Dodaj do ulubionych

Mafia na Forach GW, albo skad te przecieki!

02.02.06, 14:13
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=36074225
Dodam, ze obojetnie kto z nas zmieni Nick bez zmienienia prowidera, zaraz
SSSiu wie, kto to jest?

Zmienisz ale nick i prowidera, nie wie nic?

Ciekawe!
Obserwuj wątek
    • sss9 Re: Mafia na Forach GW, albo skad te przecieki! 02.02.06, 14:22
      ewidentnie dynia ci przecieka. :)))))
    • plac_piastow Re: Mafia na Forach GW, albo skad te przecieki! 02.02.06, 14:39
      Zmień pampersa jak masz przecieki!
      • dede99 Re: Mafia na Forach GW, albo skad te przecieki! 02.02.06, 15:07
        Gorole maja zas zabawa na 102!
        Ze tu mafijne uklady panuja to widzieli my juz na starym forum,no nie
        Bartoszczsze?
        • sss9 Re: Mafia na Forach GW, albo skad te przecieki! 02.02.06, 17:47
          "Nie martw sie Willi, wszystkie watki sa skopiowane, jak zamkna czekajy na nas w
          Dzienniku Zachodnim!
          Nie powiem werbuja nas !"

:)))
          • ballest Re: Mafia na Forach GW, albo skad te przecieki! 02.02.06, 18:10
            SSSiu ale wytlumaczenia nie masz na to zjawisko, ze jak oisze z innego
            prowidera ani Ty ani Braid mnie nie wykryc nie potraficie, a to robie
            konsekwentnie przez miesiace, to nie widzicie czasownika na koncu, po prostu
            jestescie slepi!
            Tylko jak zaczne pod innym Nickiem z mojego Compa pisac, to zaczynacie sie
            odzywac, DLACZEGO, Mafio dlaczego?

Zreszta jak pisalismy na Gliwicach dlaczego nas blokowano, za nic , nawet
            sloneczko za jej wiersze zablokowano?
            - to albo jakis Admin nie zrobil, bo taki GLUPI chyba nie jest?
            • slomka8 Re: Mafia na Forach GW, albo skad te przecieki! 02.02.06, 18:26
              ballest..biedaku nie płacz już ...bo aż się serce ściska z żalu nad Twoja
              bezdenną rozpaczą :)))))
            • sss9 Re: Mafia na Forach GW, albo skad te przecieki! 02.02.06, 18:29
              może to jest dla ciebie "zjawisko", dla mnie nie i nie mam powodu by się z
              czegokolwiek przed tobą tłumaczyć. :)
              to ty masz omamy i w każdym niemal nicku widzisz mnie bądź braida, którego
              trudno posądzać o to by miał ochotę się z tobą bawić - czas do lekarza, albo na
              długie wakacje od forum. :)

co do starych historii - były już wiele razy wyjaśniane, ale pamięć to nie jest
              twoja mocna strona:
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=30402611&a=30416586
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=30402611&a=30450041
              czuj muchy, parski i takie tam... :)))
    • fesia Re: Mafia na Forach GW, albo skad te przecieki! 02.02.06, 18:18
      Ballest powiedz ale tak szczerze..myslisz ze jak ktoś jest idiotą to coś
      zmienia fakt zmiany nika czy komputera...?Jak się przesiądzie to jest
      mądrzejszy..? Ja myślę ,że po kazdej stronie siedzi ten sam idiota,abo?
      • ballest Re: Mafia na Forach GW, albo skad te przecieki! 02.02.06, 18:27
        FESIU, kochana komoreczko, wytlumacz mi, dlaczego moglismy wszystkich
        zablokowac, tylko SSSia nie, dlaczego?
        Wiesz dlaczego, bo mial wtedy uprawnienia Admina a nie wiedzial o tym ze go
        probujemy blokowac!
        Nie lej sie ZUREM jestescie Mafia, Partyzantami, Faryzeuszami i z tego
        slyniecie.
        • sss9 Re: Mafia na Forach GW, albo skad te przecieki! 02.02.06, 18:31
          ballest napisał:

