwyć moją dłoń Ruszamy w podróż kolorową Na niebie gwiazdą malowaną I księżycem złotym Chodź ze mną Sen już otwiera przed nami swe wrota Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: dla tych co już idą spać 18.11.05, 21:54 Noc zapadła, gwiazdy świecą, jest listopadowy miesiąc. Księżyc się do życia budzi, noc ogarnia wszystkich luzi. Słońce z nimi też zasypia, to jest taka już tradycja. Gdzieś w oddali, choć tak blisko, pogaszone jest już wszystko. Ty zasypiasz sobie tam, pełen worek snów Ci dam. Do podusi główkę złóż, odrzuć codzienności kurz, tylko o mnie dzisiaj śnij, podaruje Ci snów pył. Autor: 5.y.p.c.!.4 Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: dla tych co już idą spać 20.11.05, 01:19 Niech zamkną się po cieżkim dniu twe zmęczone oczy... Nasycą się snem nocy... Byś mogła rano wstać i usłyszeć słowo witaj! Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: dla tych co już idą spać 20.11.05, 01:21 jo tysz ida juz do hajoty, bo rano cza na mszo:) Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: dla tych co już idą spać 20.11.05, 01:21 Niech Ci sen złoży pocałunek, A Ty ulegnij jego namiętności I oddaj mu się bez reszty I śnjj... Śnij Sen o prawdziwej miłości, Rozkoszy pełen i grzeszny Objął Cię... I pieści. Tak trwajcie w objęciach, Dopóki ranek was nie rozdzieli I dzień pochłonie, w słonecznej topieli. Kochanek nocy Jakże czuły i delikatny, Jak bardzo po długim dniu... Oczekiwany. Autor: Miłosz1 z 12 poziomów Odpowiedz Link
ausrufezeichen_1 Re: dla tych co już idą spać 20.11.05, 01:23 dziolch ty tos je nie dopieszczono:-))))))) Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: dla tych co już idą spać 20.11.05, 22:40 Poprzez uśmiech do mnie przyjdziesz przygryzłszy wargi gdy już spłoniesz w zielonym ogniu książek moje ręce przytulą cię okrytego kurzem dróg których nie przeszedłeś ciemne tajemnice istnień wypijesz z moich ust i na moim ramieniu wyliczysz ile jest nieskończoność mnożona przez wieczność liczydłem znakomitym będą niepoliczone włosy piersi - złote połowy ziemi która jest twoim domem i ulice wszechświatów po których idziesz lekko moje nogi przed tobą tak będziesz zgarniał wiedzę nieprzebraną zamkniętą w rytmie mojej tańczącej krwi Halina Poświatowska Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: dla tych co już idą spać 21.11.05, 23:29 obiecywałam niebo ale to nieprawda bo ja cię w piekło powiodę w czerwień - ból nie będziemy obchodzić rajskich ogrodów ani zaglądać przez szpary jak kwitnie georginia i hiacynt my - położymy się na ziemi przed bramą czarciego pałacu zaszeleścimy anielsko skrzydłami o pociemniałych zgłoskach zaśpiewamy piosenkę o ludzkiej prostej miłości w promyku latarni świecącej stamtąd pocałujemy się w usta szepniemy sobie - dobranoc zaśniemy Halina Poświatowska Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: dla tych co już idą spać 22.11.05, 22:27 By noc Cię zadowoliła.. Mym ciepłem okryła. I snów dała, I piękne obrazy malowała.. Uczucie bezpieczeństwa wzbogaciła, I sprawiła, by bojaźń się zmyła.. Wspólne wspomnienia przypomniała, Bym kładąc się i wstając obok na Twej twarzy uśmiech widziała.. I buziaka od Ciebie dostała. Autor: Muszencja Odpowiedz Link
