willi2 23.04.06, 23:47 Wystraszyl sie ! Ale czego ??,przeca niy ma sie czego bac ! Najgorsze jest pierwsze 10 minut :Da potem faza akceptacji :D Oj buli buli tys je chop ???? = chyba niy !!!!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
builder Re: Buli to mamlas !!!! 23.04.06, 23:51 willi2 napisał: > Wystraszyl sie ! > Ale czego ??,przeca niy ma sie czego bac ! > Najgorsze jest pierwsze 10 minut :Da potem faza akceptacji :D > Oj buli buli tys je chop ???? = chyba niy !!!!!!!! ja iy tak zrobia pou sfojemu=pszyjoles`;), wasze obraz`anie nic niy dou bou ino na tela wos stac`;)_, Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Buli to mamlas !!!! 24.04.06, 00:00 builder napisał: > willi2 napisał: > > > Wystraszyl sie ! > > Ale czego ??,przeca niy ma sie czego bac ! > > Najgorsze jest pierwsze 10 minut :Da potem faza akceptacji :D > > Oj buli buli tys je chop ???? = chyba niy !!!!!!!! > > ja iy tak zrobia pou sfojemu=pszyjoles`;), > > wasze obraz`anie nic niy dou bou ino na tela wos stac`;)_, Tera na powarznie, niywiym o co w tym woontku woom idzie! Jak o galerja to sie Builder niymosz o co boc´ prawa autorske twojich bildoow soom u nos prawnie chroonioone, mogesz je w karzdy chwili edytowac´ abo wykasowac´, wszysko idzie w ty galerji samymu zrobic´! > Odpowiedz Link
hanys_hans Re: !!!! 24.04.06, 00:08 willi2 napisał: > jak to bylo ? > chicken chicken ;D Willi niymoondruj tela ino dej Builderowi instrukcje do naszy GALERJI Odpowiedz Link
willi2 Re: !!!! 24.04.06, 00:11 Builder tam zaznoczosz od 1 do 5. np 2 i wklejosz 2 bildy z dysku i naciskosz OK ! i to wszystko,a jak niy poradzisz to przyslij mi zdjecia na skrzynke to je wkleja za ciebie Odpowiedz Link
hanys_hans Re: !!!! 24.04.06, 00:18 willi2 napisał: > Builder tam zaznoczosz od 1 do 5. > np 2 i wklejosz 2 bildy z dysku i naciskosz OK ! > i to wszystko,a jak niy poradzisz to przyslij mi zdjecia na skrzynke to je > wkleja za ciebie willi tak niy idzie bo bys musiou sie zalogowac na jego nick. Take cojs to ino admin poradzi. Mys´la ze Builder to uchwyci! To je pszeca proste jak droot! Odpowiedz Link