> Nie lej sie ZUREM jestescie Mafia, Partyzantami, Faryzeuszami i z tego
          > slyniecie.
          >
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=36074225&a=36085782
          ino sia tym żurem nie poparz... :)))
    • pistulka2 Re: Mafia na Forach GW, albo skad te przecieki! 02.02.06, 18:27
      Czyzby byly to fora dla wybranych? Ciekaw jestem ile jest prawdy w tym co
      Ballest pisze, byc moze wiecej niz co poniektorym milo.
      • sss9 Re: Mafia na Forach GW, albo skad te przecieki! 02.02.06, 18:33
        pistulka2 napisał:

> Czyzby byly to fora dla wybranych? Ciekaw jestem ile jest prawdy w tym co
        > Ballest pisze, byc moze wiecej niz co poniektorym milo.

archiwum X to wasz ulubiony serial? :)
        • plac_piastow Re: Mafia na Forach GW, albo skad te przecieki! 02.02.06, 18:44
          SSS9, pamiętasz film "faceci w czerni"? tak, to wiele wyjaśnia. Więcej powiem,
          to wszystko wyjaśnia!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=36074225&a=36089695

• plac_piastow a w ogóle to moglibyscie juz mnie odbanowac bo... 02.02.06, 18:47
            ...jak nie to wam sformatujemy twarde dyski!
          • sss9 Re: Mafia na Forach GW, albo skad te przecieki! 02.02.06, 18:51
            plac_piastow napisał:

> SSS9, pamiętasz film "faceci w czerni"? tak, to wiele wyjaśnia. Więcej powiem,
            > to wszystko wyjaśnia!
            >
            > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=36074225&a=36089695
            >

khm khm... popraw okulary. ;)
            • ballest Re: Mafia na Forach GW, albo skad te przecieki! 02.02.06, 19:02
              Faktem jest, ze nikt mi wytlumaczyc nie potrafi, dlaczego tylko i wylacznie
              SSSia zablokowac nie szlo, zaraz probowalismy z hanysem naszy inny nick
              zablokowac i z niego pisac, to funkcjowalo, ale SSSia nie szlo zablokowac, a
              wiec pisal z uprawnien Admina a temu JABBUR zaprzecza.
              Teraz zrobilem druga zasadzke i o dziwo i ta funkcjowala, jak pisze z innego
              prowidera, nikt na "czasowniki" (fajna wymowka, juz jej uzycie jest podpadajace
              i dowodem na mafijskie struktury Forum GW) nie zwracal uwagi, ale jak z mojego
              skreslilem, zaraz widzieli moj IP i juz sie cieszyli jak dzieci, nie wiedzac,
              ze wlasnie na plewy ich zlapano!
              • sss9 Re: Musisz się leczyć... hans też... 02.02.06, 19:12
                :))) wiesz co, kiedy ktoś widzi, że ma doczynienia z wariatem, raczej nie
                tłumaczy niczego.
                ale zrobię wyjątek, tak miszczu - ja całe noce śledzę posty na portalu GW w
                poszukiwaniu ciebie. hahaha...
                mam nawet taki spec.program do ustalania prawdopodobieństwa "ojcostwa" posta.
                hehehe...

niedawno zarzekałeś się, że nie piszesz pod innymi nickami.
                oto honor niemiaszka. buhahahahahahahaha...

• ballest Re: Musisz się leczyć... hans też... 02.02.06, 19:40
                  SSSiuniu a masz programm, ze dostajesz przez niego uprawnienia administratora?
                  • sss9 Re: Musisz się leczyć... hans też... 02.02.06, 19:43
                    jabburowi nie wierzysz, a mnie tak? uuuuuuu..! toć mię zaśczyt kopł... :)))

do lekarza, do lekarza...
                    • betelka Re: Mafiosis........... 02.02.06, 19:45

• ballest Re: Mafiosis........... 02.02.06, 19:57
                        SSSiuniu masz program na Administrowanie tego Forum???