hanys_hans Re: dla tych co już idą spać 22.11.05, 22:36 schlesien.nwgw.de/m/c/ADIEU.mp3 Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: dla tych co już idą spać 23.11.05, 22:20 Kolejna noc bez Ciebie. Chce się przytulić-nie mam do kogo. Chce powiedzieć kocham- do ścian nie wypada. Jesteś daleko.............dobranoc ............. Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: dla tych co już idą spać 23.11.05, 23:08 W moim snie jesteś co noc................. dotykasz moich wlosów co noc.................. głaszczesz moje dlonie co noc................... tulisz, całujesz co noc................... mówisz o wierności co noc......................... deklarujesz uczciwość co noc.................... słyszę słowa KOCHAM co noc.................. Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: dla tych co już idą spać 24.11.05, 23:47 Poczułeś drżenie moich warg, Gdy pocałunku dałeś moc. Rozwiałeś wątpliwości łzę, Co zaiskrzyła w ciemną noc. Promyczkiem stałeś się za dnia, A zmierzchem powróciłeś by, Czułości ofiarować kwiat, Zamienić posmutniałość w sny. Które jak ptaki lecą w dal, Odpłynąć z wiatrem ciepłym chcą, I zapomnienia przygasić żar, Oczyścić serce gotowe są. Co bije, woła i pragnie, Wnika w twe myśli rubaszne, A ty je tulisz swym sercem, Dotąd dopóki nie zasnę. :) Autor: BEA Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: dla tych co już idą spać 26.11.05, 00:23 Dlaczego na świecie tak dziwnie toczą sie dni, że ciągle ktoś o kimś marzy, że ciągle ktoś o kimś śni. I ja mam takie sny, Takie szczególne, znaczące... W tych snach jesteś Ty i Twoje usta gorące. W tych snach jesteśmy razem Zapatrzeni w swoje oczy, nieśmiale dotykamy swych dłoni... Zasłuchani w serc bicie... Nieświadomi otaczającego nas świata... Naszą miłość rozpalamy. Szkoda,że to tylko marzenia i sny... W których jesteśmy Ja i Ty... perelka176 Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: dla tych co już idą spać 26.11.05, 00:25 Jestem Twoim słoneczkiem, które budzi Cię każdego ranka... Jestem Twoją różyczką, którą bierzesz zawsze na kolanka... A kiedy wiatr za oknem wieje to jestem Twoją kołderką, która Cię otula... Viola - różyczka Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: dla tych co już idą spać 26.11.05, 22:45 Gdy nadchodzi noc i zamykam oczy, zjawiasz się ZAWSZE w moim śnie po północy.. Skrzydłami jak anioł otulasz me ciało -by wszelkie udręki dnia zapomniało.. Rozwiewasz wątpliwości-na ustach składasz pocałunek krótki,wtedy odchodzą nawet największe smutki.. O wschodzie słońca znikasz jak poranna mgła,a na moim policzku zostaje tylko łza.. Depreska Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: dla tych co już idą spać 27.11.05, 20:38 sen mój Już mgła nasz staw w koszulę nocną przebrała, a ja wciąż stoję na pomoście... I nie błagajcie bym zeszła...nie proście! Ja stoję i czekam...i będę czekała, bo tak Tobie Elfie przyrzekłam, bo tak obiecałam. Nad stawem małą kapliczkę namalowałam, drogę do niej niezapominajkami usłałam... Niebieska do niej wiedzie ścieżka jak wstążka się wije, nie skalały jej jeszcze żadne ślady, ni stopy niczyje, bo ona jest Nasza, wymarzona... naszymi uczuciami delikatnie wygładzona. Tam w tej kapliczce, w błękitnym salonie, na łożu przybranym jedwabną pościelą, będę czekała na Ciebie i na Twoje dłonie, na spojrzenie gorące, szczere i tęskniące... i ułożymy się razem na łabędzim puchu podarowanym nam przez ptaki we wdzięczności odruchu, I uśniemy spokojnie wyczerpani podróżą... Kapliczkę mgła okryje, zarośnie dziką różą... ...wiec czekam na Ciebie mój Elfie kochany czekam choć staw nasz już dawno uspany .....ja nie śpię.... ...ja tęsknię... Sorrku Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: dla tych co już idą spać 28.11.05, 22:18 Kolejna kartka wyrwana z kalendarza, Kolejny dzień sie schował. odszedł razem ze słońcem, ciemną noc mi ofiarował. Tak smutno i cicho Tak szaro i żle. Nic mnie nie cieszy Nic mnie nie bawi, Bo nie ma Cię obok mnie. Zima nostalgią wita mnie co dnia Lecz -wolałabym aby to- zamiast wiatru tulącego mą twarz Twoje ręce dotykały mnie co dnia. I nie grożna by mi była - Jesień -czy Zima Byłoby pięknie i radośnie- Bo Ty byś ze mną kochany był!!! Odpowiedz Link
ballest Re: :) 29.11.05, 20:41 Dobryjnocki Szwager Suoneczko sam taki fajny wiesrz wciepuo, asz mi se robi ciepuo! Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: :) 29.11.05, 21:05 Przy Tobie zasypiać... Jak ptaki na wietrze Jak liście wśród drzew Jak śniegi na stokach Jak stłumiony śpiew Jak kropelki deszczu Jak księżyca blask Jak płonący ogień Tak Ty bądź w mych snach. A ja będę w Twoich Słodko tuliła Cię Aby się spełniło Wszystko to co chcesz!! ...i budzić się codzień!! Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: :) 29.11.05, 23:42 Toż Słoneczko - już sie kłada Na Twoj post jedyno rada. Odpowiedz Link
pauulek Re: :) 30.11.05, 02:14 mom ino 3 godziny dzisiej do spania,moze mi sie kto przysni? Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: dla tych co już idą spać 30.11.05, 23:52 Dobranoc wam wszystkim dobranoc świecie. Dobranoc gwiazdo dobranoc niebo dobranoc słońce dobranoc chmury dobranoc kotku bury. Noc nadchodzi, zaczaruje nas ciemnością. Dobranoc mój drogi dobranoc mówie ci Zamknij oczy i o mnie śnij. Niech przyśnią ci się zboża,polany i lasy Pachnące kwiaty i piękne ptaki. Dobranoc ci mówie,dobranoc. Sara_$ Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: dla tych co już idą spać 01.12.05, 21:58 ...Dobranoc miły, Ucałuj czule mnie przed snem, Niech Ci się coś pięknego bardzo przyśni, Dobranoc miły, Niech na poduszkę twą Cichutko spłyną białe płatki wiśni... ...Dobranoc miły, Spokojnie do samego rana śpij, Wypocznij przed jutrzejszym trudnym dniem, Dobranoc miły, Kochaj mnie we śnie tak, By dzień jutrzejszy też był pięknym snem... ...Dobranoc miły, Przytul się do mnie mocno, Swą głowę ufnie na ramieniu moim złóż, Dobranoc miły, Ty przecież wiesz, że bardzo chcę Byś o codziennych troskach więcej nie myślał już... Korwin Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: dla tych co już idą spać 02.12.05, 20:12 ida tera kunonc film na pro7 a potym nyny :)) dobryjnocki :)) Odpowiedz Link
pauulek Re: dla tych co już idą spać 02.12.05, 20:33 fajnie to mosz,jo tera ida do dom na sniaobwiy i mom nadziyja ze noc bydzie spokojno. Spijcie dobrze. Odpowiedz Link
ballest Re: dla tych co już idą spać 02.12.05, 20:33 No Laband, ty uostanio wczas se zegnosz, mosz jakos Sztrafa? Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: dla tych co już idą spać 02.12.05, 23:19 za oknem szara mgła przykryła błekit nieba słońce juz dawno -poszło spac nucąc swoja melodię. a ja nie moge spać bo myśli tańczą mi w głowie. ciemno już,zero gwiazd na niebie. mała lampka rzuca blask, świecąc mi na dłonie. pisze ten wiersz i myślę o Tobie... co robisz teraz? śpisz? czy myślisz o mnie. tęsknie i smutno mi. tak bardzo chce spojrzeć w Twoje oczy. chcę zasnąć tuląc się do Ciebie. DOBRANOC KOCHANIE... tyle Ci tylko powiem. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: dla tych co już idą spać 03.12.05, 14:39 jak mom na drugi dziyn o szostyj byc w robocie to se lubia tysz wczesniyj isci legnonc :) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: dla tych co już idą spać 03.12.05, 20:15 ida se juz uozko zagrzoc pyrsk! :) Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: dla tych co już idą spać 03.12.05, 22:48 Słońce już zasnęło... Księżyc się ukazał... I wszystkie rozterki dnia codziennego zmazał... Śpij już Kochanie Nim słońce znów wstanie Zapomnisz o smutkach W melodii cichej nutkach Tak dobrze nam znanej Znów zatopisz myśli swe By zobaczyć w nich Właśnie mnie... Teraz oczka swoje zmruż I słodziutko zaśnij już! Wraz ze słowem mym- dobranoc przesyłam Ci buziaczki na noc... Odpowiedz Link
ballest Re: dla tych co już idą spać 03.12.05, 22:59 Chciala bys napewno miec jedna swoja gwiazdke noca spojrz w bezchmurne niebo i wybierz jedna z nich Chciala bys ksiezyca blask widziec w swoim oknie by ci swiecil cala noc jego srebrny promien Chciala bys by wlosy Twe mialy zapach kwiatow rannej rosy zbierac dlonie sluchac spiewiu ptakow Odpowiedz Link
borasca0107 Re: dla tych co już idą spać 03.12.05, 23:24 na mnie juz pora - slicznie dziekuje za przemila pogawedke!!! Dobranoc:) www.onephoto.net/info.php3?id=208809 Odpowiedz Link
ballest Re: dla tych co już idą spać 03.12.05, 23:30 Boraasco ! w nierealny wierzyrz Swiat Swiat, ktorego nie ma Gwiazdki z nieba nie dostaniesz i zaplaczesz nie raz. Lecz pamietaj gdzie sie podac po slowa pociechy My jestesmy wszyscy mili od dechy do dechy - pyrsk Ballest Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: dla tych co już idą spać 04.12.05, 22:08 Kiedy kładę głowe na poduszkę to czuję jak stoisz nad moim łóżkiem. Nocy sie wtedy nie boję bo przecież jesteśmy we dwoje. Na niebie gwiazd pełno,wiem że do rana zostaniesz ze mną. Gdy kładziesz dłon na mojej dłoni wtedy zasypiam powoli. We śnie się znów spotkamy na łące usłanej kwiatami. Widze pojawiający się usmiech na Twojej twarzy, żaden koszmar sie wtedy nie zdarzy. Gdy rano wstane Ciebie nie bedzie, poczekam noc znowu nadejdzie... Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: dla tych co już idą spać 04.12.05, 22:18 Sonecko;)),kajś bouo couki dziyń? Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: dla tych co już idą spać 05.12.05, 21:13 ida se legnonc i kuknonc na jaki film - mozno usna i bydzie mi sie snikac ze je zech we Laband :))) Odpowiedz Link
ballest Re: dla tych co już idą spać 05.12.05, 21:17 Laband, nie wiem cos uostanio przeskrobou, ze Cie starou juz uo 21.00 nynac ;) Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: dla tych co już idą spać 05.12.05, 21:19 ballest napisał: > Laband, nie wiem cos uostanio przeskrobou, ze Cie starou juz uo 21.00 > nynac ;) chce być duży ze swojom żonom;)a noc tako krotko je:) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: dla tych co już idą spać 06.12.05, 10:39 ona prawie wczora miaua nocka :)) Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: dla tych co już idą spać 05.12.05, 22:02 Czas nam wyznacza nowe dni Inne maluje nam wspomnienia Lecz my wrócimy w tamten świat Świat, który się nie zmienia Schwycimy słońce w nasze ręce I w nowe lato powrócimy Zaczarujemy całą ziemię Liśćmi akacji powróżymy. Konwalie dzwonią na polanach Tysiącem smyczków drzewa grają Wiatr stroi struny na gałęziach Ludkowie lasu nas witają Schwycimy słońce... Pod parasolem starych drzew wieczór gwiazdami nas przykryje A jutro rano tak jak dziś Słońce na nowo nam odżyje. Schwycimy słońce... Odpowiedz Link