Jesli nie, to ktos ci je udostepnil.
                        Oczywiscie, ze Jabbur zaprzeczy, musi bo by wylecial, no i prawo mafijne tez
                        obowiazuje, PRAWDA!
                        • sss9 Re: Mafiosis...........czają się wszędzie! 02.02.06, 20:14
                          powinieneś ten problem omówić z jabburem bądź kimś z Administracji.
                          ale przede wszystkim z psychiatrą. :)
                          • betelka Re: Mafiosis...........czają się wszędzie! 02.02.06, 20:45
                            sss9 napisał:

> powinieneś ten problem omówić z jabburem bądź kimś z Administracji.
                            > ale przede wszystkim z psychiatrą. :)

mozno by sie ciebie tysz przidou??????? :)
                            • plac_piastow Re: Mafiosis...........czają się wszędzie! 02.02.06, 20:57
                              Ojej, mistrzyni celnej riposty się odezwała! Długo nad tym myślałaś?

• betelka Re: Mafiosis...........czają się wszędzie! 02.02.06, 21:00
                                plac_piastow napisał:

> Ojej, mistrzyni celnej riposty się odezwała! Długo nad tym myślałaś?
                                >
                                >

Ja, caly dziyn sie nad tym zastanawiauach. Prezeston mie podrywac.......
                              • ejaz Re: Mafiosis...........czają się wszędzie! 02.02.06, 21:01
                                plac_piastow napisał:

> Ojej, mistrzyni celnej riposty się odezwała! Długo nad tym myślałaś?
                                >
                                >

Wiesz nie kazdy jest taki inteligentny jak ty. Respekt przed twoja madroscia.
                                • plac_piastow Re: Mafiosis...........czają się wszędzie! 02.02.06, 21:11
                                  I tak trzymaj! Najważniejsze to znać swoje miejsce!
                                  • ballest Pruszkow pozdrawia 02.02.06, 21:25
                                    Wiemy, gdzie Wasze miejsce jest!
                                    - na ulicy Wieczorka tam jest miejsce dla wichlyrzy, manipulatorow, mafiozow
                                    i zlodzieji!
                                    • sloneczko1 Ballest---każdymu wolno sam pisać 02.02.06, 21:37
                                    • plac_piastow chyba sie koleś troszkę zapominasz! (nt) 02.02.06, 21:43
                                      • ballest Re: chyba sie koleś troszkę zapominasz! (nt) 02.02.06, 21:50
                                        wolno pisac, ale oni manipuluja, poprzez znajomosci do Adminow, a to jest
                                        wlasciwie przestepstwem i za to powinni siedziec.
                                        To ze manipuluja, to im udowodnilem tak samo jak moj wpis tu usunieto a pod
                                        ballestem Null wpisano, zrobil to Admin?
                                        Nie wierze, a jesli nie zrobil, komu dal takie uprawnienia, ze mozna watkami
                                        manipulowac?!
                                        • sloneczko1 Re: chyba sie koleś troszkę zapominasz! (nt) 02.02.06, 22:34
                                          ballest napisał:

> wolno pisac, ale oni manipuluja, poprzez znajomosci do Adminow, a to jest
                                          > wlasciwie przestepstwem i za to powinni siedziec.
                                          > To ze manipuluja, to im udowodnilem tak samo jak moj wpis tu usunieto a pod
                                          > ballestem Null wpisano, zrobil to Admin?
                                          > Nie wierze, a jesli nie zrobil, komu dal takie uprawnienia, ze mozna watkami
                                          > manipulowac?!
                                          tu mosz recht bo samach to widziała:)
                                          • pistulka2 Konszachty i kretactwa. 03.02.06, 15:03
                                            Aj to kolega SSSiu wpadl jak sliwka w kompot, ale nie tylko on ma konszachty z
                                            administratorem. Przez przypadek jakis czas temu bylem swiadkiem ciekawego
                                            zajscia na Silsianie, byl watek o jednym z czolowych forumowiczow, ktos chcial
                                            go osmieszyc, szlo mu to nieporadnie i bardziej osmieszal siebie samego ale
                                            nagle ktos inny napisal trzy wyrazy(zadnego nazwiska, ulicy czy cos podobnego)
                                            i watek znikna a przedtem sliamaczyl sie juz dosc dlugo. Los chcial, ze nam
                                            tego kogos kogo to dotyczylo i te trzy slowa byly prawdziwe, szkoda, ze ten
                                            kolega, ktory tez tu pisuje, tez miesza w tym bagnie.
                                            To jest takie typowo polskie: przekrety, kretactwa, konszachty itd.
                                            • sss9 Re: Konszachty i kretactwa. 03.02.06, 15:25
                                              :))) następny w spirali podejrzeń... już cię pytałem o ulubiony serial?
                                              może mi wytuplikujesz jak to wpadłem ja śliwka w kompot?
                                              od wczorajszego wieczora jakoś tu grobowo wieje i nie było się z czego pośmiać,
                                              a ty dobrze rokujesz.
                                              • pistulka2 Re: Konszachty i kretactwa. 03.02.06, 15:46
                                                Ty jestes przeciez wszchwiedzacy, wiec po co pytasz. Z drugiej strony musialo
                                                mi by sie baaaardzo nudzic bym tobie cokolwiek tuplikowal:-))))
                                                • sss9 Re: Konszachty i kretactwa. 03.02.06, 16:02
                                                  powiedzmy, że zaciekawiło mnie dlaczego tak łatwo łyknąłeś schizofreniczne
                                                  konfabulacje miszcza.
                                                  poza tym inni też czytają i chciałbym by rzecz była i dla nich oczywista. :)
                                                  • ballest Re: Konszachty i kretactwa. 26.04.06, 21:45
                                                    Wpadliscie jak sliwka w kompot!
                                                    Podpadajace juz bylo, jak Bredziu tlumaczyl, dlaczego wie, ze pisze pod innym
                                                    Nickiem;)
    • builder Re:odpowiadam cyt: + TO i owo=hehehe 03.02.06, 00:06
      ballest napisał:

> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=36074225
      > Dodam, ze obojetnie kto z nas zmieni Nick bez zmienienia prowidera, zaraz
      > SSSiu wie, kto to jest?
      >
      > Zmienisz ale nick i prowidera, nie wie nic?
      >
      > Ciekawe!
      -------------------------------------------------------------------------------

Adminowe przecieki?? - prosze o wyjasnienie!!!
      Autor: ballest ☺
      Data: 02.02.06, 14:09 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz cytując + odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
      Zaczelo sie od tego:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=35691492
      Juz wtedy mialem przypuszczenie, ze ktos dal SSSiowi uprawnienie Admina,

Wiec zrobilem zasadzke.
      Zaprzestalem pisac jako ballest a zaczalem pod innym Nickiem z innego
      prowidera pisac, NIKT MNIE NIE odkryl.(Bo inny ID.)

Zaczalem ale z innym Nickiem pod moim ID zaraz polkneli haczyk i mie
      nakryli:;)
      Moze mi to ktos z Administracji wytlumaczy?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34281&w=36037492&v=2&s=0
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34517&w=36054906&v=2&s=0
      Tak wiec, jak pisze z innego prowidera, nie wiedza ze to ja, ale jak z mojego
      zaraz "uciechy pelne miechy, jak male dzieci ;)!
      Nie wiedzieli, ze zasadzka!
      -------------------------------------------------------------------------------

1. CZY TY BALLEST JESTES` HOMOSEKSUALISTA?,
      2. CZY ONA BALLEST JEST FEMIYNISTKA?,

3. BALLEST TO KOBIETA ABO CHOP??,

bawcie sie dobrze,

by, by....

• ballest Re:odpowiadam cyt: + TO i owo=hehehe 03.02.06, 10:59
        Ballest to widmo Buildera ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka